BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #370401 przez maksiu
Hej jestem i ja maly spi, obiadek ugotowany pranie sie suszy
a mnie dzis m zaskoczyl bo milama isc w czerwcu do fryzjera a on dzwoni o 10 z pracy i mowi ze mam sie na jutro umowic jej normalnie w szoku bylam Lece was doczytac

Chlopek mnbie wrecz odwrotnie jak jest (sexik)to szyjka kuje ale p. dr nic nie mowila wiec tak po malu ostroznie nie zaszkodzi, a co do m to moj tez tak mowi a szczegolnie jak jestem nerwowa to mowi ze to przez brak

Olga jak szalec to szalec haha :blink: :blink: :blink:

Bidol nie ma za co dziekowac taka juzmoja natura ze ja sie okazdego martwie a o mnie nikt :( co do porodow,ja z maksem tez przenosilam a teraz niewiem jak to bedzie nie mysle o tym ale ponoc mowia ze z 1 jeszcze powiedza konkretny termin a zdrugim juz nie, al;e zobaczymy jak to bedzie

Nie no nie mam sily nawas nie androbie was normalnie szok

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #370403 przez bidol
Maksiu - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: martwimy się - ja jestem przerażona że tak musisz za maluchem biegać - co będzie po porodzie?? :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #370407 przez Daria23
Anszka- wózeczek śliczniutki:):) ja tez wkoncu za dwa tyg bede kupywać:)
u mnie tez remonty sie nie koncza teraz robimy kuchnie nowa na gorze zebym na dol nie musiala latac...mamy juz sciane pomalowana i podloge zrobiona i meble zamowione

12 lata 7 miesiąc temu #370410 przez bidol
Daria - widzę że i u Was remonty w pełni :laugh: a wózeczek masz już wybrany??

12 lata 7 miesiąc temu #370411 przez maksiu
Bidol nie mam pojecia ja juz czasem nie mam sily na niego, ostatnio zamknal sam drzwi od krowy otworzyl sobie brame na warzywnik i poszedl ja wychodze z domu wolam a on gdzie tam, patrze brama otwarta wylecialam na warzywnik patrze jego nie ma poszlam na gnojawe zobaczyc nie ma za stodole do drzewa nie ma a on sobie stal na warzywniku cichutko jak myska i ogladal rzodkiewke normalnie szlak, ale on twierdzi ze jak sie dzidzia urodzi to bedzie mamusi pomagal bedzie przynosil pampersy bedzie kompal i chodzil na spacery:)
zobaczymy:))
A co do martwienia to zauwazylam owszem ze wiecej osob obcych ktorych znam wylacznie przez internet sie bardziej o mnie martwi niz bliscy

12 lata 7 miesiąc temu #370413 przez maksiu
anszka napisał:

wozeczek jest boski tez taki chcialam ale m sie nie zgodzil bo ten co jest po maksie jest oki:(

12 lata 7 miesiąc temu #370415 przez chłopek
juz torbe wyciaglam wiec jest dobrze:)

12 lata 7 miesiąc temu #370418 przez maksiu
chlopek ty to jo moja stoi spakowana tylko musze domowqic pampki chusteczki i dla siebie podklady

12 lata 7 miesiąc temu #370419 przez Daria23
tak prawdopodobnie kupimy taki choc nie wiem jaki kolor allegro.pl/wozek-fabio-bebetto-3w1-retro...bik-i2351897049.html ale podobaja mi sie jeszcze takie allegro.pl/skorzana-ekskluzywna-babyacti...012-i2313240082.html ale nie wiem sama co do kolorow itp

12 lata 7 miesiąc temu #370421 przez Kamyczka
chłopek napisał:

to mamy jakiś postęp :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370428 przez anszka
Chłopek - brawo :)
Daria - na pewno będzie Ci wygodniej, jak nie będziesz musiała biegać po schodach do kuchni, dobrze, że masz taką możliwość, chyba masz wielki ten dom ;)
A będziesz miała okazję pomacać te wózki?
Bidol - prowadzi się super, jedną ręką, pięknie skręca :)
Kamyczka - Twój wózeczek ma chyba podobne kolory? dobrze pamiętam?
Maksiu - chyba bym umarła ze strachu, będziesz musiała pomyśleć nad jakimiś zabezpieczeniami, bo jak będziesz się zajmować maluszkiem, to starszy może Ci przysporzyć parę siwych włosków ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370429 przez bidol
Maksiu - współczuję - Mój Seba też rozrabiaka, ale posłuszny bardzo - jak coś powiem to nie muszę raczej powtarzać :laugh: ale on był tak od małego chowany- i klapsa też czasem dostaje- nie to że dziecko bijemy - ale do rodzica ma czuć troszkę respektu i widzę że to skutkuje :laugh: może niech mąż go troszkę krócej trzyma - bo sobie nie dasz rady z 2- ujką łobuzów :)

Daria
- a jednak na duuużych kołach ;) jak już to chyba lepszy ten nr 1 - w tym 2 materiał się sztuczny wydaje :dry: a już próbowałaś taki prowadzić??? nie chyśta nim za bardzo?? i jak to jest bez skrętnych kółek??? Moja siostra miała podobny dla córki, ale to naście lat temu i strasznie ciężki był i chuśtało nim potwornie ;)

Kamyczka napisał:

chłopek napisał:

hahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Anszka - to super - mój też leciutko się prowadzi- to jest dla mnie bardzo ważne - zwłaszcza jak jeszcze Sebek obok będzie szedł - to czy przez ulicę przeprowadzić - to jedna ręka na wózku dróga podana Sebkowi :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #370431 przez anszka
Bidol - a akcje Sebka w przedszkolu ustały?

12 lata 7 miesiąc temu #370434 przez bidol
Anszka- tak - powiem szczerze że jak mąż wziął się za wychowanie synka - jest o niebo lepiej - nie myśl że ja go strasznie rozpieszczam i pobłażam- bo to właśnie mąż robiła -a teraz ma dwoje rodziców którzy się wspierają i widzi że nie ma przelewek - jest bardzo grzeczny i znowu taki słodki - przytula się po kilkanaście razy dziennie i mówi do mnie Mamusia :cheer: sama słodycz - i Panie w przedszkolu też zauważyły że jest o niebo lepiej :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #370435 przez maksiu
bidol napisał:

Maksiu - współczuję - Mój Seba też rozrabiaka, ale posłuszny bardzo - jak coś powiem to nie muszę raczej powtarzać :laugh: ale on był tak od małego chowany- i klapsa też czasem dostaje- nie to że dziecko bijemy - ale do rodzica ma czuć troszkę respektu i widzę że to skutkuje :laugh: może niech mąż go troszkę krócej trzyma - bo sobie nie dasz rady z 2- ujką łobuzów :)

Daria
- a jednak na duuużych kołach ;) jak już to chyba lepszy ten nr 1 - w tym 2 materiał się sztuczny wydaje :dry: a już próbowałaś taki prowadzić??? nie chyśta nim za bardzo?? i jak to jest bez skrętnych kółek??? Moja siostra miała podobny dla córki, ale to naście lat temu i strasznie ciężki był i chuśtało nim potwornie ;)

Kamyczka napisał:

chłopek napisał:

hahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Anszka - to super - mój też leciutko się prowadzi- to jest dla mnie bardzo ważne - zwłaszcza jak jeszcze Sebek obok będzie szedł - to czy przez ulicę przeprowadzić - to jedna ręka na wózku dróga podana Sebkowi :laugh:

Kochana powiem ci tak my sami nie mieszkamy tylko z wujem i ciocia a oni dzieci nigdy nie mieli wiec maksa rozpieszczaja jak sie da ale teraz jak ciocia jest na rehabilitacji ja sie nie daje, i tak jak mowisz czasem i klapdsa dostanie a co do mojego m to raczej krotko by nie trzymal moze gdybym to ja pracowala a on by siedzial w domu ale jest odwrotnie, maly go malo widzi a ten mu na wszystko pozwala, tylko ze ja nie mam sily, najlepsze jest jak maks himeruje i ten do niego ze ma sie uspokoic a maly swoje dalej robi, do poki nie wyjde ja to od razu na podworku cisza i maks z opuszczona glowa maszeruje do domu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka