- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati BRAWOOOO:) co do zdjęć z NK, odniosę się jutro i AniW tak samo. Pełno macie fotek:)
Hoborrku wyślę Ci na PW
Hoborr, wystawiaj od złotówki, za ile pójdzie tak się sprzeda. Ja tak często robię. Chyba że chcesz za coś np. 30 zł to tak wystawiaj. Powodzenia życzę
Lucy napiszę drukowanymi co by mnie dobrze zrozumiano Z.A.Z.D.R.O.S.Z.C.Z.E. Piękna figurka, cudne buciki i jak na początku obstawiałam ta biała z różowym szalem jest super, ta z cekinami taka sobie, ale ładna.
Różyczka wsiąkła u tego fryzjera!
A Oposek opija jak nic:P i to bez nas!
Rika ale ciacho:) A i Zuzka ma fajną fryzurę, Różyczka mogła do Ciebie się udać, a tak to nie wiadomo co się z nią dzieje. Może włosy straciła i płacze w kącie;).
Nati zazdroszczę areo, też bym się przeszła,a może joga... hmmm. Espumisan i Sab simplex mają tą samą substancję tylko sab ma większe stężenie (nie fachowo napisałam, ale wiadomo o co cho) więc nie podawaj i jednego i drugiego, bo przedawkujecie!
AniuW to jest link ten co sama oglądasz swój profil, nie strone główną, ale tą po której przejdziesz jak klikniesz na swoje imię i nazwisko:) Chyba jasne.
Ja idę w piątek do gina, wiem że namawia na spiralę, ale ja nie będę czekać 5 lat na Boguśkę, więc wezmę albo nuvaring, albo yasmin(chyba że nie będę mogła bo to 2 składnikowa pigułka, może więc Azalia)
No to ide spać/poprzytulać się do Męża:)
Buziaki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- Otrzymane podziękowania: 0
hoborrku zaproszenie wysłałam
\Idę spać... spokojnej nocki
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Udało mi się obronić na 5 i wreszcie mam to z głowy. Mogę teraz z wyższym wykształceniem siedzieć nadal na kanapie z cycem na wierzchu i bardzo mi to odpowiada;)
Swoją drogą muszę Wam powiedzieć, że wczoraj byłam w mega szoku, bo mój syn przespał cay wieczór i większą część nocy. Dzięki temu udało mi się, choć trochę się przygotować. Za to mój mąż odwiózł mnie na obronę i zajmował się dzieckiem, kiedy ja zdawałam egzamin, a potem dał mi go i Filipowi ulało się mojej Pani promotor na żakiet. Jej mina- bezcenna;) I po co Go głaskała po brzuchu?
Za to jutro idziemy do neurologa, pediatry i okulisty. Dowiemy się, co z tymi badaniami krwi, jakie są rokownia i tak dalej. Denerwuję się bardzo, mam nadzieję, że nie będzie najgorzej, chociaż powtarzam sobie, że coby nie było to nie ma to przecież żadnego znaczenia, bo i tak mam najfajniejszego synka na świecie:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika jeśli mogę wiedzieć..ile masz lat?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Oposek gratuluję i trzymam kciuki za te wizyty u lekarzy. Będzie ok! A link do profilu to zły podałaś. Najpierw trzeba na swój profil wejść!
AniuW ale Ci zazdroszczę tych treningów! Ani się nie obejrzysz i wrócisz do formy z przed ciąż! A może już wróciłaś? - Proszę nie dobijajcie mnie! Ale ze mnie ciołe to mleko MM to jakie ?
Od wczoraj chodzi za mną sernik! To przez RIKĘ!
CERAZETTE nie biorę i nawet nie wiem co to jest?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
aniuw laska z Ciebie jak się patrzy:) Mnie to pod stół schować
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Masuska a powiedz mi jaka Ty chcialas spirale? Moze ja sobie zaloze?
AniaW Ja bralam cerazette,ale przerwalam bo kilka razy zapomnialam
Oposek gratulacje!!!
A w ogole ktos tutaj mial lub ma spirale?
Rika ciesze sie ze z Zuzia łobuzią wszystko wporzadku,fajna grzywka
Różyczko pokaz sie nam plissss
spacja mi sie psuje
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam 20...
Lucy nabijasz się z mojego arcydzieła???
Hoborr cerazette to tabletki anty które zawierają tylko jeden skłądnik anty i mogą je brać mamy karmiące cycem
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Wczoraj nie miałam już czasu zajrzeć a dziś z fryzury nic juz nie zostało wiec wybaczcie ale fotki nie bedzie...ogólnie to teraz załuje, ze do Riki nie poszłam zawsze to po znajomosci taniej by było a jesli chodzi o grzywke to ja akurat asymetryczną noszę
No wiec naskrobałyscie tyle, ze juz kurde jak zwykle nie pamietam wszystkiego ale to co mi się rzuciło najbardziej w oczy to figura LUCY
No Lucy nie wiem czy mozemy być kolezankami nadal...bo wiesz to innym moze grozić depresją!!!
W tej z różowym tiulem slicznie Ci naprawde I masz tak zgrabne nogi, że....no cycki mi opadły poprostu
Dziewczyny, które ćwiczą! - pytanko mam: bo sie naczytałm, ze podczas trenibgu/intensywnych ćwiczeń wytwarza sie kwas mlekowy w mieśniach czy w ciele w ogóle i podobno zmienia smak mleka na niespecjalny prawda to?
Aaaa i te linki na NK rzeczywscie nie działają Masuska dodaj wszystkich a ja potem z Twojej listy znajomych wezmę Słuchajata jak taka blondyna tyłem odwrócona do klienta wysle Wam zaproszenie to JA
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy ja miałm w swoim zyciu 2x spirale - obi epo 5 lat ale ją można wyjać kiedy się chce niekoniecznie po 5 latach/w każdej chwili. Teraz tez na nią sie zastanawiam bo to jednak tanio wychodzi w porównaniu do tabletek, nie trzeba tez pamiętać o niczym no a poza tym ja hormonów się boje troche....
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Różyczko Ja mam zgrabne nogi Zawsze myślałam,że są krzywe i za chude
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika Zuzia Łobuzia wygląda jak przedszkolaczek normalnie ja mojej Oliwii też zawsze obcinałam grzywke sama i niestety NIGDY nie była prosto
A co za ciacho robiłaś, ze wygląda jak obraz Picassa?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Gratulacje Oposku, ale ja i tak wiedziałam że magister będziesz i koniec:) Powodzenia na wynikach:)
Dziękuję Hoborrku, już Cię oglądam:)
Lucy, ja chciałam wkładkę co uwalnia jeszcze hormony, koszt to około 1200zł
Rika ja za rok będę miała 18+10:P
Różyczko to już zapraszaj, wszystkie 2 Anie i Agnieszka:) Co do fyzu to będę lać!!! Trza wczoraj zdjęcie było pyknąć, a tak to du.. blada!
MM to Mleko Modyfikowane, ale i skrót pasuje do Mleko Matki, także na początku miałam problem z zakumaniem, ale chodzi o te pierwsze:)
Miałam dziś sen, piękny sen, bo Piotr przespał całą noc. Wstał z tatą do pracy, po 6tej od 21:30 SZOK!!!
No a sen był taki (bo wczoraj myślałam sobie o Was) że spotkałyśmy się wszystkie nad morzem na plaży:) Dzieciaki roczne robiły zamki z piasku a my sobie gadałyśmy:) Dużo nas było. Miłe nie:)
A projekt mam taki. W zeszłym roku jak szukałam sali na wesele byłam w takim jednym zajeździe w którym był turnus dla matek z dziećmi. Więc, gdybyśmy tak się zebrały, nawet z Mężami i wyjechały na parę dni (może tydzień) z dzieciakami w jedno miejsce, to raz że grupowo byłoby taniej, a DWA! byśmy się spotkały w realu:) Myślę ciągle o środku Polski, ale może w lato nad morzem:) Dawno wakacji takich nie miałam.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-przedłuża troche okres ja bez mam 3-4 dni ze spiralą do 7
- jesli kobieta jest podatna na infekcje może powodowac, ze beda one isę zdarzac częściej, tzn. moje niektóre kolezanki raz na 5 lat np. maja jakies tam zapalenie a ja ze spiralą miewałam tak ze 2 razy do roku i rzeczyiwcie jak wyjęłam ją i staralismy sie o dzidzie przez 1,5 roku to nie miałam ani razu zadnej infekcji więc to moglo byc przez spirale.
- innych wad brak