BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #207523 przez różyczka
a czy tabletki anty moga zniwelowac troche zespół napiecie przedmiesiaczkowego?? bo ja naprawde zawsze fatalnie czuLam "przed" - psychicznie i fizycznie :dry:

a moja córcia nauczyła sie piszczec :) i wykorzystuje to na maksa teraz

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207533 przez takajedna
Ja nie mam nk ani fb

Rozyczka u mnie nie zniwelowały tabletki pmsu... a tez zawsze zle znosze :dry:

Mi lekarz przepisał sylvie 20, brała któras? Ja zaczne brac od kolejnego cyklu

Aniu ja jak zaczynalam brac tabletki jeszcz przed ciaza to tez mialam juz nie pamietam ale jeden czy dwa cykle plamienia....i tak sie moze dziac, chyba ze masz mocne albo naprawde długo

Moj tez dzisiaj mi daje juz od 5 popalic, przechwalilam go ostatnio
Teraz tez oczywiscie co-drzemie mi na rekach, a niechbym sprobowala go odłozyc :angry:

Okresu dalej nie mam, juz mnie to wkurwia naprawde za przeproszeniem, bo trzeci dzien brzuch pobolewa a tylko plamienia :angry: :angry:
Co do spirali to ja normalnie mam okres tydzien, to po niej by chyba dwa tyg trwal

Bylam na miescie po rajstopki Bartkowi, ale jak mi powiedziala 18 zł za pare to podziekowalam, na all zamówiłam dwie pary i wyszło mnie to juz z przesylka drozej o złotówke, tyle ze poczekac trzeba

13 lata 3 miesiąc temu #207540 przez Kamilka24
Będę płakała...... nikt mnie nie lubi, nikt mi nie dał zaproszenia na NK :dry: :dry: :dry:

13 lata 3 miesiąc temu #207543 przez różyczka
Kamilka no jak to?? Przeciez już jesteś w moich znajomych np. :)
Wiesz jak to jest....Ty taka laska....a jak ktoś ma pare kilo jeszcze do zrzucenia to nie chce sie dołowac oglądajac Twoje fotki :silly:
a tak serio śliczna z Was rodzinka :side:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207555 przez różyczka
takajedna napisał:

Rozyczka u mnie nie zniwelowały tabletki pmsu... a tez zawsze zle znosze :dry:

osz kurde :(

A z tymi rajstopkami to racja, powariowali z tymi cenami, żeby tyle brac za takie małe cóś, ja kupiłam już 3 pary ale zadne nie pasują w "talii" i niestety nie bedzie ich nosić moja królewna, ona tylko spodnie pumpy z szerokim pasem :dry:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207559 przez masuska
I w moich też jest Kamilka:)

Dzięki Różyczko za przepis, z Piotrem będziemy tacie robić muffinki i serio to banalny przepis:)
U mnie zespół napięcia nie występuje od kiedy biorę tabsy. Jak widać różnie ludzie reagują. Ale jak już kiedyś pisałam to ciężko znosiłam miesiączki i od kiedy brałam pixy wszystko się poprawiło:) Jestem baaaardzo ZA!!!

Aśka a ja mam FB

Takajedna u mnie jest taki sklep Textilmarket, niby jakaś sieciówka i tam są za grosze ciuszki i inne art tekstylne, często można naprawdę świetnej jakości rzeczy dostać. tak jak bodziaka 100% bawełna mama kupiła na chrzest dla Pita za 4 zł. Zaznaczam że nowe. Rajstopki ostatnio były takie grube za 6 zł. A takie śmieszne dla dziewczynek ze spódniczka po 8 zł:)
A ja @ jeszcze chyba nie miałam, raz plamiłam i koniec.

www.textilmarket.pl/sklepy-18.html
Ha, u Różyczki jest sklep:)

13 lata 3 miesiąc temu #207566 przez Kamilka24
No dobra, już jest dobrze :)

Różyczko Ty mi tu nie bajeruj bo z Ciebie to dopiero niezła babka, wyglądasz jak jakaś modelka

Masuska zdjęcia super, domek będziecie mieć przecudowny

Aniu
a Tobie poprostu zazdroszczę- widać jesteś wspaniałą mamuśką i na dodatek bardzo odważną, mam nadzieję, że spełni się moje marzenie i też kiedyś skoczę :)

Aśka
synek podobny do Ciebie

Lucy ale wygląd :ohmy: szoook Pięknie, ta pierwsza sukienka moim zdaniem jest ładniejsza, ale to moje zdanie, a buciki..... podziwiam

13 lata 3 miesiąc temu #207567 przez takajedna
Ja miałam slabszy okres jak brałam tabletki

Masuska jest tez u mnie ten sklep :lol: nawet byłam tam dzisiaj zobzczyc ale rajstop nie było :dry: ostatnio tam szwagierka kupiła Bartkowi nawet spoko bluzke za 5 zł :D

13 lata 3 miesiąc temu #207568 przez Rika
nk.pl/#profile/41734126 moje nk, specjalnie założyłam :) kurde nie mam czasu na nic :( spadam :dry:

13 lata 3 miesiąc temu #207571 przez natimp1
hej dziewczyny

Kamilka spoko mnie tez nikt nie lubi bo nie chce na NK:)
ja nie znam nazwisk więc ciężko się szuka

Lucy- nie komentuje wyglądu bo nie chce sobie psuć dnia:) a tak serio to szczuplutka jesteś i wyglądasz pieknie -jak dla mnie lepiej w tej bez cekinów.
Oposek-gratulacje , nie ma jak to mleko z wykształconego cyca:)
Masuska -pomysł świetny-jedno jest tylko mało realne-roczne dzieci robiące zamki z piasku- w sensie siedzące w miejscu.. już widzę jak byśmy gadały .. dzieciaki po całej okolicy byśmy goniły-:):_)
Rika -dla mnie grzywa Zu jest ekstra, taka oryginalna , a teraz w modzie wszystko co oryginalne :)
AniaW- ćwiczenia super sprawa wiem, ja bym chciała chodzic na kapu ere.. nie wiem jak to sie pisze ale chyba za stara już jestem, wczoraj jak wymach na aerobiku robiłam to mi zgrzytało:)
Rózyczka -jak to córka sie nie rozwija, jak zaczyna wykorzystywać to ze umie piszczeć to się rozwija bardzo prawidłowo :):) dba o swoje interesy... Jachu jak mu coś nie pasuej to kaszel dostaje... he śmieszne to..

ponieważ czesto psiocze na Jasinę to muszę go pochwalić, dzis cudnie zanął w łozeczku, połozyłam go , puściłam muzę, on pooglądał misia z 5 minut, potem dopomniał się smoka bo mu wypadł i nie ma dziecka.. w sumie może mu sie błogo zrobiło bo kupe w końcu po 5 dniach zrobił. Nie wiem czy to akurat zbieg okoliczności czy wpływ na to miał fakt ze na czczo dostał wody, czy może to ze odłożyłam debridat, czy poprostu akurat mu się zachciało:)
Właśnie wracają teście z Kołobrzegu i wiozą mi rybke , mniam mniam już ślinka leci:)

Oki .. uciekam bo jeszcze muszę coś zrobić a za 40 min po Maksiego do przedszkola

13 lata 3 miesiąc temu #207573 przez natimp1
Nie no po prostu jestem the best... no i co Ty Masuska na to, uważaj bo Cię jeszcze pokonam w tych wszystkich komputerowych trikach:)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207576 przez Kamilka24
Rika grzywka Zuzki jest super, ona jest taka śliczna, buziaczki

Natimp1 Hobbor
jak Was znaleźć na NK?

Na 13 idziemy na ważenie i mierzenie :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #207577 przez natimp1
na priwa puszczę Ci imie i nazwisko:)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207579 przez różyczka
Natimp ma nowy avatarek!!! I suwaczek!!! hip hip hurrraaa :lol:
z tym kaszlem to dobre hehe :laugh:

mi tam sie linki nie otwieraja zadne i ja wszystkie laski bore od Masuski z jej listy znajomych, kilka ostatnich to nasze babki z forum :blink: a masuske nawet znając nazwisko (bo kiedyś jak zmaiescifła filmik to byo na fotce :blink: ) nie mogłam znależć na NK jakoś...ale n aszczeście sama sie odezwała :) dzięki kochana :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #207581 przez natimp1
Rózyczka jak znajdziesz to dodaj mnie też proszę
Hoborrku własnie się skapnęłam ze ciągle chyba twój nick pisałam :)
ja to jeleń jestem

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka