BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 11 miesiąc temu #296868 przez Kamyczka
A mi biust się tylko zaokrąglił, staniki mam te same,czyli niestety moje marne B zostaje jak na razie(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #296873 przez daners
ee tam marne :) biust jak biust ja wolalabym niemiec za duzego :)
ale pod koniec jak sie napełni mleczkiem to dopiero będziemy miec... przepraszam za stwierdzenie balony :):):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 11 miesiąc temu #296874 przez Kamyczka
Daners i jak ten kremik z rossmana się sprawuje jak dotąd?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296875 przez anszka
Balony to chyba delikatne określenie, po tym co bidol pisała :laugh: Jak zobaczyłam moją kuzynkę, to był biust, długo, długo nic i reszta ciała :)

Ja ciążę zaczęłam z 70D, a teraz mam 75F, choć na pierwszy rzut oka aż tak się nie powiększyły, ale pocieszam się, że jak mi waga idzie w górę, to mówię, że w cyce idzie :P

Bidolku, nie martw się za bardzo, gdyby te wyniki były naprawdę złe, to by Cię do domu nie wypuścili. Polecam Ci też suszoną żurawinę lub sok, jeśli lubisz. Zobaczysz, że wyniki w poniedziałek będą lepsze.

12 lata 11 miesiąc temu #296880 przez daners
ja uzywam glównie oliwki i mleczka i jak dla mnie na te chwile spełniaja swoje zadanie :)
ogolnie bardziej wole oliwke niz mleczko gdyz po mleczku moje cialo sie klei;/ a oliwka jak oliwka ładnei nawilza i podobno zapobiega rozstepom ...zobaczymy.
Używam głownie tej serii gdyż interesuja mnie naturalne preparaty bez konserwantów oraz sztucznych barwników itd. a na Tobie jak działa preparat ktorego uzywasz?

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 11 miesiąc temu #296884 przez An83
Daners hehe :) no wlasnie, meżowie sie cieszą z takiego biustu ale mi juz przeszkadza troche, szczegolnie jak sie kłade spać. moja 80 D wcale nie jest jakies wielkie, wcale byscie nie powiedzialy ze to D, no ale taki rozmiar na staniku.

chłopek mowisz, ze jest nadzieja, że rozstępy zejdą po ciąży? mam nadzieje! to narazie są takie rózowe małe kreski, jesli jzu muszą być to oby się nie powiększyły!

Kamyczka tez uzywam tego baby dream bo jest dosc tani, a na necie wyczytalam ze najlepszy, tzn wiele razy byl zachwalany, ale jak widzisz mi cos wyskoczyło na piersiach (rozstepy chyba :/ ) mysle jednak, jak juz pisalam, ze pewnie jak ma cos wyjsc to wyjdzie - moze byloby gozej gdybym nie uzywała go? :)
Sam krem fajnie sie wchłania, starcza na długo (od poczatku ciązy uzywałam, a teraz dopiero drugie opakowanie zaczełam) troche dziwny zapach zostaje na skórze potem, taki sam mialam po sudokremie jak kiedys uzywalam na wysuszona skóre, mysle ze to przez to ze ma mało tych składnikow zapachowych bardziej stawia na działanie jak kosmetyki naturalne (nie pachną tak ładnie ale są niby lepsze) ale to dobrze z drugiej strony :)

12 lata 11 miesiąc temu #296892 przez Kamyczka
Daners, jak na razie nie mam rozstępów, ale brzuszka jako takiego też brak( zaczynam się tym martwic( smaruję brzuch uda i pupę 2 razy dziennie.
An83,zawsze lepiej używać kremików i dbać, żeby nie mieć pretensji do siebie potem)mi lekarz mówił, że aby dowiedzie się czy będę miała rozstępy warto spojrzeć na naszą mamę, więc to głównie kwestia genetyki i kolagenu w skórze.

12 lata 11 miesiąc temu #296893 przez An83
Bidol pisałaś o leukocytach? ja tez miałam lekko zawyzone i gin wyjasnił, ze to przez infekcje. Mialam problemy z pecherzem (mam od 4 lat nieustannie :/) chwilke, ale głównie chodziło o hm :/ grzybice bo sie pojawiła lekka (podobno to częste w ciązy) skonczyłam właśnie kurację jakimś lekiem pyrogyn czy coś takiego, nie mam już opakowania i nie pamietam, a po 2 tyg stosowania tego biore lactovaginal zeby jak powiedzial ginekolog wyrownac flore bakteryjna. Kuracje koncze w niedziel a w pon mam wizyte wiec dowiem sie czy wyleczyłam.

12 lata 11 miesiąc temu #296914 przez chłopek
an no zeszły no i są od nowa :)
Kamyczka a brzuszkiem sie nie martw pojawi się

12 lata 11 miesiąc temu #296921 przez anszka
Kamyczka - spokojnie, urośnie, u niektórych kobiet pojawia się dopiero w połowie ciąży.

An - Bidol bardziej martwi się chyba białkiem, bo leukocytów dużo nie ma.

12 lata 11 miesiąc temu #296965 przez An83
Aa, cos zle przeczytalam :)

12 lata 11 miesiąc temu #297006 przez chłopek
An nie martw sie nie bedzie źle z tmi rozstępami ja mam no bo drugi raz w ciazy jestem

12 lata 11 miesiąc temu #297060 przez bidol
anszka - dzięki. Jutro ide do laboratorium i okarze się ;) ale jestem dobrej myśli :)
co do biustu - to pozazdrościć.

kamyczka - wielkością się nie martw - tu na szczęście nie wielkość ma znaczenie.
Ja aż wstyd się przyznać zawsze miałam duże A - jak urodziłam Sebę to cyce mi urosły do dużego C i pokarmu miałam jak dla całego oddziału :silly: Teraz mam już duże B i na tym się nie skończy :blink: A miałam taki mały jędrny biuścik :cheer:
A i wielkością brzuszka się nie martw. Teraz w szpitalu poznałam dziewczynę w 20 TC i brzuch miała całkiem płaski - jak deseczka. W życiu bym nie pomyślała że w ciąży jest, ale karte ciąży mi pokazała :ohmy: Przytyła 5kg i wcale tego nie widać. A ja przytyłam 1kg i brzuszek mam jak piłeczka ( na prawdę duży). Więc to chyba normalne że każdy ma inny brzuszek :blink:

An83 - ja też często miałam zapalenie dróg moczowych- nawet na tydzień, a teraz odpukać.
Tym bardziej że ginka kazala mi profilaktycznie łykać urosept, więc nie mam pojęcia skąd to białko w moczu :huh:

12 lata 11 miesiąc temu #297087 przez chłopek
bidol dobrze pisze ja tez mam duzy brzuch a 3kg przytyłam, moja siostra z córeczka duuzo prztyła a brzuch dopiero w 6 miesiacu sie pojawił

12 lata 11 miesiąc temu #297241 przez Kamyczka
Bidol, Chłopek -dzięki dziewuszki za dobre słowa, już mi lepiej))))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka