BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #208607 przez natimp1
hmm a mi by było jakoś łatwiej gdyby na nk były pseudonimy, bo jak macie ukryte foty to nie widzę dzieciaczków i nie wszystkie kojarze ... która to która :)

no nie spadam..
p.s jakaś głodna dziś ciągle jestem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #208610 przez aska27
natimp wstyd się pzyznać,ale też mam ten problem ;)

chyba trzeba znowu tabelkę stworzyć.. kto kim jest :laugh:

huśtawka super.. chciałabym kupić Mikołajowi chociaż taki leżaczek- bujaczek,ale też się zastanawiam czy będzie miał z tego radość i będzie się bawił?!

13 lata 3 miesiąc temu #208680 przez Rika
Natimp ja mam taką huśtawkę dla Zuzy kupiłam na Boże Narodzenie i ona w niej spała i bawiła się do jakiegoś czasu, później jakoś z niej nie korzystała a teraz znów sama siada i się buja :) teraz na Boże Narodzenie kupię jej większą a tą Ola będzie miała.

A w ogóle to co tu taka cisza?

13 lata 3 miesiąc temu #208709 przez różyczka
Rika - a Ty co sie nie odzywasz cały bozy dzien? :)

Oposku dzięki za pomysł z tymi ochraniaczami - już sobie zamówiłam :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #208713 przez aska27
rzeczywiście cicho tu i pusto! Hmm... ??

pochwalę się,że kupiłam leżaczek dla Mikołaja ......... i mam ochotę kupić coś jeszcze.. zaraz coś wyszperam :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #208748 przez różyczka
A pokazesz?

Ja dziś jak wsadzilam Biankę w leżaczek to mogłam poodkurzac, ugotowac obiad, umyc podłoge i poprasować a ona stała na srodku kuchennego stołu w tym lezaku i wszystko obserwowała :)

13 lata 3 miesiąc temu #208758 przez aska27
a pokaże... proszę:

allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...ier-i1839691750.html

mam nadzieję,że Mikoajowi spodoba się :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #208797 przez Oposek
aska27 ja mam taki sam, tylko w innym kolorze:)

Różyczka cieszę się, że moglam pomoc, mam nadzieję, że się sprawdzi:)

Ania W śmiech to zdrowie, Kochana :lol: A o jaką kozę pytałaś? bo jeśli o balon przy samochodzie to to prosiak był;)

13 lata 3 miesiąc temu #208808 przez Oposek
Dziewczyny,
mój synek był w szpitalu karmiony bebilonem. Mieli takie malutkie szklane butelki po 100 ml, nic nie trzeba było rozrabiać. Teraz są takie butelki na allegro. Nie trzeba podgrzewać, mieszać, gotować wody itd. Odkręcasz i podajesz dziecku, można też kupić specjalne smoczki pasujące do tych maleńkich buteleczek.

To nie moja aukcja, nikt nie zapłacił mi za reklamę, po prostu pomyślałam, że to rewelacja na wyjazd, czy spacer jeśli któraś z Was podaje mleko modyfikowane. Może się przyda.
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #208842 przez paulinka
Kamilka24 napisał:

HEJ :D

Natimp troszkę ją zgniotłam- z miłości... :kiss:

Różyczko
a ja kupiłam pas wyszczyplający- niby ma pomóc w utracie brzuszka, ale za duży.... masakra jakaś :(

Rika straszne to ząbkowanie- już się boję!

Masuska jak Cię znaleźć na NK? :unsure: AAAaaa i jak robisz takie fotki, że widać czarno-białe a coś innego jest kolorowe???

Wczoraj byliśmy z malutką cały dzień na zwiedzaniu- było super...

Hej ej hej witam raniutko przy kawce

Kamilka pochwal sie co zwiedzalas?????? Masz foteczki Melki jako turystki :woohoo:

Lucy! Ale masz zajebiaszcze nozki ( w tych sukienkach) normalnie figura jak modelka swietnie kobietko,powiedz co robisz ze masz takie zgrabnochy?????????????

Rika coreczka piekna z ta grzyweczka,taka slodziutka :lol:

Dziewczynki pozdrawiam was cieplutko,nikt mnie nie pamieta chyba ale to co ja i tak si do was bede odzywac hihihi

Rozyczko co do spiralki,to tu w uk jest wszystko za darmo i mnie moja pielegniarka zawsze namawiala na mirene,ale jakos trudno mi sobie wyobrazic ten drucik zwisajacy w srodku :S

A wlasnie jak wy po porodach sie zabezpieczacie dziewczynki???????????

Ja narazie lece na gumeczkach,no ale ja to inna sprawa bo chce starac sie o dzidzie,wczesniej bralam milion roznych tabletek anty ale zadne nie pasowaly

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #208860 przez aska27
paulinka ja już jestem na tabletkach, ale też zanim te sobie dopasowałam to miałam problem,zawsze coś się działo, jakaś wysypka, po innych mdłości,a jeszcze po innych mega apetyt,ale udało się w końcu i teraz biorę taki staroć Rigevidon ,ale mi pasuje i nic się nie dzieje... a i jeszcze na dodatek jest refundowany :laugh: za trzy opakowania płacę 25 zł. Gdy mi lekarz je zapisał nie wiedziałam o tym i gdy poszłam do apteki z receptą,a babka szykuje trzy opakowania to nogi mi się ugięły bo myślałam,ze kupe forsy zapłecę,a tu taka niespodzianka ;)

Dzieczyny napiszcie proszę jak Wasze dzieciaczki śpią w dzień.. mniej więcej godzinowo ;) Z góry dziękuję :)

13 lata 3 miesiąc temu #208868 przez hoborr
Jejku jaki szary dzień. ALe mimo wszystko DZIEŃ DOBRY :blink:
Asiu mojej Adusi wprowadziłam ŁATWY PLAN:) Je co 2 godziny. Np. 8 rano je, ok9 drzemka na 20-40 minut potem sie budzi i ok 10 znowu jeść. Potem koło 11 drzemka na 20 - 40 minut itd.... Wyjątek jest wieczorkiem. Je o 17 i potem juz jej nie dam spać bo sie kąpiemy przed 19 także po kąpieli o 19 idziemy jeść i zazwyczaj 19:15 Adusia śpi jak Aniołek.
Wiadomo że sa dni gdzie boli ją jeszcze brzuszek to wtedy nie wygląda to tak łanie i nic nie jest tak poukładanie//// :S :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #208892 przez hoborr
Paulina a Ty jak masz sie starac to się staraj - bo czasami długo schodzi! Po co czas marnować? :side:

13 lata 3 miesiąc temu #208906 przez paulinka
hoborr napisał:

Paulina a Ty jak masz sie starac to się staraj - bo czasami długo schodzi! Po co czas marnować? :side:

Hoborku ja zle znosilam tabletki,i non stop mialam jakes problemy jak je bralam i narazie po odstawieniu minely jakies 3 tygodnie,wiec chciaalabym zeby organiz odreagowal oczyscil sie,dlatego min te 3 miesiace chce czekac:) bo powiem ci ze boje sie tak od razu

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #208937 przez różyczka
hoborr napisał:

Jejku jaki szary dzień. ALe mimo wszystko DZIEŃ DOBRY :blink:
Asiu mojej Adusi wprowadziłam ŁATWY PLAN:) Je co 2 godziny. Np. 8 rano je, ok9 drzemka na 20-40 minut potem sie budzi i ok 10 znowu jeść. Potem koło 11 drzemka na 20 - 40 minut itd.... Wyjątek jest wieczorkiem. Je o 17 i potem juz jej nie dam spać bo sie kąpiemy przed 19 także po kąpieli o 19 idziemy jeść i zazwyczaj 19:15 Adusia śpi jak Aniołek.
Wiadomo że sa dni gdzie boli ją jeszcze brzuszek to wtedy nie wygląda to tak łanie i nic nie jest tak poukładanie//// :S :laugh:

Aska u nas podobnie plan dnia wygląda z tym, ze około 13-14 udaje my się najczęsciej na spacerek i wtedy Misia spi dłuzej - do 16,17, z czasem nawet do 18 bez przerwy na jedzonko. Potem rzuca isę na cyca jak głodomorra prawdziwa hehe :)Potem podobnie jak Hoborr raczej już nie daje jej spac, po 19 kąpiel, jedzonko i wio do lóżeczka, zasypia jak Aniołek no i nawet ostatnio sie zdarzyło,ze spał 2 dni pod rzad do 4 :lol: potem jedzonko na spiocha i dlaej do 6-7 a wtedy pobudka na dzien dobry :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka