- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nie spadam..
p.s jakaś głodna dziś ciągle jestem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chyba trzeba znowu tabelkę stworzyć.. kto kim jest
huśtawka super.. chciałabym kupić Mikołajowi chociaż taki leżaczek- bujaczek,ale też się zastanawiam czy będzie miał z tego radość i będzie się bawił?!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w ogóle to co tu taka cisza?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Oposku dzięki za pomysł z tymi ochraniaczami - już sobie zamówiłam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pochwalę się,że kupiłam leżaczek dla Mikołaja ......... i mam ochotę kupić coś jeszcze.. zaraz coś wyszperam
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś jak wsadzilam Biankę w leżaczek to mogłam poodkurzac, ugotowac obiad, umyc podłoge i poprasować a ona stała na srodku kuchennego stołu w tym lezaku i wszystko obserwowała
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...ier-i1839691750.html
mam nadzieję,że Mikoajowi spodoba się
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczka cieszę się, że moglam pomoc, mam nadzieję, że się sprawdzi:)
Ania W śmiech to zdrowie, Kochana A o jaką kozę pytałaś? bo jeśli o balon przy samochodzie to to prosiak był
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
mój synek był w szpitalu karmiony bebilonem. Mieli takie malutkie szklane butelki po 100 ml, nic nie trzeba było rozrabiać. Teraz są takie butelki na allegro. Nie trzeba podgrzewać, mieszać, gotować wody itd. Odkręcasz i podajesz dziecku, można też kupić specjalne smoczki pasujące do tych maleńkich buteleczek.
To nie moja aukcja, nikt nie zapłacił mi za reklamę, po prostu pomyślałam, że to rewelacja na wyjazd, czy spacer jeśli któraś z Was podaje mleko modyfikowane. Może się przyda.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
HEJ
Natimp troszkę ją zgniotłam- z miłości...
Różyczko a ja kupiłam pas wyszczyplający- niby ma pomóc w utracie brzuszka, ale za duży.... masakra jakaś
Rika straszne to ząbkowanie- już się boję!
Masuska jak Cię znaleźć na NK? AAAaaa i jak robisz takie fotki, że widać czarno-białe a coś innego jest kolorowe???
Wczoraj byliśmy z malutką cały dzień na zwiedzaniu- było super...
Hej ej hej witam raniutko przy kawce
Kamilka pochwal sie co zwiedzalas?????? Masz foteczki Melki jako turystki
Lucy! Ale masz zajebiaszcze nozki ( w tych sukienkach) normalnie figura jak modelka swietnie kobietko,powiedz co robisz ze masz takie zgrabnochy?????????????
Rika coreczka piekna z ta grzyweczka,taka slodziutka
Dziewczynki pozdrawiam was cieplutko,nikt mnie nie pamieta chyba ale to co ja i tak si do was bede odzywac hihihi
Rozyczko co do spiralki,to tu w uk jest wszystko za darmo i mnie moja pielegniarka zawsze namawiala na mirene,ale jakos trudno mi sobie wyobrazic ten drucik zwisajacy w srodku
A wlasnie jak wy po porodach sie zabezpieczacie dziewczynki???????????
Ja narazie lece na gumeczkach,no ale ja to inna sprawa bo chce starac sie o dzidzie,wczesniej bralam milion roznych tabletek anty ale zadne nie pasowaly
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzieczyny napiszcie proszę jak Wasze dzieciaczki śpią w dzień.. mniej więcej godzinowo Z góry dziękuję
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Asiu mojej Adusi wprowadziłam ŁATWY PLAN:) Je co 2 godziny. Np. 8 rano je, ok9 drzemka na 20-40 minut potem sie budzi i ok 10 znowu jeść. Potem koło 11 drzemka na 20 - 40 minut itd.... Wyjątek jest wieczorkiem. Je o 17 i potem juz jej nie dam spać bo sie kąpiemy przed 19 także po kąpieli o 19 idziemy jeść i zazwyczaj 19:15 Adusia śpi jak Aniołek.
Wiadomo że sa dni gdzie boli ją jeszcze brzuszek to wtedy nie wygląda to tak łanie i nic nie jest tak poukładanie////
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Paulina a Ty jak masz sie starac to się staraj - bo czasami długo schodzi! Po co czas marnować?
Hoborku ja zle znosilam tabletki,i non stop mialam jakes problemy jak je bralam i narazie po odstawieniu minely jakies 3 tygodnie,wiec chciaalabym zeby organiz odreagowal oczyscil sie,dlatego min te 3 miesiace chce czekac:) bo powiem ci ze boje sie tak od razu
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jejku jaki szary dzień. ALe mimo wszystko DZIEŃ DOBRY
Asiu mojej Adusi wprowadziłam ŁATWY PLAN:) Je co 2 godziny. Np. 8 rano je, ok9 drzemka na 20-40 minut potem sie budzi i ok 10 znowu jeść. Potem koło 11 drzemka na 20 - 40 minut itd.... Wyjątek jest wieczorkiem. Je o 17 i potem juz jej nie dam spać bo sie kąpiemy przed 19 także po kąpieli o 19 idziemy jeść i zazwyczaj 19:15 Adusia śpi jak Aniołek.
Wiadomo że sa dni gdzie boli ją jeszcze brzuszek to wtedy nie wygląda to tak łanie i nic nie jest tak poukładanie////
Aska u nas podobnie plan dnia wygląda z tym, ze około 13-14 udaje my się najczęsciej na spacerek i wtedy Misia spi dłuzej - do 16,17, z czasem nawet do 18 bez przerwy na jedzonko. Potem rzuca isę na cyca jak głodomorra prawdziwa hehe :)Potem podobnie jak Hoborr raczej już nie daje jej spac, po 19 kąpiel, jedzonko i wio do lóżeczka, zasypia jak Aniołek no i nawet ostatnio sie zdarzyło,ze spał 2 dni pod rzad do 4 potem jedzonko na spiocha i dlaej do 6-7 a wtedy pobudka na dzien dobry