BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #370456 przez Kamyczka
Kejtlin gratuluję!!!!Ja nie mam problemu z opuchnięciami,ale mamuśki moczą nóżki w wodzie z solą,odpoczywają z nogami w górze i pewnie smarują jakimś żelem chłodzącym :blink:
Bidol,ale masz poważanie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370457 przez anszka
Właśnie chciałam zamówić koszule i szlafroczek do szpitala (wybrałam sobie w weekend), a tu znowu komunikat, że użytkownik ma zawieszone konto. Chyba muszę przestać oglądać, tylko zamawiać od razu, gdy coś mi wpadnie w oko ;) no ale z drugiej strony, skoro go zawiesili, to może dobrze, że nie zamówiłam, bo mogłabym się do porodu nie doczekać tego towaru :)

Kejtin - gratuluję :) teraz możesz się skupić nad wyprawką :)
jeśli chodzi o spuchnięte nogi, to wiem tylko to, co napisała Kamyczka

Daria - mnie się podobają te kolorki: 195, 230 i 208, ale tym zielonym i beżowym też bym nie pogardziła :)

12 lata 7 miesiąc temu #370459 przez Daria23
Anszka dzieki a powiedz byłaś w tej hurtowni wtedy w komornikach i powiedz mi widziałąś tam jakies takie wozki na moj styl i jakies dwu kolorowe????

12 lata 7 miesiąc temu #370462 przez Anna77
Kejtin gratuluję! Wiem coś na temat zaliczania studiów w ciąży ;)

Anszka bardzo długo tak robiłam, że sto razy oglądałam i nie klikałam "kup". A jakiś miesiąc temu się wkurzyłam i w końcu wszystko pozamawiałam. Tylko że to mało opłacalny interes jak się tak wszystko kumuluje. No i wózek super, ale co mam napisać, w końcu mam niemal taki sam :laugh:

Też nie widzą mi się takie całe czarne wózki, a już na pewno nie na lato. Choć niektóre prezentują się super, to raczej sama bym nie kupiła.

Daria pamiętam że jak oglądałam wózki, to z takich właśnie tradycyjnych podobał mi się Roan Marita i chyba mają sporo kolorków do wyboru i kilka rodzajów. Całkiem fajnie się prowadzą. www.roan.pl/marita_elegance.html

Szlak mnie zaraz trafi z tą rwą. Normalnie jak jakaś stara babcia się czuję, wrrrrrr.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370463 przez anszka
Daria - przyznaję, że na wózki w ogóle nie patrzyłam, bo ja już miałam wybrany model, ale zbyt wiele ich tam nie było. I nie sugeruj się ich stroną internetową, bo piszą na przykład, że mają Kapsy, a to nieprawda.
Więcej widziałam w sklepie przy Polnej (Pat i Maks).
www.patiimaks.pl/Product.aspx?name=wozki...ne&cat_id=123&page=1
W ogóle fajny sklep - hurtem kupiłam tam niemal całą wyprawkę i kartę rabatową dają.

Byłam też w sklepie BoboMarket (obok Auchan ale w Swadzimiu)
www.bobomarket.pl/P-k-k-/W-k-/
ale oni raczej nastawieni byli na kilka marek i mieli po prostu różne kolory.

W Panoramie to chyba widziałam tylko jeden model na tych dużych kołach, ale nie pamiętam nazwy tego wózka.

Anna - a Amol próbowałaś, mi kiedyś pomogło, ale ja miałam taki jednorazowy atak ;)
A powiedz mi jeszcze, czy te przednie koła idzie zablokować?

12 lata 7 miesiąc temu #370467 przez Anna77
Anszka ja też lubię Pati i Maksa. Mają baardzo duży wybór wszystkiego. Szkoda że nie mają Kapsa (ja kupiłam w Panoramie), za to oglądałam tam Jedo Fynn, ale Kaps przekonał mnie ceną. Daria Roany też mają ;) Mój brat mówi, że tam są tanie pieluchy. Pamiętam że jeszcze kilka ładnych lat temu ten sklep był stosunkowo drogi, ale baaardzo się rozbudowali no i pewnie dlatego ceny też są w miarę atrakcyjne. Kupiłam tam materac - w Panoramie kosztował jakieś 107zł, a tam kupiłam za 89zł. Różnica więc jest.

Koleżanki polecają też wyroby z www.poofi.pl . Też zresztą czytałam dobre opinie. Zamówię sobie właśnie od nich rogala do karmienia w tym tygodniu.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370468 przez Anna77
Anszka można zablokować z przodu nad kółkiem masz taką "wypustkę" wystarczy ją nacisnąć nogą lub ręką przy wyprostowanych kołach i już masz zablokowane. Zaraz zrobię fotkę, to Ci pokażę. Aaa i dzięki za ten Amol - wypróbuję na pewno!

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370472 przez chłopek
u mnie burza,gradem wali

12 lata 7 miesiąc temu #370474 przez Daria23
Dziewczynki dziękuje za linki :* :*

12 lata 7 miesiąc temu #370475 przez bidol
Kamyczka napisał:

Kejtlin gratuluję!!!!Ja nie mam problemu z opuchnięciami,ale mamuśki moczą nóżki w wodzie z solą,odpoczywają z nogami w górze i pewnie smarują jakimś żelem chłodzącym :blink:
Bidol,ale masz poważanie :)

Kamyczka - sie wie B) :silly:

Kejtin -gratuluję :kiss: :kiss: to teraz bierz się ostro za zakupy dla Sary :lol: a i żeby nogi mniej puchły pij dużo wody :)

Ania - kurcze a jak Cię tak męczy to może apapa łyknij - zawsze to kilka godzin spokoju :blink:

M_M - gdzie się podziewasz?????

Saiko Ty też?? - doszedł już parowar??

Dżasta - obiecałaś :S

Kafelka - a Ty gdzie???

Necik- a Ty w kulki sobie lecisz :angry:

meldować mi się już i to wszystkie - raz :angry: B) mnie raptem 2 dni nie było i już mi się zje...a dostała- to Wam też się dostanie :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #370478 przez Kamyczka
Daria tych Roanów Marita u nas duzo jeździ :blink:
Dziewczynki radzę się meldować,nie ma co zadzierać z naszym forumowym kapitanem!!!

12 lata 7 miesiąc temu #370480 przez bidol
Kamyczka napisał:

Daria tych Roanów Marita u nas duzo jeździ :blink:
Dziewczynki radzę się meldować,nie ma co zadzierać z naszym forumowym kapitanem!!!

hahhhahahahahahahaaha :lol: oj Kamyczka widzę że humorek dopisuje :lol: :silly:

Anna - ja chyba zamówię z tej strony te kocyki tetrowe :) szukam właśnie czegoś takiego lekkiego :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370485 przez anszka
Dziewczyny wzywane przez bidola - radzę się zameldować, bo wytłuszczony druk świadczy o tym, że może być źle ;) a jak wy się nie pojawicie, to przypadkiem nam się dostanie ;)
Anna - dzięki, instrukcja wystarczyła, już umiem :)
Ja w Pacie też oglądałam jedo fyn i wydał mi się totalnie beznadziejny, ta niestabilna budka mnie przeraziła.
Ale zrobiłam tam spore zakupy (łącznie z łóżeczkiem i materacem). Nie polecam tylko pieluch tetrowych, myślę, że przeżyją tylko dwa prania i to w niewysokiej temperaturze ;)

12 lata 7 miesiąc temu #370486 przez Kamyczka
Anszka, no właśnie-odłamkowym może nam się dostać :ohmy:
Bidol-to pewnie efekt zbyt długiego przebywania sam na sam w swoim towarzystwie :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #370488 przez anszka
Kamyczka - odłamkowym

Jejciu, jaka ja nienażarta dzisiaj jestem, mogłabym non stop jeść :angry:
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka