- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Mój mąż też lubi się bawić w podłączanie itp ale ten etap mamy już za sobą,nawet łóżeczko skręcil już
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
mój za skrecanie łóżeczka wezmie sie jutro
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
terminek się zmienia ale nie zmienia faktu to, że to lipiec będzie i jakoś w połowie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz szukam na szybko wszystkiego dla Małego. Jutro rano położna będzie do mnie szwoniła,bo chce przyjść do Nas do mieszkania i będzie uczyła mnie karmić piersią..
U Nas dzisiaj cieplo,ale chłodniej..wieje super wiaterek...od razu lepiej się czuję.wczoraj było tak goraco..nawet wieczorem..że ledwo oddychałam..
dzisiaj mnie krocze boli
Olga zakupy są super
Moi rodzice mieli telwizor..juz naprawde wiele lat i ani razu się nie popsuł... a kiedys pomysleli,ze juz jest za stary i wymienili go na niby lepszy,nowszy,wypasiony... a po pł roku ciągle się psuł... tak samo z mikrofalą. mieli starą dużą,służyła dzielnie przez wiele lat,raz tylko jakas tam częśc wymienili,bo po ilus latach sie wymienia.a ostatnio robili remont całej kuchni i stara wywalili a kupili taką do zabudowy z jakimis funkcjami gotowania na parze i innymi bajerami...miesiac nie minął i już reklamowali.
Ale moja babcia kupiła plazmę w realu w promocji z 2,5tys. byla promocja na tysiąc zł... I tylko 100sztuk było..babcia od samego rana w kolejce do sklepu stała ;P ... podobno ludzie to sie bili o te telewizory..ale babci udało się wywalczyc i jest bardzo zadowolona. a telewizor super sie sprawuje wiec nie ma reguły )
Majowka no jeszcze troszkę nam zostało . pampersy,patyczki,waciki... no i takie dodatkowe jak tak puffa dla małego,termometr do czoła.... mam juz taki normalny z tommee tippee ale Misiek chce kupic jeszcze ten do czoła;)
ide ogarnac mieszkanie. wczoraj Misiek mial wolne i narobil mi balaganu...
trzeba cos na obiad zrobić...
Mieliśmy dzisiaj mieszkania oglądac,ale ta znajoma jechała do lekarza się zarejstrować,bo jest w 14 tygodniu a jeszcze nie była u gina tutaj....a powinna,bo jest w grupie ryzyka,bo juz raz poroniła i to niedawno.
no i Mój Misiek musiał jechać z Nią ,bo jej partner nie dogada się po angielsku....
I Tak byliśmy źle,ze Nas wrobili w te wizyty z nią.... lekarz pytał się czy Ona chce tłumacza,a ona,ze nie ,ze Mój Mąż będzie z Nią chodzil i będzie tłumaczył... kurdę... jeszcze do ginekologa będzie mi Męża zabierała........
Porąbane.... ale dzisiaj z Miśkiem rozmawialiśmy i powiedział,że na pierwszej wizycie powie położnej,żeby Jej przydzielili tłumacza,bo nie może z Nią na wizyty chodzić... On ma swoją żonę...już pomijając fakt,że zaraz rodzę i będzie mi potrzebny a nie ,zeby latac z jakąś babą do ginekologa....
martadam23 witaj wśród Nas )
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Chłopek - bardzo dobrze ze sie spakowałaś dziewczyny dadza ci spokój:)
Ja mam doła moj Mis mi zadzwonil ze dłuzej w pracy bedzie meczy mnie czasem ta samotnosc tu
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do płatnych - to Sebek miał Pneumokokowe zapalenie płóc i lekarze namawiali żeby zaszczepić przeciw pneumokokom - ale często są straszne powikłania. Więc nie ryzykowaliśmy - poza tym miał jeszcze 3 zapalenia płóc i żadne nie było już pneumokokowe - gdybyśmy zaszczepili go to pewnie gadała bym że to dzięki szczepiące
A na rotawirusy - nie szczepcie dziewczyny- to bujda na resorach - 1 na 1000 dzieci może złapać rotawirusa- reszta podobnych to poprostu grypa jelitówka i szczepionka przeciw rotawirusom nic na to nie pomoże
To samo z ospą wietrzną - po zaszczepieniu -na ospę nie zachorujemy, ale na półpaśca już tak
Kamyczka - wyniki - ??? - jakaś tragedia moje zdrowe odżywianie nic nie daje
hemoglobina - ok 12 - norma od 12- 16
hematokryty - 35,9 - norma od 38-45
RDW-CV -współcz. zmienności - 14,1 norma od - 11,5 -14
neutrocyty - 71,7 norma od 50 -70
limfocyty - 21,3 norma od 25 - 45
bazocyty - 0,01 norma od 0,05 - 1,95
wiem że małe wahania- ale troszkę tego jest
Martadam - to gdzie się podziewałaś do tej pory
Daria - ja lubię ciszę i spokuj w domku
Chłopek - a chcesz już urodzić??
M_M - głupia ta pinda
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio siostrzenica meza miala półpaśća
bidol a o których ty szczepionkach piszesz ze sie w aptece kupuje ?
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol jeszcze moze nie ale nie chciala bym przenosic
ostatnio siostrzenica meza miala półpaśća
bidol a o których ty szczepionkach piszesz ze sie w aptece kupuje ?
szczepionki 3w1 - lekarz piszę recepte i samemu się wykupuje
nie strasz - ja też nie chcę przenosić
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
kochane moje ...
termin terminem w gruncie rzeczy zostało max 8 tygodni ale ...
torba nie spakowana :)CHŁOPEK podziwiam bo ja za torbę się nie mogę zabrać haha:D
poza tym ...
jeku... Julek kopie że szok a ja już nie mogę się doczekać bo czasem mam już dość ;/
po drodze czeka mnie ślub jeszcze i mam nadzieję, że do ślubu Julek wytrzyma nie chciała bym ślub na porodówce brać haha ...
widze rozmowa o sprzętach....- na to chyba nie ma reguły ?
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol na sierpniówkach się siedziało ale czas chyba zamienić forum hah a:D
kochane moje ...
termin terminem w gruncie rzeczy zostało max 8 tygodni ale ...
torba nie spakowana :)CHŁOPEK podziwiam bo ja za torbę się nie mogę zabrać haha:D
poza tym ...
jeku... Julek kopie że szok a ja już nie mogę się doczekać bo czasem mam już dość ;/
po drodze czeka mnie ślub jeszcze i mam nadzieję, że do ślubu Julek wytrzyma nie chciała bym ślub na porodówce brać haha ...
widze rozmowa o sprzętach....- na to chyba nie ma reguły ?
martadam - ok - to zostałaś oficjalnie przyjęta na Lipcówki
co do terminu, to może nie takie 8 bo może 6 tygodni
a kiedy ślub ???
co do podziwu - to chłopek chyba nie jest najlepszym przykładem
Ona jest z czerwcówek i 38 tc jej już leci i za chny nie chciało jej się torby spakować wiesz lie musiałyśmy się na nią nawydzierać ale jak widać pomogło
to ja oficjalnie dopisuję Cię do listy - tylko więcej danych proszę
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oni Nam właśnie zaproponowali,żebysmy razem z duzym domku jednorodzinnym zamieszkali,ale My już chyba nigdy więcej nei zdecydujemy się na mieszkanie z kims..a zwlaszcza z Nimi...
Zaczęliśmy doceniać zycie tylko we dwoje..no już niedlugo we troje i chyba nie moglibysmy zyć jak studenci ze znajomymi...zbyt wiele zeczy Nam przeszkadza ... a sami to jednak sami. . .
bidol kompletna kretynka z niej...co mnie interesuje,ze Ona bedzie sie wstydziła przy kimś innym chodzić do położnej..mogla znaleźć sobie takiego faceta,który potrafi angielski albo sama mogla sie uczyć jak tu siedzi ponad pół roku a nic nie potrafi powiedzieć sama...
martadam23 kurde tak późno slub ??? a nie lepiej było wziąć już po porodzie??
Też kiedyś myślałam,ze bede miała synka Julka;)) ale kuzynka rok temu urodziła i tak nazwała..więc odpuściłam sobie Ale imie śliczne;)