- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
A te fioletowe robilas na wodzie?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pazury zrobione, włosy pomalowane, to teraz muszę odżywkę nałożyć i pół godzinki siedzieć w turbanie
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Później wykałaczką zrobić wzór. Nie możesz dotknąć lakieru gdzie się kończy bo Ci się wszystko ściągnie.
Najlepiej to odczekać 30 sekund aż on zaschnie bo ten środek ma dużo lakieru który aż tak bardzo się nie rozwalił zaraz dokończę
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Byliśmy u neurologa. Wiadomości nie za ciekawe, bo Filip ma wzystkie objawy niedotlenienia mózgu w okresie okołoporodowym. Pani doktor nie chciała mówić o rokowaniach, ale dostaliśmy skierowania na cały szereg badań. Szczepienia mamy odroczone, nie wiadomo do kiedy. Oczywiście stresuję się jak cholera...
Jeśli któraś z Was ma niedaleko SMYK to warto zajrzeć, u nas jest wyprzedaż części towaru -70%.
Kupiliśmy kilka ubanek na jesień... A w Tesco fajne chusteczki nawilżające- 12 opakowań za 36 zł.
Masuska świetnie Piotruś wygląda w tej huśtawce:)
Przyszła Mama mam nadzieję Kochana, że czujesz się lepiej!
Różyczka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! pewnie przeczytasz dopiero jutro, ale jutro też Wam będę dobrze życzyć
Paulinka w UK jest 52 tygodnie macirzyńskiego (zazdrościmy:)), płatnych 39 tygodni.
My dostaliśmy leżaczek-bujaczek. Jest fajny, bo ponoć magą potem na nim siedzieć nawet przedszkolaki.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
No wiec po pierwsze CHWALE ZDJECIA Hoborr i Rika śliczne te Wasze dziewczyny
Pazury wypasione i pierwszy raz słysze o metodzie na wode.
Lucy i Oposek dziękuję WAm za zyczenia
Nikt na mój link z koszulką do karmienia nawet nie spojrzał chyba
wiec wrzucę Wam fotkę
nie trzeba się mocowac w nocy z wyciąganiem cycka, co nie?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wierzę, ze z Filipkiem bedzie wszystko ok - MUSI BYĆ
a tu na forum jest miejsce na Twój stres jak najbardziej także pisz pisz pisz...o każdej porze dnia i nocy
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
bardziej przydatna dla dzidzi czy męża
Jeśli chodzi o ćwiczenia to ja po 2 miesiącach po 1 cięciu chodziłam na aerobik... teraz niestety nie mam czasu wszystko zależy od tego jak się czujesz. Ja np. już dobrze się czułam w szpitalu.
I spóźnione ale nasjszczersze życzenia z okazji rocznicy!!
Rika sliczne zdjęcia a i dieta kankana świetna...
Oposku bardzo ci dziękuję za rady odnośnie przedszkola. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że dobrze postępuję z synkiem i muszę poprostu uzbroić się w cierpliwość.
Przykro mi również z powodu informacji o zdrowiu Filipka ale trzeba byćdobrej mśli. Trzymam za was kciuki.
Hoborr córcia the best!!!
Dziewczyny wczoraj jeszcze kupiłam małej dwa kombinezonki - na jesien i zime:
allegro.pl/cool-club-panterka-aksamitny-...6mc-i1824777353.html i allegro.pl/zimowy-kombinezon-coccobello-...tis-i1821544323.html
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Pazurki Rika masz obłędne, zazdraszczam.
Oposku strasznie poważnie to zabrzmiało, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. 3mamy mocno kciuksy.
Różyczko koszulkę widziałam i miałam napisać że chętnie się zaopatrzę
A my wczoraj mieliśmy chwile grozy, przez kur.a głupia nieuwagę, rutynę czy co tam jeszcze. Po kąpieli przy pielęgnacji synek zawsze dostaje witaminki, a później sab simpleks, już profilaktycznie, bo kolki dawno nie widziałam. W dzień jak robiłam porządki wstawiłam krople do inhalacji do tego samego pojemnika w którym jest Sab simpleks. Mąż wziął niestety Inhalol i synek dostał 2 krople doustnie:( Od razu pojechaliśmy do szpitala, ale na szczęście jest wszystko dobrze. Paniki więcej było, niż to warte, ale nauczka jest. Piotrek zareagował tak że zaczął się strasznie pienić, mimo przepłukania buzi, no i ryk oczywiście straszny był w samochodzie juz zasnął, ale go rozbudzałam bo nie wiedziałam czy dycha. Strasznie cichy oddech miał.
Całe szczęście że to jest łagodny środek i żadnej krzywdy naszemu dziecku nie wyrządziliśmy.
A wiecie w szpitalu to już wściekłam się arcy na ratowników, bo nas wyśmiali tak że tylko moja mama to słyszała. Kur.a gnoje jedne. Jak bym to ja usłyszała to bym im pocisnęła. Nigdy w życiu nie chciałabym znaleźć się w szpitalu, a Ci sobie podśmiechujki robią!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a koszulka to takie 2w1
No mi od porodu 2 m-ce mija dokładnie dziś wiec teoretycznie mogłabym juz spróbiwac brzuszków np.? hmmm...no to moze sie odważe
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fotki świetne... Rika a pazurki, piekne i odważne. Dzięki za wsparcie wogóle.. w sumie to wiem ze straszna matką nie jestem bo kocham paskudy nad zycie asle jakiś bkryzys mnie dopadł.. MOze poprostu musze zaakceptować ze jasina lubi cycuśny i przytulasany przed snem być i tyle....
wczoraj było spoko juz, ale dwa razy skubany na rekach sie dopiero wyciszył, bez chodzenia poprostu przutulony, wyciszony oczka uspokojone zamknięte i do wsyrka
lucy- mi sie marzył chrzest jaska i ślub z męzem razem w kościele, nistety nie dostał unieważnienia poprzedniego slubu i dusza....
masuska, mam taki fotelik , fajny jest polecam, siada na nim mój 15kg Maksi i faktycznie sie nic nie dziej- no moze juz wibracje wtedy nie działają Akurat mój jachu ma olewke na wibracje, ale mam po maksie taka fajna hustawko bujawke..moze to mu sie spodoba, ale większy musi być
Różyczko jak dla mnie koszula ekstra, a dla mojego męża jeszcze bardziej
Dziś pierwszy dzień aerobik , jak jutro nic nie napisze to znaczy ze padłam
pozdrowionka