- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja nie wierzę tym ludziom- już nie, bo wcześniej bardzo nad nimi ubolewałam.
co do pęcherza to i mnie dziś dopadło a wczoraj się jeszcze chwaliłam że od początku ciąży pęcherz mnie nie męczy a tu proszę. ja wieczorem bede miała wyniki i zobaczymy
a co do czkawki to Sebek miał bardzo często - fajne uczucie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wciąż nie wiem, co to ruchy, a co dopiero czkawka, ale obrazowo to opisałyście
Bidol - daj znać, jak odbierzesz wyniki, a przestał Cię boleć brzuch?
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dużo już przytyłaś? i znasz płeć?
ja na razie tyje w piersiach i troszke brzuszku;) a płci nie znam .. bo maluszek nie chce pokazać
chłopek chyba wszystkie Ci zazdrościmy tych ruchów
Kamyczka ja widziałam wanienke ... troszke mi to pomoglo ,bo juz bede mniej wiecej wiedziala czym się kierować przy wyborze;)
Co do sprawy madzi....... po prostu nie wierzę,że można tak postąpić... Pierwsze co się robi to pogotowie..a ona nie dosyc,ze nie zareagowała to jeszcze upozorowała całe to porwanie... Nie wierzę,że nie wiedziała co robi.. bo musiała wszystko dobrze przemyśleć.. caly 'scenariusz' ....powinna iść siedzieć i to na długo.. współczuje jej mężowi-jeśli nic nie wiedział.. dowiedzieć się,że własna żona jest tak psychiczna.... brak mi słów ,zeby określić jakim trzeba być człowiekiem... pojść i wywalic wlasne dziecko.. zeby zwierzaki go zjadly.......... powinna byc kara śmierci za takie coś.. biedny maluszek (
rozumiem,ze są takie 'wypadki' ...i gdyby od razu zareagowala to kto wie...moze by zyla... ale z tym upozorowaniem porwania przegięła.... w życiu bym nie pomyślała,ze matka może zrobić coś takiego .... (
.. gdzieś tam matka madzi zeznała,że zakopała zwłoki madzi pod drzewem... nie wiem czy udałoby jej sie wykopać dół przy temp. minus 30 stopni..
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak u Ciebie, brzuszek rosnie? kiedy masz nast wizyte czy to bedzie juz poliwkowe?
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do sprawy Madzi, dziwne jest jedno - wyszla na spacer po kąpieli małej? Ojciec raz sie wypowiadal ze pomagal zniesc wozek i podwoozl je lub podszedl kawalek z nimi ( ze nie widzial nikogo sledzacego) a potem ona juz sama do rodzicow poszla.. To on nie wiedzial czy dziecko zyje?? Straszna sprawa, wszyscy im wspolczulismy ale mi dalej jej szkoda, jak musiala miec namieszane w glowie, byc w szoku moze zeby tak sie zachowac? Ciagnac to tyle, zrobila cos strasznego ale co musialo sie dziac w jej psychice ze do tego doprowadzila?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MI PĘPEK NIE WYSTAWAŁ A TERAZ ZAUWAŻYŁAM ZE WYSTAJE
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
brzuszek mam jak piłeczka.. a nie 'rozwalony' ;p ... piersi urosły mi już o 3 rozmiary i ciągle swędzą i bolą..czyli dalej rosną ;/
w biodrach w ogole nie przytylam
właśnie do 3 miesiąca w ogole slodyczy nie moglam jeść..a teraz tak bardzo malutko moge. Ale ciągle mam ochote na słona,kwaśne ,pikantne i dużo miesa!
Wizyte mam dopiero 29
mam nadzieje,ze juz się dowiem,bo chcialabym w koncu kupic jakies ciuszki typowo dla płci ..
a nie biale,beżowe
no i wszyscy mi mowili od początku,ze chłopak..bo na twarzy sie nie zmienialam ,bo jadlam i jem duzo mięsa.. no i mam brzuszek=piłeczkę i dlatego oglądałam ciuszki dla chłopców tylko i nastawilam się na chłopca.. no ale jak będzie to się okaże;)
a taka pani przede mną było u mojego ginekologa i w tym samym tyg. co ja była i miała taki 'rozlazły' brzuszek niby jak na dziewczynke..a bedzie miala chlopaka.. wiec nie zawsze to się sprawdza . Juz chcialabym wiedzieć..zresztą jak większosc kobiet trzeba zacząć smoczki i inne rzeczy kupowac.. a nie wiem jaki kolor;) a przeciez samych bezowych i żółtych nie będę kupowała;) no i trzeba imie wybierać! Dla chłopca w koncu ..po długich rozmowach i sporach doszliśmy z mężem do konsensusu ;p i póki co stanęła na imieniu : Oliwier;) ja chciałam igorka;) ale mąż nie chcial.. on chciał ignaś za to..mi się podoba..ale poźniej jak bedzie starszy to jakos dziwnie Ignacy brzmi ;p... no a dla dziewczynki wiktoria ..wiki ale jeszcze się zobaczy )
Dziewczyny a któras z Was planuje poród w wodzie?? )
i będziecie chcialy znieczulenie czy chcecie bez?
ja bedę rodziła albo w anglii albo w niemczech,bo mąż tam siedzi.. i chcialabym w wodzie podobno jest troszke lżejszy.. no i ze znieczuleniem )
Jeśli oczywiscie znieczulenie nie bedzie wplywalo na stan zdrowia maleństwa;)
no i bardzo chcialabym sama uroddzic.a nie cesarką...później gorzej się goi i w ogóle..
moja kuzynka (taka oh ah ... bogata...) powiedziala,ze nei zamierza się męczyć i chce cesarkę.. a jak przyszło do porodu to dwa razy parła i urodziła bez problemu;) Szczęsciara
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa