- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
No bylysmy tez wczoraj u okulisy,biedaczka tak plakala zawineli ja w przescieradlo i doktor swiecil jej po oczkach tak mi jej szkoda bylo
Moja Olcia prawie w ogole nie spi w dzien,tyle co przy cycu czasem na spacerze pol godzinki.Za to w nocy czasem 12godz z przerwa na jedzonko
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka ja też kładę leżaczek na stole i gotuję obiad, sprzątam idt a Ola się bawi i patrzy zwykle Zuza wtedy śpi bo im się godziny poprzestawiały, wcześniej razem spały a teraz Ola idzie spać jak Zuza wstaje...
Paulinka właśnie przypomniało mi się, że miałam Ci napisać ze nie powinnaś kłaść tej odżywki codziennie i na godzinę bo Ci włosy wypadną czytałam opinie na forum zanim ją kupiłam i nie na każdego działa w dobrą stronę.
Różyczko my właśnie dzisiaj wróciliśmy z już drugiego badania bioderek i jest OK. Nie wiem czy każdy musi mieć, w każdym razie tu w szpitalu od razu umawiają wizytę każdemu.
Mnie plecy bolą tzn jedna łopatka gdzieś tak w okolicach że czasem nie mogę wyprostować się na maksa ani położyć na plecach prosto bo tak jakby blokada się włącza
Nie wiem czemu tak jest ale wydaje mi się że to od noszenia.
Masuska co do masażu to mój mąż ostatnio jak był w sklepie jakimś to znalazł taki masażer co rozkłada się na fotel i Cię masuje. Można ustawić rodzaj masażu i siłę i tak jakby ktoś Cię masował 800 zł ale i tak kupię jak wyjdziemy na prostą
Rżóyczko my na USG byliśmy państwowo i tam długo się czeka jakieś 1,5-2 miesiące...
Byliśmy też z Zuza na badaniu bioderek i ogólnie jest OK, musimy kupić buciki za kostkę żeby jej piętka nie uciekała. Takie wizyty Zuzi się podobają ze może po gabinecie biegać z gołym tyłkiem i wiecie co? Nasikała w kacie gabinetu na podłogę :D:D
I miała pobranie krwi ale płakała biedna
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Różyczko nie odzywam się przez Ciebie naprodukowałam się żeby napisać Ci co to za ciasto i nawet jak się je robi a Ty nic
co??? kiedy??? Jezuuuu ja nie widziałam ale to bardzo Cie przepraszam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A okulista tez jest obowiazkowy????
Jezu chryste a jest gdzies jakis wykaz tych badań dodatkowych obowiązkowych??
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika napisał:
Różyczko ciasto to takie na łatwiznę ale jest bardzo pyszne i wszyscy je lubią.
Na herbatnikach ono jest, najlepsze są te z biedronki z 12% masła wykładasz blachę herbatnikami, gotujesz budyń, polewasz na herbatniki później na gorący budyń znów herbatniki i później znów budyń i znów herbatniki i polewa czekoladowa zrobiona z gorzkiego kakao jak na murzynka się robi rozumiesz?
Hoborr wczoraj miałam Wam to samo pisać i wkleić tu regulamin forum i zapytać jakie przepisy stąd łamiemy
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko o tu!!!
Rika napisał:Różyczko ciasto to takie na łatwiznę ale jest bardzo pyszne i wszyscy je lubią.
Na herbatnikach ono jest, najlepsze są te z biedronki z 12% masła wykładasz blachę herbatnikami, gotujesz budyń, polewasz na herbatniki później na gorący budyń znów herbatniki i później znów budyń i znów herbatniki i polewa czekoladowa zrobiona z gorzkiego kakao jak na murzynka się robi rozumiesz?
Hoborr wczoraj miałam Wam to samo pisać i wkleić tu regulamin forum i zapytać jakie przepisy stąd łamiemy
No to wstyd wychodzi na to,ze do okulisty to ja powinnam się ze sobą udać ale żal...
No to wybacz starej i slepej koleżance
Co do przepisu (WYDAJE MI SIE,ZE ROZUMIEM )No to rzeczywiscie ciasto na szybciocha a nie rozwala się?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Okulista tylko dla dzieci po fizjoterapii
a Ola miała fizjoterapie? z jakiego powodu?
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Różyczko ja też nie byłam z bioderkami, bo nikt mi nic nie powiedział... nie wiem kurde co robić... tu nie ma czegoś takiego jak "obowiązkowe badania" tak mi się tu nie podoba ta służba zdrowia, że najchętniej to bym wróciła do Pl, jedyny plus to to, że recepty i dentystę mam za darmo...
Mnie kręgosłup boli cały czas czasami właśnie tak mocno z tych stron co pisałaś, nie wiem, mnie może od tego, że nie byłam uśpiona w czasie cesarki tylko miałam znieczulenie ZOO w kręgosłup właśnie
Paulinko byliśmy tylko w Windsorze, bo to niecałą godzinkę samochodem- małej nie chciałam męczyć po tej chorobie na dłuższą trasę (bo chcieliśmy początkowo nad morze) ale i tak było fajnie
A cha i chcę Wam powiedzieć, że zaczęłam tyle jeść słodyczy, że moja waga poszła w górę wiecie ile ważę??? 70,2 kg szooook, ale dla mnie i tak ok, bo dobrze się czuję ale zależy mi na tym aby brzuszka nie było widać- a odstaje jak diabli
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A cha i chcę Wam powiedzieć, że zaczęłam tyle jeść słodyczy, że moja waga poszła w górę wiecie ile ważę??? 70,2 kg szooook, ale dla mnie i tak ok, bo dobrze się czuję ale zależy mi na tym aby brzuszka nie było widać- a odstaje jak diabli [/quote]
A to witaj w klubie ja tez 70 ,mam 171,i tez od slodyczy jestem maniaczka ,uwielbiam,kocham
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam Was kochane
Różyczko ja też nie byłam z bioderkami, bo nikt mi nic nie powiedział... nie wiem kurde co robić... tu nie ma czegoś takiego jak "obowiązkowe badania" tak mi się tu nie podoba ta służba zdrowia, że najchętniej to bym wróciła do Pl, jedyny plus to to, że recepty i dentystę mam za darmo...
Mnie kręgosłup boli cały czas czasami właśnie tak mocno z tych stron co pisałaś, nie wiem, mnie może od tego, że nie byłam uśpiona w czasie cesarki tylko miałam znieczulenie ZOO w kręgosłup właśnie
kamilka wszystkie babki mają znieczulenie w kręgoslup przy cc, ja też je dostałam a uśpiona byłam w trakcie bo źle na nie zareagowałam ale pełna narkoza to sporadyczne przypadki przy cc.
mi sie nie wydaje żeby to było od tego znieczulenia, wiesz? Bo mnie akurat nie boli sam kregosłup tylko właśnie te miesnie po bokach tak jakby one były bardzo spięte
Od tego znieczulenia częściej kobiety sie skarża na bóle głowy straszliwe. Mi one dokuczały ale tylko przez tydzien po porodzie, teraz już nie.
A z tą służbą zdrowia to no to rzeczywiscie lipa, pamietam jak pisałyscie podczas ciązy razem z green jak tam wygląda
A własnie co z Green??