BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #370182 przez bidol
Chłopek -ale z drugim dzieckiem podobno ciężko donosić do końca :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370184 przez Olga
bidol ja jak chodziłam z Olgą to miałam rozwarcie na 4cm od 5 mies.i z szyjką podobnie jak teraz i do 39 chodziłam i bez krążka,nie ma reguły na to czy pierwsze dziecko,czy kolejne :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #370187 przez chłopek
bidol moja szwagierka z 2 dzieckiem miala krążek bo juz w 6 miesiacu miala urodzic a 2 tyg po terminie urodziła
Olga ja mam termina na 18 czerwca

12 lata 7 miesiąc temu #370191 przez bidol
Olga - jak niunia będzie miała odpowiednią wagę to chcaiła bym tak na początku 38 t urodzić- ale to tylko takie pobożne życzenia ;) w czerwcu mam spotkanie z położną i zobaczymy co da się z tym zrobić :huh:

moja sąsiadka co miała cesarkę 14.05 jest w domu a Kubuś w szpitalu, bo ma jakąś bakterię :(

12 lata 7 miesiąc temu #370192 przez chłopek
bidol tak najgorzej jak mama w domu a dzidzius w szpitalu :(

12 lata 7 miesiąc temu #370195 przez Olga
Widzisz,to ta moja znajoma miała też na 14 maja i sie do dzisaj męczy biedna :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370196 przez chłopek
olga twojej zajomej jak kroplówki na wywołąnie nie pomagaja to powinni juz cc zrobic

dziołszki idę się myć i spać miłej nocki

12 lata 7 miesiąc temu #370200 przez bidol
hahahah - Kamilka ma czkawkę - pierwszy raz :laugh: ale się denerwuje ;)

ja w tym samym szpitalu będę rodzić i też się boję że gdyby było coś nie tak - to oni nie patrzą - matkę wypisują i do dzidzi trzeba dojeżdżać :( a ja prawka nie mam - :(

Olga - może czekają na łapówkę :angry: moja ciotka tak rodziła - męczyła się strasznie z 5 dzieckiem i lekarz przyszedł do wujka i mówi - proszę wybierać - matka czy dziecko :ohmy: wujek w szoku - mówi że ma 4 dzieci w domu czekających na matkę ale dziecko też chce żeby przeżyło. Nie da się - Moja Mama poszła i dała lekarzowi w łapę - przyszedł do mojego wójka i mówi - za godzinę będzie Pan nadal mężem i ojcem - i godz później ciotka urodziła zdrowego chłopaka :)

Chłopek - gotowa psychicznie jesteś??

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370201 przez Olga
Ja też idę sie przytulić do mojego zaraz.Spokojnej nocki pa pa. :laugh:

bidol też tak może być,tylko ta dziewczyna nie da,bo nie ma z czego,nie przelewa się im,ale wiem,że ordynator bierze,bo sama mu 10 lat temu dawałam ha ha.

12 lata 7 miesiąc temu #370203 przez bidol
Olga - i to jest cała słóżba zdrowia- ja płacę mojej położnej - ale coś za coś - ma być przy mnie non stop :) i ja na taki układ się godzę :laugh:

też idę spać- jutro dłuuuugi dzień :laugh:

przepraszam jeszcze raz :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #370205 przez chłopek
bidol nie wiem czy jestem gotow stresuje sie przy pierwszym nie wiedzialam co mnie czeka a teraz wiem

12 lata 7 miesiąc temu #370225 przez agnesssa
Hej kobitki :lol:

Nie może być, że jeszcze się nikt od rana nie odezwał :unsure: Odsypiacie weekend czy co :silly:

Jak zwykle Was nadrobić, to jakaś masakra :silly: :silly:

Miałam remontowy weekend, ale już skończyliśmy :lol: Ściany pomalowane, szablon zrobiony, kanapa zamówiona, teraz tylko łóżeczka będzie brakowało :lol:
Ale mieliśmy przygodę oczywiście przy malowaniu, bo przeciez byłoby nudno, jak by się wszystko ładnie udało :silly: :silly: Wyobraźcie sobie, że jak pomalowaliśmy zebrę na ścianie to za długo zwlekaliśmy ze ściągnięciem szablony (jakieś 5 min :ohmy: :huh: ) i farba zdążyła przyschnąć do niego i jak zdejmowaliśmy to zeszło razem z tynkiem :ohmy: :ohmy: :ohmy: No masakra jakaś, myślałam, że się popłaczę, już mieliśmy kończyć, a tu takie coś :angry: :angry: Całe szczęście mój mąż złota rączka, szybko do Nomi skoczył kupił co trzeba i jeszcze tego samego wieczora położył nowy tynk wczoraj wyszlifował, pomalował jeszcze raz no i tym razem zebra wyszła bez niszczenia ściany :lol: :lol:

Pokoik jest bardzo malutki więc ciężko zrobić zdjęcie, ale wrzucę co mam, jestem taka dumna, że muszę się pochwalić :silly: :silly:

Bidolku zdążyłam zauważyć, że stracha dziewczynom napędziłaś :huh: Ojjj nie ładnie :silly: :kiss: Ale najważniejsze, że fałszywy alarm :lol:

Dobra a teraz postara, się coś nadrobić, o ile to możliwe :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #370226 przez daners
witam i ja również z rana :)

Agnessss pokoik super :) ładna ta zielen i zeberka pasuje jak ulał :) Pewnie pod nia bedzie łóżeczko czy nie?
Ja tez mam pokoik zielono-ale z cynamonowym wiec z checia cosik odgapie ;)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370228 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Spac juz nie moge :laugh: to bedzie crazy tydzien. Musialam zrobic sobie liste spraw, tyle musze ogarnac...
Dzis zakupy spozywcze w supermarkecie, zwolanie ekip i zebranie cennikow na ta usterke, kolezanka wpada na kawe....co ja mam wymieniac...kupa rzeczy do zrobienia :)
Czasu nie mam zeby ksiazki dzidziusiowe czytac :laugh:

U nas caly czas piekna pogoda, juz w przyszly weekend jedziemy na wczasy, nie wiem dokladnie, bo moja wizyta we wtorek u gina dokladnie okresli date naszego wyjazdu. Bede musiala zrobic wkoncu ten test na glukoze i badanie krwi....

Agnessa! Rewelacja!!! Pieknie to wyglada!!!!! Zebra boska!!! Cudo pokoik! Ja juz tez niedlugo fotki pstrykne, niech tylko te polki zamontuja...

12 lata 7 miesiąc temu #370234 przez Daria23
Hej Kochane i ja sie witam z rana:) oj po tym weekendzie jestem wyrąbana normalnie dzisiaj chyba z łóżka nie wyjde:) na weselu było super panna młoda byla taka piekna...nie moglam sie powstrzymac i potanczylam pare kawałkow ale tych naprawde wolnych...ale powiem wam ze takie imprezy to nie dla nas bolal mnie brzuch na koncu i taki twardy ze masakra....wczoraj komunia tez siedzenie i jedzenie ciesze sie ze mam z glowy te imprezy juz:)
w czwartek ide do lekarza ciekawe co tam mi powie...

Agnessa pokoik rewelacja:):)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka