- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Rika liceum wojskowe? Brzmi intrygująco! Ale w sumie pasuje do CIebie! A teraz dziewczyny Ci jak w zegarku chodzą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
ja piję wodę mieralna, sok pomarańczowy taki do rozcieńczania + woda mineralna (bo lubimy wszyscy taki w domu i pijemy od zawsze) a do tego 2x kawka z cykorii
Rika no co to za ciasto bylo? bo nie odpisalas a ja taka ciekawa
Aniu dziękuje Ci za komplement
ja za to poł godz. gapilam sie na Twoje foty ze skoków i Oliwii mojej pokazywałam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tylko jak ja mam dać Wam namiar na siebie?
hoborr gdzieś miałam stronkę na której sprawdza się predkość komp... poszukam, czasami wystarczy tylko zrobić defragmentacje dysku i jest ok!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ha ha ha teraz tu nikogo nie ma bo wszyscy na NK oglądają zdjęcia
Później jak będę miała chwilkę to ja wrzucę kilka fotek bo teraz tylko dałam jedno żeby konto założyć i nawet już mnie koleżanka z liceum wojskowego znalazła
liceum wojskowego o matko boska...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika napisał:
Ha ha ha teraz tu nikogo nie ma bo wszyscy na NK oglądają zdjęcia
Później jak będę miała chwilkę to ja wrzucę kilka fotek bo teraz tylko dałam jedno żeby konto założyć i nawet już mnie koleżanka z liceum wojskowego znalazła
liceum wojskowego o matko boska...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam kieckę kiedyś na allegro ale szmira jak ślak. No i napisałam że mi się nie podoba! A oni że mogę odesłać tylko podać konto i paragon. No ale ja paragon wywaliłam. I nie wiem czy wysłać im kieckę bez paragonu i udać głupią?? Czy napisać że nie mam paragonu i czekać na łaskę? A kieca 160zł . Co robić?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej Mamusie! Specjalnie dla Was uaktywniłam swoje stare konto na NK ...a dlaczego usunęłam..hihi prześladowały mnie byłe mojego męża w każdym razie już jestem
tylko jak ja mam dać Wam namiar na siebie?
hoborr gdzieś miałam stronkę na której sprawdza się predkość komp... poszukam, czasami wystarczy tylko zrobić defragmentacje dysku i jest ok!
Aśka wyślij na priwa swoje dane albo linka z profilem. Jak wpadniesz na tę stronke do sprawdzania szybkości to podeślij:) Będę wdzięczna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gadałm z nim o tabsach i w ogóle i namawia mnie na ta Mirenę - móiw, ze to połączenie wygody wkładki z dobrodziejstwem tabletek - czyli prawie w ogóle nie ma okresu, nie ma też infekcji żadnych a nie trzeba pamietac o braniu codziennie. Ale droga ta mirena jak diabli -tysiaka
On twierdzi, ze tabsy nowej generacji to koszt 40-50 zł m-cznie-prawda to?
bo jak tak to po 2 latach sie zwraca i nastepne 3 ma sie za free....
No to ja Aske od Hoborrka se ściągne
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Regulamin forum zapytajpolozna.pl:
1. Rejestracja na forum jest bezpłatna. Zachęcamy do razu do przywitania się na forum.
2. Informacje dotyczące zakładania suwaczków na forum zostały omówione: tutaj
3. Posty mogą być modyfikowane. Jeśli użytkownik zapomniał coś dopisać do swojej wypowiedzi prosimy edytować posta, a nie tworzyć nowego.
4. Prosimy o nie przeklinanie na forum i przestrzeganie kultury osobistej.
5. Jeśli dyskusja czy temat wymaga zacytowania jakiegoś artykułu prosimy o podawanie źródła (linku lub nazwy portalu/książki i autora)
6. Linki do forum o zbliżonej tematyce będą kasowane.
7. Linki zamieszczone w poście bez widocznego związku z tematem dyskusji będą usuwane.
8. Założyć konto na forum można tylko raz.
9. Nick użytkownika nie powinien być wulgaryzmem.
10. Zakazane są wypowiedzi i publikowanie treści naruszających prawa.
11. Nie wolno na forum oczerniać i oskarżać osób trzecich.
12. Na forum zapytajpolozna.pl dopuszczamy udzielanie się osób, które mają swoje firmy. Swoimi postami pomagają innym. W innym przypadku posty z linkami i nie adekwatną treścią do dyskusji będą kasowane.
13. Użytkownicy zgadzają się na możliwość cytowania ich wypowiedzi na portalu zapytajpolozna.pl. W innych przypadkach będą proszeni o wyrażenie zgody.
14. Redakcja zapytajpolozna.pl zastrzega sobie możliwość zmiany regulaminu.
15. Zakaz nabijania postów.
16. Rozmawiając w wybranym wątku należy trzymać się jego tematu. Jeśli chcemy poruszyć inny temat, należy rozpocząć nowy wątek.
Wszelkie sugestie i wątpliwości prosimy zgłaszać na forum w kategorii: miejsce na sugestie.
Chyba złamałam 11 przykazanie! Ale to wszystko przez te TEŚCIOWE!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak, ja czytałam regulamin
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na herbatnikach ono jest, najlepsze są te z biedronki z 12% masła wykładasz blachę herbatnikami, gotujesz budyń, polewasz na herbatniki później na gorący budyń znów herbatniki i później znów budyń i znów herbatniki i polewa czekoladowa zrobiona z gorzkiego kakao jak na murzynka się robi rozumiesz?
Hoborr wczoraj miałam Wam to samo pisać i wkleić tu regulamin forum i zapytać jakie przepisy stąd łamiemy
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Pewnie juz nie pamietacie o mnie tyle mnie nie bylo ,ze sie nie dziwie
jeszcze was nie przeczytalam,nie mam czasu,chociaz teraz juz go wiecej bedzie,u nas jak byl upaly to poza domem non stop,ale juz niestety chmury wisza nad uk wiec doooopa i bede w domu na forum z mamusiami hihihii
Czytalam tylko ze dajecie sobie zaproszenia na NK ,ja nie mam konta i chyba nie chce miec,tzn kiedys mialam ,ale mnie wkorzalo i wykasowalam.
Co do mojej wpadki (pisalam juz hohohoh dawno) to chyba nic bo brzus boli tak jakbym miala dostac,wiec to dobrze bo jeszcze ze dwa miesiace chcialabym poczekac
Widzialam u ktorej mega wypasione buciki!!!!!!!!!!!!!!!!!!Takie cremowe chyba wysokie sa cudne,tylko ja mam 171 cm i bylabym jak wierza heheh nie czulabym sie najlepiej ,
Ktoras (przepraszam nie pamietam kto) pytaly o CERAZETTE - a bralam ,bo ciagle zle sie czuje po dwuskladnikowych,i lekarz przepisala mi te,i jako anty sa 100% pewnosci !!!!!!! Ale to dlatego ze przez okragly miesiac mialam miesiaczke przeplatana z brazowa wydielina! porazka jakas te tabletki,ale na kazdego dziala co innego
Teraz zastanawialam sie nad NUVA RING ,ale jak chce sie starac o dzidzie to tez odpada bo ma hormony
uciekam ceee juuuuu suuuuuuuuun
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej doradźcie!
Kupiłam kieckę kiedyś na allegro ale szmira jak ślak. No i napisałam że mi się nie podoba! A oni że mogę odesłać tylko podać konto i paragon. No ale ja paragon wywaliłam. I nie wiem czy wysłać im kieckę bez paragonu i udać głupią?? Czy napisać że nie mam paragonu i czekać na łaskę? A kieca 160zł . Co robić?