BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #208196 przez różyczka
Aska dzięki :) Jaja jak berety - Bianka ma taki sam ręcznik i półśpiochy białe z krolikiem :)
ale jak zarąbisty kocyk ma Mikołaj! ten w łóżeczku jak lezy...cudnyyy

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #208199 przez masuska
A ja właśnie oglądam Oposka:)

U mnie w znajomych na NK i Rika też jest:)

Aśka a ja potrzebuję właśnie kogoś kto ma smykałkę do brwi, bo sama nie umiem, a moja najlepsza kosmetyczka wsiąkła i teraz mam problem:(

13 lata 3 miesiąc temu #208233 przez masuska
Jakie krejzole z tych naszych Oposków:) zachciało mi się takiego wspólnego z Mężem wschodu słońca na Krecie... :( Kurcze nie zdążyliśmy nacieszyć się sobą:(

13 lata 3 miesiąc temu #208239 przez Oposek
Hej hej melduję się z rana:)
wczoraj Was poczytałam, ale już nie miałam siły czytać, tym bardziej, że mąż mi się rozchorował, jakaś angina Go dopadła.

Z badaniami nie najgorzej, u okulisty wszystko w porządku, dno oka także. Neurolog dał skierowanie na rechabilitację, ale powiedział, że jego zdaniem, Filip zacznie trochę później siadać i chodzić, a poza tym nie będzie absolutnie żadnych skutków. Rozwój umysłowy w żadnym wypadku nie zaburzony, mowa też. Na basen możemy zacząć chodzić za 6 tygodni. Badania krwi są właściwie w porządku- normy przewidziane są dla dzieci od 0 do 18 lat i u takich maluszków często wychodzą jakieś rozbieżności, ale nie ma ani anemi ani stanu zapalnego, poziom żelaza ok. Badanie na mononukleozę i mocz w normie, musimy tylko jak jak Ania W powtórzyć badanie na cytomegalię, żeby się upewnić, że to przeciwciała ode mnie, usg przezciemiączkowe, żeby zobaczyć czy zmiany się cofają i zrobić badania krwi na zawartość wapnia i fosforu. Ae generalnie jestem bardzo szczęśliwa, bo bałam się, że będzie dużo gorzej.

Którą z Was znalazłam to zaprosiłam na NK, bo nie wiedziałam w końcu który link trzeba podać. Więc będę zaraz siedzieć i oglądać:) A stronę ślubną zrobił mój mąż, bo On się takimi rzeczami zawodowo bawi, jejku kiedy to było....

13 lata 3 miesiąc temu #208241 przez Oposek
Masuska czemu krejzole? jeszcze się nacieszycie, dzieciaki tak szybko rosną, że ani się obejrzysz, a Piotrek pójdzie na imprezę a Boguśka nocować do koleżanki;) i chata wolna :lol:

A co do fryzury dla gina to moja koleżanka opowiadała, że szła do lekarza, więc wydepilwała się na zero i użyła dezodorantu do higieny intymnej. U gina siada na fotelu, rozkłada nogi, a lekarz do niej z uśmiechem: "ale się pani przygotowała!" Laska zadowolona, że zadbała o siebie itd, wraca do domu, a na pralce zamiast dezodoranu stoi tęczowy brokat w sprayu, którym przez pomyłkę się wypsikała przed wyjściem do gina.:lol:
Nie wiem, czy to prawdziwa historia, ale jak koleżanka ją opowiadała to lałyśmy po nogach ze śmiechu;)

13 lata 3 miesiąc temu #208257 przez różyczka
Oposek no poryczałam się po tym brokacie :lol: :lol: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #208265 przez masuska
To wiadomo czego użyć przed wzytą u gina:) hahahahhaha, normalnie gdyby nie to że Brad Pitt sobie śpi to bym się turlała ze śmiechu po podłodze. Genialne

A krejzole np z tym łonem natury, albo autko no i w ogóle tacy wyluzowani oboje jesteście:)

13 lata 3 miesiąc temu #208269 przez natimp1
temat z brokatem.. ekstra:) rycze na serio

oo i pochwałka dla Jasiny ze pieknie znów zasnął.. patrzył p[atrzył na misia i chyba mu sie misiek znudził.. sorki ze tak zrzędze o tym jego spaniu, ale wiecie skoro na niego czasem marudzę ze taki czy taki, to chwalić też trzeba niech wie że mamuśka sprawiedliwie ocenia sytuację..:)
masuska, w jednym z filmów widziałam ze do ciasta dodali proszęk na przeczyszczenie- przecież skoro ktoś brokat z dezodorantem zamienił to ty proszek do pieczenia na ten na przeczyszczenie mogłaś pomylić
kurde laski wyprałam bluze Maksiora nową czerwoną z podkoszulkami( debilka), więc wiecie jakie mam teraz podkoszulki, kurde musze cos znaleźć do odbarwiania bo gimela
dzis mam zamiar zupe dyniową robić, poszukam przepisu u wujka i coś wykombinuję:)

13 lata 3 miesiąc temu #208271 przez basba
Cześć Dziewczynki!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurcze wszystkie macie odjazdowe te zdjęcia. Moje dwa skrzaty własnie śpią więc korzystam i podglądam hehehe :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #208276 przez natimp1
kurcze obejrzałam właśnie foty na Nk , milion lat ich nie oglądałam... matko jaki Maksi mały i niewinny był:0 a teraz dyskutankt..
nie wiem czy Wam pisałąm jak z męża barana zrobił..
siedzimy popołudniem , Jasina śpi w pokoju i taka scena
Maks: tata mogę tota tole-(on nie mówi k)
tomek, wyjątkowo mozesz
maks - dzięki tata fajny jesteś
tomek- tylko nie pij dużo bo ci sie zęby popsują
maks stanął w rozkroku, ręce na pasie i tak: tata czego Cię w tej pracy uczą, tole się pije a nie gryzie.. u nas w przedszkolu by się nikt nie pomylił...- jak już urośniesz to idź lepiej do przedszkola, tylko nie wiem czy cie przyjmą bo tam są mądre dzieci :);-

dzieciary są ekstra co..

13 lata 3 miesiąc temu #208286 przez masuska
O jaki Maksior:) No i pokazał tacie:)

13 lata 3 miesiąc temu #208300 przez Kamilka24
Natimp1 hehe, co za mądre dziecko z Twojego Maksiorka :laugh:

Aśka27
dziekuję :blush:

Masuska
ciasto dla teściowej??? Ale z Ciebie dobra "córeczka" a tak poza tym to nigdy nie jadłam takich ciast :dry:

Idę na NK pooglądać WAS :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #208302 przez hoborr
natimp1 napisał:

kurcze obejrzałam właśnie foty na Nk , milion lat ich nie oglądałam... matko jaki Maksi mały i niewinny był:0 a teraz dyskutankt..
nie wiem czy Wam pisałąm jak z męża barana zrobił..
siedzimy popołudniem , Jasina śpi w pokoju i taka scena
Maks: tata mogę tota tole-(on nie mówi k)
tomek, wyjątkowo mozesz
maks - dzięki tata fajny jesteś
tomek- tylko nie pij dużo bo ci sie zęby popsują
maks stanął w rozkroku, ręce na pasie i tak: tata czego Cię w tej pracy uczą, tole się pije a nie gryzie.. u nas w przedszkolu by się nikt nie pomylił...- jak już urośniesz to idź lepiej do przedszkola, tylko nie wiem czy cie przyjmą bo tam są mądre dzieci :);-

dzieciary są ekstra co..

haha ale miło:)!

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #208304 przez aska27
Różyczko musisz koniecznie zmienić opis swojego jedndego zdjęcia ;) teraz już masz dwie najfajniejsze córki :)

Zdjęcia PRZEPIĘKNE!!! :) no i rewelacyjnie wyglądasz!

13 lata 3 miesiąc temu #208317 przez aska27
masuska a ja dzisiaj sobie przemyślałam wszysto i tak mi się zachciało jeszcze dwójkę dzieci mieć.. taką trójeczkę :laugh: początkowo z mężem ustaliliśmy,że postaramy się tylko o siostrzyczkę lub braciszka dla Mikołaja... teraz mam niedosyt! ech..a moze wreszcie uda mi się urodzić naturalnie! ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka