BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #207897 przez hoborr
Natimp - ja piję kompoty które sama gotuję np. z jabłek:) A czasem kubusia ale bez banana:( albo bobofruta no i słabą herbatkę>

Rika liceum wojskowe? Brzmi intrygująco! Ale w sumie pasuje do CIebie! A teraz dziewczyny Ci jak w zegarku chodzą:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #207902 przez hoborr
Nie wiem co się stało , ale żeby coś na tym złomie zrobc to musze sie najpierw pożądnie naklnąć! TAK MI MULI! I nie mam nerwów oglądać waszych zdjęć. Za długo ładuje... Idę spać chyba, Męża jeszcze z budowy nie ma:(

13 lata 3 miesiąc temu #207920 przez różyczka
dziewczyny super zdjecia macie wszystkie bez wyjątku :) przepraszam ale nie mam kiedy pokomentowac nawet bo mam roboty troche akurat.

ja piję wodę mieralna, sok pomarańczowy taki do rozcieńczania + woda mineralna :) (bo lubimy wszyscy taki w domu i pijemy od zawsze) a do tego 2x kawka z cykorii :)

Rika no co to za ciasto bylo? bo nie odpisalas a ja taka ciekawa :)

Aniu dziękuje Ci za komplement :blush:
ja za to poł godz. gapilam sie na Twoje foty ze skoków :) i Oliwii mojej pokazywałam :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207923 przez aska27
hej Mamusie! Specjalnie dla Was uaktywniłam swoje stare konto na NK ...a dlaczego usunęłam..hihi prześladowały mnie byłe mojego męża :silly: w każdym razie już jestem ;)

tylko jak ja mam dać Wam namiar na siebie?

hoborr gdzieś miałam stronkę na której sprawdza się predkość komp... poszukam, czasami wystarczy tylko zrobić defragmentacje dysku i jest ok!

13 lata 3 miesiąc temu #207926 przez różyczka
Rika napisał:

Ha ha ha teraz tu nikogo nie ma bo wszyscy na NK oglądają zdjęcia :D

Później jak będę miała chwilkę to ja wrzucę kilka fotek bo teraz tylko dałam jedno żeby konto założyć i nawet już mnie koleżanka z liceum wojskowego znalazła :D

liceum wojskowego :unsure: :cheer: o matko boska...

13 lata 3 miesiąc temu #207940 przez hoborr
różyczka napisał:

Rika napisał:

Ha ha ha teraz tu nikogo nie ma bo wszyscy na NK oglądają zdjęcia :D

Później jak będę miała chwilkę to ja wrzucę kilka fotek bo teraz tylko dałam jedno żeby konto założyć i nawet już mnie koleżanka z liceum wojskowego znalazła :D

liceum wojskowego :unsure: :cheer: o matko boska...

:)

13 lata 3 miesiąc temu #207945 przez hoborr
Hej doradźcie!

Kupiłam kieckę kiedyś na allegro ale szmira jak ślak. No i napisałam że mi się nie podoba! A oni że mogę odesłać tylko podać konto i paragon. No ale ja paragon wywaliłam. I nie wiem czy wysłać im kieckę bez paragonu i udać głupią?? Czy napisać że nie mam paragonu i czekać na łaskę? A kieca 160zł . Co robić?

13 lata 3 miesiąc temu #207950 przez hoborr
aska27 napisał:

hej Mamusie! Specjalnie dla Was uaktywniłam swoje stare konto na NK ...a dlaczego usunęłam..hihi prześladowały mnie byłe mojego męża :silly: w każdym razie już jestem ;)

tylko jak ja mam dać Wam namiar na siebie?

hoborr gdzieś miałam stronkę na której sprawdza się predkość komp... poszukam, czasami wystarczy tylko zrobić defragmentacje dysku i jest ok!

Aśka wyślij na priwa swoje dane albo linka z profilem. Jak wpadniesz na tę stronke do sprawdzania szybkości to podeślij:) Będę wdzięczna

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #207952 przez różyczka
Masuska fryzure robiłam tam gdzie myslisz :blink: ale pozostał niewzruszony hehe :laugh: ogólnie to czarus taki z niego :)
Gadałm z nim o tabsach i w ogóle i namawia mnie na ta Mirenę - móiw, ze to połączenie wygody wkładki z dobrodziejstwem tabletek - czyli prawie w ogóle nie ma okresu, nie ma też infekcji żadnych a nie trzeba pamietac o braniu codziennie. Ale droga ta mirena jak diabli -tysiaka :dry:
On twierdzi, ze tabsy nowej generacji to koszt 40-50 zł m-cznie-prawda to?
bo jak tak to po 2 latach sie zwraca i nastepne 3 ma sie za free....

No to ja Aske od Hoborrka se ściągne :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #207954 przez aska27
ok,postaram sie zaraz znaleźć :)

13 lata 3 miesiąc temu #207956 przez hoborr
Hej czytałyście regulamin forum?

Regulamin forum zapytajpolozna.pl:
1. Rejestracja na forum jest bezpłatna. Zachęcamy do razu do przywitania się na forum.
2. Informacje dotyczące zakładania suwaczków na forum zostały omówione: tutaj
3. Posty mogą być modyfikowane. Jeśli użytkownik zapomniał coś dopisać do swojej wypowiedzi prosimy edytować posta, a nie tworzyć nowego.
4. Prosimy o nie przeklinanie na forum i przestrzeganie kultury osobistej.
5. Jeśli dyskusja czy temat wymaga zacytowania jakiegoś artykułu prosimy o podawanie źródła (linku lub nazwy portalu/książki i autora)
6. Linki do forum o zbliżonej tematyce będą kasowane.
7. Linki zamieszczone w poście bez widocznego związku z tematem dyskusji będą usuwane.
8. Założyć konto na forum można tylko raz.
9. Nick użytkownika nie powinien być wulgaryzmem.
10. Zakazane są wypowiedzi i publikowanie treści naruszających prawa.
11. Nie wolno na forum oczerniać i oskarżać osób trzecich.
12. Na forum zapytajpolozna.pl dopuszczamy udzielanie się osób, które mają swoje firmy. Swoimi postami pomagają innym. W innym przypadku posty z linkami i nie adekwatną treścią do dyskusji będą kasowane.
13. Użytkownicy zgadzają się na możliwość cytowania ich wypowiedzi na portalu zapytajpolozna.pl. W innych przypadkach będą proszeni o wyrażenie zgody.
14. Redakcja zapytajpolozna.pl zastrzega sobie możliwość zmiany regulaminu.
15. Zakaz nabijania postów.
16. Rozmawiając w wybranym wątku należy trzymać się jego tematu. Jeśli chcemy poruszyć inny temat, należy rozpocząć nowy wątek.

Wszelkie sugestie i wątpliwości prosimy zgłaszać na forum w kategorii: miejsce na sugestie.

Chyba złamałam 11 przykazanie! Ale to wszystko przez te TEŚCIOWE!!!

13 lata 3 miesiąc temu #207975 przez różyczka
Oposku to slubne auto to MEGA WYPAS :lol:

tak, ja czytałam regulamin :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #207999 przez Rika
Różyczko ciasto to takie na łatwiznę :) ale jest bardzo pyszne i wszyscy je lubią.

Na herbatnikach ono jest, najlepsze są te z biedronki z 12% masła wykładasz blachę herbatnikami, gotujesz budyń, polewasz na herbatniki później na gorący budyń znów herbatniki i później znów budyń i znów herbatniki i polewa czekoladowa zrobiona z gorzkiego kakao jak na murzynka się robi :) rozumiesz? :D

Hoborr wczoraj miałam Wam to samo pisać i wkleić tu regulamin forum i zapytać jakie przepisy stąd łamiemy :D

13 lata 3 miesiąc temu #208068 przez paulinka
Hej slodziaki :lol: :lol:

Pewnie juz nie pamietacie o mnie :( tyle mnie nie bylo ,ze sie nie dziwie :blink:

jeszcze was nie przeczytalam,nie mam czasu,chociaz teraz juz go wiecej bedzie,u nas jak byl upaly to poza domem non stop,ale juz niestety chmury wisza nad uk wiec doooopa i bede w domu na forum z mamusiami hihihii

Czytalam tylko ze dajecie sobie zaproszenia na NK ,ja nie mam konta i chyba nie chce miec,tzn kiedys mialam ,ale mnie wkorzalo i wykasowalam.

Co do mojej wpadki (pisalam juz hohohoh dawno) to chyba nic bo brzus boli tak jakbym miala dostac,wiec to dobrze bo jeszcze ze dwa miesiace chcialabym poczekac :side:

Widzialam u ktorej mega wypasione buciki!!!!!!!!!!!!!!!!!!Takie cremowe chyba wysokie sa cudne,tylko ja mam 171 cm i bylabym jak wierza heheh nie czulabym sie najlepiej ,

Ktoras (przepraszam nie pamietam kto) pytaly o CERAZETTE - a bralam ,bo ciagle zle sie czuje po dwuskladnikowych,i lekarz przepisala mi te,i jako anty sa 100% pewnosci !!!!!!! Ale to dlatego ze przez okragly miesiac mialam miesiaczke przeplatana z brazowa wydielina! porazka jakas te tabletki,ale na kazdego dziala co innego :side: :woohoo:

Teraz zastanawialam sie nad NUVA RING ,ale jak chce sie starac o dzidzie to tez odpada bo ma hormony

uciekam ceee juuuuu suuuuuuuuun :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #208072 przez hoborr
hoborr napisał:

Hej doradźcie!

Kupiłam kieckę kiedyś na allegro ale szmira jak ślak. No i napisałam że mi się nie podoba! A oni że mogę odesłać tylko podać konto i paragon. No ale ja paragon wywaliłam. I nie wiem czy wysłać im kieckę bez paragonu i udać głupią?? Czy napisać że nie mam paragonu i czekać na łaskę? A kieca 160zł . Co robić?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka