- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dostałąm kombinezon dla Ady - ten za 5 zeta! Zarąbisty jest! hihi nie ma to jak allegro.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mozesz np. oddac troche koleżankom Ja chetnie przyjme
Żeby to się tak dało na kila sprzedawac na allegro np., co nie? i cellulit też np.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
hoborr napisał:
Dostałąm kombinezon dla Ady - ten za 5 zeta! Zarąbisty jest! hihi nie ma to jak allegro.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mozesz np. oddac troche koleżankom Ja chetnie przyjme
Żeby to się tak dało na kila sprzedawac na allegro np., co nie? i cellulit też np.
hej rozyczko
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ide kawke robic chce ktoras????
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
gadam gadam najpierw maile były a potem od słowa do słowa....i jakoś poszło. Zależało mi bo się na auta chciałam zamienić hehe
I nie smierdzisz (jak hindusi heheh ) tylko tu rzadko się toczą rozmowy tak na zywo bo to forum a nie czat
Także wybacz ale ja tez lece dalej bo wpadałam tylko podczytac troche co by nie meić potem lektury 1000 stron na wieczór
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ok ja tez chyba uciekam ,poczytam jeszcze troszke i ide wysuszyc wloski i na miasto buziaczki dla maluszkow
Rozyczko to dobrze ze juz gadasz ze swoim, my dnia newytrzymujemy ,zawsze jedno albo drugie zacznie, nie cierpie cichych dni ale jak fajnie sie po takich dniach godzi
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja dzisiaj znów robię flaczki drobiowe bo mężowi tak posmakowały i wczoraj wieczorem mi spokoju nie dawał już wszystko się gotuje.
Masuska[/b]Piotrek już po chrzcie a możesz napisać jak minęła noc przed chrztem? Zachowywał się inaczej niż zwykle czy wszystko było ok?
Po tych historiach z basenem jednak rezygnuję żeby iść z dziewczynkami
To tak jak syn męża brata stryjecznego jakiś czas temu opowiadał że jak był na basenie z ojcem chyba (nie pamiętam) to pracownik basenu szedł z sitkiem taki długim bo w jakuzzi gówno pływało
Macie jakieś fajne przepisy na ciasto bez pieczenia?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam termin na 3 lipca z USG ale nie wiem dokładnie bo pierwsze USG miałam w 20 tc
Rok temu też miałam termin na 3 lipca ale z OM i urodziłam w czerwcu 22.
A to mój pierwszy wpis
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kamilka śliczną masz córeczkę
A ja dzisiaj znów robię flaczki drobiowe bo mężowi tak posmakowały i wczoraj wieczorem mi spokoju nie dawał już wszystko się gotuje.
Masuska[/b]Piotrek już po chrzcie a możesz napisać jak minęła noc przed chrztem? Zachowywał się inaczej niż zwykle czy wszystko było ok?
To tak jak syn męża brata stryjecznego jakiś czas temu opowiadał że jak był na basenie z ojcem chyba (nie pamiętam) to pracownik basenu szedł z sitkiem taki długim bo w jakuzzi gówno pływało
Tak Rika serniczek na zimno mniam pycha i piec nie trzeba hiihi
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dawno nie zaglądałam bo tradycyjnie miedzy 20 a 30 robie papiery dla firmy i wieczory mam zajete, a w dzień taka pogoda ze w sumie na dworze ciagle.
Kurcze tyle naskrobałyście ze chyba nie nadrobię zbyt szybko.
U mnie pokrótce następująco. jasina nie ma już codziennie bólów brzuszka wiec spoko, dzis akurat miał troche ale zawsze go tak boli jak już ponad 4 dni kupy nie robi:(wydaje mi sie ze mało śpi jakna takie niemowle w dzień no ale co zrobić, u niego problem taki ze jak zaśnie włozeczku i sie obudzi po jakis 45 min to potem po 30 min znow chce spac ale wtedy juz problemy zeby go odłozyc do łóżeczka, nie wiem co to za wymysły ale tak ma ..czasem bym wolała zeby spał np 2razy ale po dwie h.ciekawe jak zima nam przejdzie z tym system.
U mnie niestety potwierdza sie skaza u jaśka, co zjem w stylu ser itp to mały ma bóle i na buźce jakieś cuda, tak sie zastanawiam czy coś koziego mogę? hobbor jesz coś koziego-o ile dobrze kojarze Ty też taka z jedzeniem biedna.
no nic czas nadrobić zaległości w czytaniu
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Kamilka śliczną masz córeczkę
Rika, był normalny, nie zauważyłam żadnej zmiany. Teraz mi się pogorszył, nie daje mi pospać 8 godzin, tylko się budzi co 4-5 w nocy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa