BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 11 miesiąc temu #298336 przez anszka
Chłopek - super jest Twój brzuszek, piękny domek dla maleństwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #298340 przez mloda_mamuska
chłopek też sliczny ;))

a to mój ;)))

12 lata 11 miesiąc temu #298343 przez mloda_mamuska
anszka na dniach zdecydujemy;) On na razie siedzi w niemczech...juz ponad pół roku. Ale może będzie lepsza praca w anglii . Ja bym wolała do anglii..bo nie znosze jezyka niemieckiego...... po prostu mnie irytuje.. no i w anglii bylibysmy w duzym miescie.. i angielski <3 ... a w niemczech taka wioska w sumie..

;) no ale okaże się jeszcze.

12 lata 11 miesiąc temu #298344 przez agnesssa
Bidolku piękna jak zawsze, a do tego ten brzusio - cud miód malina :kiss: :kiss: :kiss:
Ale nie umiem powiedzieć czy Chłopek ma większy :woohoo: Oba są piękne i już się nie mogę doczekać mojego :lol: :lol:

Młoda mamuśka też piękny brzusio :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298351 przez anszka
bidol napisał:

Wyniki już mam. Poza normą mam

hematokryty 37 norma 38 - 45
BAS-bazocyty 00,1 norma 00,5 - 1,95

w moczu liczne bakterie, ale białka brak.
już sama nie wiem :unsure:

Anszka - a właśnie. gdzie Ciebie ten brzuszek boli?? to jakaś poważna sprawa :ohmy:

To wspaniale, że białka już nie ma :) mam nadzieję, że się uspokoiłaś - powinnaś :)
Już nie umiem określić, gdzie mnie boli, najpierw bolało z lewej strony pępka, a teraz tak ogólnie podbrzusze i miałam delikatne skurcze tak "na dole", ale po no-spie skurcze minęły, ale brzuch nadal pobolewa, chyba pęcherz znowu, bo ból podobny jak wtedy gdy byłam w szpitalu :( Poczekam do jutra i zobaczę.

Młoda mamuśka - chudzina z Ciebie :)Tobie bez wątpienia też ciąża służy :)
Ale z Niemiec trochę bliżej :)
A tak na stałe chcecie wyjechać czy tylko na jakiś czas? Zawsze podziwiam odwagę tych, którzy wyjeżdżają na długo, jakoś nigdy nie starczyło mi odwagi :)
Ja do niemieckiego też miałam awersję, ale po miesiącu już mi tak nie przeszkadzał

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298359 przez mloda_mamuska
anszka no juz kilka kg przybylo ;)) ale głownie w piersiach no i powolutku brzusio rośnie. nie zamierzam się odchudzać.zeby utrzymac figurę... zrobilabym wszystko,zeby tylko malenstwu bylo dobrze;) Mam znajomą.. ma 30 lat i pol roku temu urodzila- na szczesscie! zdrową córę.. ale całą ciąże się odchudzala.. jadla tyle co nic.. tyle,ze witaminy łykała.. a mała mimi,zo donoszona..to wazyla tylko 2 kg :(

na szczęście teraz małej nie żałuje i nadrabia ;)

anszka .. na rok,dwa :) Ukochany mąż może dłużej.. wiadomo zarobki tam większe..czy w niemczech czy anglii .. ;)

ja bylam miesiac z nim w niemczech.. pojechalam do niego.bo tęsknilismy;) i z tej tęsknoty poczelismy naszego malucha;p.... moja mama śmiała się,że aż do niemiec musialam jechać żeby dziecko zrobic ;p........

ja nie lubie być sama... a w niemczech będę sama.. on cały dzien w pracy... a ja co.. nie mam co robic;p.. a w anglii są jego znajomi..wiec zawsze mialabym do kogo pojsc i pogadac;))

12 lata 11 miesiąc temu #298363 przez bidol
Dzięki dziewczyny :kiss:

Olga - mi wszyscy mówią że duży. Nawet lekarz na izbie przyjęć na mnie nakrzyczał że brzuch mam za duży :dry:

M_M (młoda_mamuśka) moge tak do Ciebie się zwracać? troszkę krócej będzie :blush: i właśnie się nie zgodzę że ciąża mi służy :dry: niestety :dry: skóra na twarzy mi się strasznie przesusza i co raz nowe wypryski mam. Ogólnie tragedia :ohmy:
Co do reakcji ludzi, to raczej miłe, choć wiem że te młode dziewczyny mają nierez przechlapane. W szpitalu było kilka młodych dziewczyn w ciąży i lekarze bez ogródek im przywalali - że w ciąże na dyskotece zaszły i tp. Niestety - polska inteligencja :dry: :silly:

Chłopek
- Twój brzusio też śliczny i taki chyba mniej spiczasty niż mój - moża doczekasz się swojej Kornelki :woohoo: :woohoo:

M_M - śliczny brzuszek - no taki słodki :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298368 przez Olga
To ja też się pochwalę swoim brzusiem.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #298373 przez mloda_mamuska
bidol pewnie,ze możesz;))

co do skóry... to ja mam mieszaną.. w strone tłustej.. i właśnie ostatnio przez kilka dni ciągle..codziennie! robiłam peelingi i ciągle mialam przesuszoną.. ale juz mi przeszło. ;)

12 lata 11 miesiąc temu #298381 przez bidol
Olga - też śliczny :kiss: :kiss: :kiss:

powiem szczerzeże chyba niema brzydkich ciążowych brzuszków :)

ale widze że każdy inny

a mój największy :angry: :silly: i chyba najbardziej szpiczasty

agnesssa - ty mały podglądaczu :silly: już niedługo Ci nie odpuszczę - też chce zobaczyć Twojego brzuszka :woohoo: :woohoo: mdłości przeszły??

12 lata 11 miesiąc temu #298392 przez anszka
M_M - towarzystwo to rzeczywiście mocny argument i to, że w Anglii większe miasto, przynajmniej nie będziesz się nudzić, ale najważniejsze, że będziecie razem, chociaż efekt tęsknoty jest imponujący :)

Olga - jaki piękny, kształtny brzusio :)

Chyba jutro też się obfotografuję, bo mnie się wydaje, że mój jakiś mały w porównaniu z Waszymi jest, hmm...

12 lata 11 miesiąc temu #298393 przez mloda_mamuska
Olga śliczny.. taki nie za duzy :) w sam raz;))) ale nie jest spiczasty :)) jakbys się najadla wygląda;)) Nawet tak nie widac,ze jestes w ciązy!:))

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298405 przez mloda_mamuska
anszka.. brzuszki czasem z dnia na dzien rosną ;)

ja staram się fotografować często,żeby później mieć to oglądać i wspominać.. i pokazać dzidzi ,że kiedyys byla tam w brzusiu ;)

przepraszam..moglam poprzedni edytować. ;)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298422 przez Olga
Ja pamiętam jak starsza córcia mi nakreciła filmik jak z młodszą byłam tak w 8 mies.i się ruszała w brzuszku,tak fajnie to widać,a ona teraz już jako dziesięciolatka nie wierzy,że to ona tam jest.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #298425 przez chłopek
bidol moze sie dooczekam Kornelci a ty widziałaś mój brzuszek z Ksawciem, kiedyś wrzucałam ? mąż mówi ze teraz inny jest

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka