BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #370957 przez Kamyczka
Witajcie mamusie,ja po śniadanku :) cukier na czczo był (o dziwo!) dobry :lol:
Bidol,zamelduj nam się po badaniach.
Anna na którą pomykasz do lekarza?
Maksiu-czekamy na fotkę po fryzjerze :blink:
Chłopek jak tam?
Anszka jak lektura?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #370961 przez Anna77
Witam się i ja. Już po śniadanku, ale przed kawką ;) Dzisiaj pobudka o 6.40, tylko dzisiaj już się nie położyłam po wyjściu chłopaków z domu. Dzisiaj mam ktg, więc szkoda mi czasu.

Kamyczka idę na 14.30 na ktg. Nie wiem czy zobaczę się z lekarzem, ale będę próbować.

Majówka uważaj na siebie i odpocznij choć trochę. Z tego co wiem, to licz sobie te twardnienia, zwłaszcza jeśli odczuwasz przy nich jakiś większy dyskomfort, a nie tylko samo twardnienie. Jak jest więcej niż 10 na dzień, to czas by się nad tym zastanowić.

12 lata 7 miesiąc temu #370993 przez chłopek
hej dziewczyny sniadanko zjedzone.
w nocy mnie tak brzuch ciągnął ze ledwo sie mogłam obrócić :(
a wczoraj mój mąż tak chrapał :)
m_m dalej na tez zdjecia czekam jak napisalam do kolezanki to odpisala ze nie ma neta, wiec ja ze damian podjedzie i mu na pendriva nagra a ona ze jej caly tydzien w domu nie ma :( zanim mi ona te zdjecia da to urodze.

12 lata 7 miesiąc temu #371003 przez Olga
Hej.

Ja też już sama,Olga wyprawiona na basen,śniadanko zjedzone,domek z grubsza ogarnięty,teraz czekam na mamusię,bo kupiła mi truskawki i ma mi przynieśc,to z nia sobie kawkę wypiję. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #371004 przez chłopek
kurcze wszedzie truskawki a mi nie ma kto kupić :(

12 lata 7 miesiąc temu #371006 przez Daria23
Hej Lalunie i ja sie witam z rana:) u mnie znowu słoneczko i fajna pogoda...
M_M - fajnie ze piszesz o metodzie na zgage bo wczoraj myslalam ze oszaleje w nocy tak mnie wzieło...
Dzisiaj mam zamiar troche posporzątac w domku bo taki bałagan:(:(:( ale nie wiem czy dam rade

Dziewczynki które idą do lekarza- POWODZENIA i dajcie znać po

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371012 przez Olga
Jejkuś dziewczyny,jak tak piszecie o tej zgadze,to się tak cieszę,że nigdy nie mialam i oby tak zostało. :laugh:

chlopek trzeba korzystać z truskawek,bo dużo ich nie ma,ponoś sporo wymarzło w zimie,a teraz susza dała swoje,więc pewnie niedługo się skończą :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #371015 przez chłopek
olga jutro jade do lekarza to sobie kupie truskawki

12 lata 7 miesiąc temu #371020 przez Majowka
Anna77 napisał:

Witam się i ja. Już po śniadanku, ale przed kawką ;) Dzisiaj pobudka o 6.40, tylko dzisiaj już się nie położyłam po wyjściu chłopaków z domu. Dzisiaj mam ktg, więc szkoda mi czasu.

Kamyczka idę na 14.30 na ktg. Nie wiem czy zobaczę się z lekarzem, ale będę próbować.

Majówka uważaj na siebie i odpocznij choć trochę. Z tego co wiem, to licz sobie te twardnienia, zwłaszcza jeśli odczuwasz przy nich jakiś większy dyskomfort, a nie tylko samo twardnienie. Jak jest więcej niż 10 na dzień, to czas by się nad tym zastanowić.

Dzieki Anna :kiss: na szczescie nie czulam nic innego procz twarnienia i nie bylo to skurczowe, tylko w momencie chodzenia brzuch caly czas twardy i napiety...zobaczymy jak bedzie dzisiaj. Jeszcze w lozeczku jestem, ide sciagnac pranie, wykapac sie, zrobic soczki i sniadanko sobie i miskowi.... Ciekawe czy mnie jeszcze trzyma!? :dry:
Do Gina jedziemy na 16h wiec dam Wam znac dopiero poznym popoludniem.
Dzis musze wszystko wyniesc z pokoiku, bo juz jutro rano beda tu majstrzy montowac regaly i inne postalosci. Zkuja tez sciane w miejscu przecieku, jak sie uda...zatamuja dziurke, jak nie bedziemy musieli wymienic cala instalacje. Matko, oby nie! Nie wyobrazam sobie teraz remontu na taka skale :ohmy:

M-M, przez Internet to chyba nie...tu nie ma jak :( Miska wysle po reszte, on ma dobry gust :laugh:
A jak tam Wasze zakupy? Cos Wam jeszcze brakuje?

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371021 przez saiko

12 lata 7 miesiąc temu #371023 przez saiko
Dzień dobry Mamuski :D

ja po śniadanku, piję Inke z mlekiem
i jestem załamana bo weszłam na wagę a tam 73 kg czyli +13 od poczatku ;(

i w ogóle tak kiepsko się dziś czuje, jakbym się nie wyspała, głowa mnie chyba będzie boleć, jestem taka BLEEE
;)

12 lata 7 miesiąc temu #371025 przez Kamyczka
Majówka,obys nie miała więcej problemów z remintem,bo musisz odpoczywać!Daj znać po wizycie :)
Saiko,nie łam się!Tez zawsze rano piję Inkę :blink:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #371031 przez Anna77
My to jednak jesteśmy rozgadane. Czasem jak wchodzę na forum przez Będę Mamą 2012, a dopiero potem do nas, to widać wyraźnie ile my mamy postów, a ile wcześniejsze Mamusie ;) Zobaczcie sobie :P

Chyba nie wytrzymam i pójdę do sklepiku po te truskawki. He he, najwyżej będę godzinę szła;) Olga ma rację - trzeba korzystać, póki możemy i póki jeszcze są :)

12 lata 7 miesiąc temu #371050 przez chłopek
anna troche tych postow na lipcowkach jest

12 lata 7 miesiąc temu #371054 przez daners
witam i ja ;]
Relaksik przy kawie dzis mam ;]bo nie spie od 3 obudzilam sie głodna :D pierwszy raz ale niechcialo mi sie nic robic wiec sie wiercilam i czekalam na meżula:)

dziewczyny chyba zaczynam odczuwac że jestem w ciązy :):)
kregosłup boli od dwóch dni jakby mnie ktos przez kolano wygioł hehe i teraz wiem juz co to kłucie/ucisk na szyjke ;/ i brzych mi twardnieje jak chodze coraz czesciej łeeee...niechce sie zalic zeby niebylo:):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka