- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
M_M pisałas o mlodo wyglądających kobietach - to jest moj jeden wielki kompleks! mam 28 lat a niestety zdarzalo mi sie (np w te wakacje, bylam z kolezankami na rynku na parasolkach) pani zapytala o dowód bo kupowałam piwo.. Zapytala "a dowod jest?" powiedzialam "tak, od 10 lat!" W kwietniu koncze 29! :/ Strasznie mnie to denerwuje, lezałam w szpitalu po laparoskopii (tuz przed zajsciem w ciaze, we wrzesniu), po zabiegu lezałam w innej sali, przyszla pielegniarka, lezałam z jakas mloda dziewczyna, tamta naprawde byla młoda, miala cos koło 20 lat bo mowiła) i pani pielegniarka mowi do nas "o widze ze tu sama mlodziez" Inna starsza babka ktora tez tam lezała i przed zabiegiem lezałysmy w takiej sali przedzabiegowej, rozmawialysmy w kilka babek, o tym, kto po co przyszedl do szpitala - ja, bo nie moglam dlugo zajsc w ciaze i po diagnozie nieplodnosc pierwotna w koncu zostalam skierowana na laparoskopie, i ta babka do mnie mowi "ale pani sie nie musi przejmowac, pani jeszcze mloda jest, ma czas, ja mam mlodych sasiadow co maja po 28-30 lat i nie moga miec dziecka!" Powiedzialam jej "no tak ja tez mam 28" :/ Ona myslala, ze mam 20..
Ale staram sie nie przejmowac, nie spotkalam sie z jakims gadaniem ze mloda i w ciazy a co sobie ludzie mysla to juz nie moj problem, nie bede chodzic z tabliczka "nie wpadłam, planowałam, mam 28, hm prawie 29 lat!" ale powiem Wam ze ta kwestia jest bardzo drazliwa i jakby tak ktos mi kiedys powiedzial cos, to odpowiedziala bym chamowi tak, ze w piety by mu/jej poszło, nie jestem agresywna ale to mnie strasznie denerwuje.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam 21 a wygladam...zreszta dodaje zdj to oceń na ile.. ale slysze,ze strasznie mlodo ;/
np.16 co jest irytujące;) jak jestem opalona... to wiadomo dojrzalej wyglądam.. teraz mam grzywkę to też mi troszkę dodaje.. ale mamy zime..a na solarium kobiety w icazy nie moga chodzic.wiec bladziuch ze mnie...
czasami pracuje u mamy-ma sklepy ogolnospozywcze .. i klienci czasem mi potrafią dopiec o wiek jakimś głupim żartem.. ze jak dorośniesz to zobaczysz to i tamto bo jeszcze dzieciak z Ciebie..... a ja nie mogę nic odpowiedzieć wstrętnego (chociaz mam ochote często) bo to są klienci.. i klient twój pan..... trzeba być miłym i się usmiechać zawsze......
po mnie nie widac jak wlożę lu\\xniejszy sweterek ze jestem w ciąży .i ostatnio jakas pani mowi mi,ze jestem taka chudziutka...i przyszła jakas stara baba-klientka i to usłyszała ..i mówi: aa to jeszcze dziecko.. jak urodzi swoje dzieci to zobaczyc jak to fajnie jak zostaje 30 kilo i figure sie traci.teraz to jeszcze młode i głupie''
czasem są tak wstrętne baby...
Ja zawsze chcialam być młodą mamą,bo sama mam młodziutką mamę i dla mnie to fantastyczne.. świetnie się dogadujemy ..żyjemy jak przyjaciółki
Kurde nei umiem wstawiac zdjęć .
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167234_184603718235650_100000580701711_578017_4865738
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Denerwuje mnie jak niektorzy nie rozumieja tego ze mnie wkurza odmladzanie mnie i pytaja czzemu chce sie postarzyc - alez ja nie chcę się postarzać! chcę wygladac na swoj wiek i byc traktowana poważnie! To juz stara sprawa ale kiedys uczyłam w szkole - tzn miałam praktyki, studiowałam na nauczycielskich, miałam wtedy 23-24, miałam zajęcia środroczne ale też miesięczne np przez cały wrzesien. Nie udało mi się potem zaczepic w zawodzie bo ciezko z praca dla nauczycieli, trzymaja stare babki a dla mlodych nie ma miejsca, mniejsza z tym, w kazdym razie tak sobie mysle teraz czasami - co ja bym tam przezywala, jakby tak rodzice traktowali mnie - nauczycielke jak gowniare. Praktyki mialam w podstawowce i gimnazjum i w gimnazjum ginelam miedzy uczennicami :/.
MOja kolezanka tez ma teraz 29 i uczy angielskiego, kiedys wracala do domu autobusem, przekladala cos w torebce i wysypaly sie jej sprawdziany uczniow - uslyszala od jakiegos pana czy pani "o sciagi sobie przygotowalas do szkoły, tak?" Ale sie wkur*** wtedy
widzisz, mogla bym na tn temat pisac i pisac hehe, lepiej juz skoncze
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ale nic na to nie poradzimy;)
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
A poki co znikam, bo mam ten ostatni egzamin jutro i trzeba szybko powtorzyć coś a potem zrelaksować się
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miałam kiedyś taką sytuacje w pociągu... są 4 miejsca.. po 2 na przeciwko siebie.. i ja siedziałam od okna.. i 3 osoby pozostale... to tez mlodzi byli ..wszedl jakis dziadek z laską .. ja go w ogole nei widzialam.bo wyglądałam za okno..i nagle ktoś mnie walnął w rękę ..patrze wystraszona a to jakis stary dziadek.......... i po prostu zaczął mnie szarpać i wypchnął mnie z tego miejsca ........ aż płakać mi się chciało.... niby stary ledwo chodzi a wyje...ać mnie z miejsca potrafił......
a potem jeszcze jedną osobe wygonił obok.. bo musial miec miejsce na swoją teczke...
mówie Wam.wyglądal jak dziad z horroru .. jedno oko sztuczne.. stary jak swiat i to zachowanie.. lał ludzi laską..........
ale to byl najgorszy dzien w moim zyciu ;pp
zostalam potraktowana jak ..smiec.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
a to ja i mój brzuszek z dziś, ale nie wiem czy nie jest on efektem dzisiejszego 3daniowego obiadku u teściów)))
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to mój brzuszek z dziś, ale nie wiem czy nie jest on efektem dzisiejszego 3daniowego obiadku u teściów)))
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa