- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Olga a na czym poległaś?
nast. razem się uda! tylko probuj dalej )
Witajcie dziewuszki, ja bym nie chciała cesarki, widziałam dwie koleżanki po cesarce jak jeszcze w szpitalu były i czuły się strasznie, ciągnęła je rana, a musiały zając się maluszkiem, wyglądały jakby miały depresję poporodową, więc wolę naturalnie nawet te parę godzin.
Olga, to naturalne zdawać kilka razy w dzisiejszych czasach niestety( uda się następnym razem na pewno!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
kolejny tydzień przed nami, mój mąż wyjechał służbowo na tydzień, więc i ja dzisiaj ewakuuję się do mamusi, na szczęście jest skomputeryzowana, więc będę miała Was na oku
Kamyczka – chudzina z Ciebie, więc brzuszek dopiero wyskoczy i, tak jak mówiłam, pewnie będzie urocza piłeczka. W ogóle to piękna z Ciebie dziewczyna.
Chłopek – widzę, że w rodzinie ze zdrówkiem niewesoło Mam nadzieję, że synek dzisiaj lepiej się czuje, trzymam też kciuki za pozytywny przełom u dziadka.
Olga – nie martw się, następnym razem się uda, ja miałam trzy podejścia i wspominam to jako jeden ogromny stres, choć było to 10 lat temu (swoją drogą też w lutym). Córcia połowinki w szkole, a my niedługo będziemy obchodziły połowinki ciążowe
Bidol – dzięki za pamięć, nie byłam u gina, bo nieobecny, ale brałam urospet w weekend, odleżałam swoje i jest o niebo lepiej. A Ty dzisiaj idziesz z wynikami? Lepiej się czujesz?
Daners – cesarka to jednak operacja, więc i powrót do formy gorszy, nie widziałam tego programu, ale oni mówili o cesarce z przyczyn zdrowotnych czy z kaprysu rodzącej?
M_m i An83 – też mi zawsze mówiono, że młodo wyglądam, ale generalnie obracam to w żart i dziękuję za komplement
Miałam kilka zabawnych sytuacji z tym związanych, mogę Wam przytoczyć jedną z nich, An pisała o sytuacji w szkole, więc może o tym
Akurat pracuję w podstawówce i w poprzedniej pracy, gdy miałam dyżur na korytarzu, przyszły do mnie uczennice z szóstej klasy. Pomijam, że mam 1,60 na gazecie, a niektóre z nich mogą sprawdzać, czy mam odrosty na głowie. W pewnej chwili rozmowę przerwał nam fotograf, który mówi do mnie: „Po przerwie znajdźcie wychowawcę i zejdźcie na dół”. Patrzę na niego i potakuję z uśmiechem, dziewczyny dostały ataku śmiechu, więc facet zdegustowany odszedł. Po przerwie schodzę z nimi do zdjęcia, a on pyta, gdzie jest nauczyciel. Zgłosiłam się niby nieśmiało. Hehe, mina bezcenna
Ależ się rozpisałam, miłego dnia dziewczynki!
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dodał jeszcze,że aby miec cesarke to juz nie problem jak kiedys były wymogi a teraz bycie w ciazy moze byc powodem . Ja narazie wole nie myslec o tym co bedzie:)
choc mam wade wzroku i niewiem jak teraz ale bylo to wskazaniem na cc -siostra tak miała.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kolejny tydzień przed nami, mój mąż wyjechał służbowo na tydzień, więc i ja dzisiaj ewakuuję się do mamusi, na szczęście jest skomputeryzowana, więc będę miała Was na oku
Kamyczka – chudzina z Ciebie, więc brzuszek dopiero wyskoczy i, tak jak mówiłam, pewnie będzie urocza piłeczka. W ogóle to piękna z Ciebie dziewczyna.
Chłopek – widzę, że w rodzinie ze zdrówkiem niewesoło Mam nadzieję, że synek dzisiaj lepiej się czuje, trzymam też kciuki za pozytywny przełom u dziadka.
Olga – nie martw się, następnym razem się uda, ja miałam trzy podejścia i wspominam to jako jeden ogromny stres, choć było to 10 lat temu (swoją drogą też w lutym). Córcia połowinki w szkole, a my niedługo będziemy obchodziły połowinki ciążowe
Bidol – dzięki za pamięć, nie byłam u gina, bo nieobecny, ale brałam urospet w weekend, odleżałam swoje i jest o niebo lepiej. A Ty dzisiaj idziesz z wynikami? Lepiej się czujesz?
Daners – cesarka to jednak operacja, więc i powrót do formy gorszy, nie widziałam tego programu, ale oni mówili o cesarce z przyczyn zdrowotnych czy z kaprysu rodzącej?
M_m i An83 – też mi zawsze mówiono, że młodo wyglądam, ale generalnie obracam to w żart i dziękuję za komplement
Miałam kilka zabawnych sytuacji z tym związanych, mogę Wam przytoczyć jedną z nich, An pisała o sytuacji w szkole, więc może o tym
Akurat pracuję w podstawówce i w poprzedniej pracy, gdy miałam dyżur na korytarzu, przyszły do mnie uczennice z szóstej klasy. Pomijam, że mam 1,60 na gazecie, a niektóre z nich mogą sprawdzać, czy mam odrosty na głowie. W pewnej chwili rozmowę przerwał nam fotograf, który mówi do mnie: „Po przerwie znajdźcie wychowawcę i zejdźcie na dół”. Patrzę na niego i potakuję z uśmiechem, dziewczyny dostały ataku śmiechu, więc facet zdegustowany odszedł. Po przerwie schodzę z nimi do zdjęcia, a on pyta, gdzie jest nauczyciel. Zgłosiłam się niby nieśmiało. Hehe, mina bezcenna
Ależ się rozpisałam, miłego dnia dziewczynki!
Hej Anszka, dziękuję za miłe słowo,ja po weekendzie na obiadkach u teściów zaczynam mieć problem ze zmieszczeniem się w jeansy( a może po prostu już zaczynam rosnąc, w ogóle mam jakiś spory apetyt.Tobie również życzę miłego dzionka i następnych, ale wiadomo-u mamy najlepiej)))
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dodał jeszcze,że aby miec cesarke to juz nie problem jak kiedys były wymogi a teraz bycie w ciazy moze byc powodem . Ja narazie wole nie myslec o tym co bedzie:)
choc mam wade wzroku i niewiem jak teraz ale bylo to wskazaniem na cc -siostra tak miała.
Witaj Daners, ja też mam wadę wzroku, jestem krótkowzroczna,ale ostatnio czytałam w gazetce m jak mama, tej z marca o tym, iż krótkowzroczność nie jest już wskazaniem do cesarki.Wg tego artykuliku wskazaniem do cesarki są zmiany zwyrodnieniowe na siatkówce oka.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
kamyczka moja siostra tez ma wade wzroku astygmatyzm normalnie rodziła,
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis podobno w jakies gazecie (niepamietam nazwy) artykul o becikowym komu sie nalezy i jakie zasady sa by je otrzymac jakie papiery trzeba miec itd.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis wybieram sie do dentysty troszke sie boje ;/ wiec po drodze moze sobie kupie.
czy kanalowe jest mozliwe w ciazy/jesli nie to co wzamian?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jesli to nie jest w wyborczej to się zapytasz w kiosku i ci powiedzą,jutro ma być dalsza część o tym becikowym tak mi sie wydaje
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
www.next.co.uk/boys/newborn-boys-boat-house/2
www.next.co.uk/boys/newborn-boys-boat-house/4
ojjj i wiele innych
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chłopek - biedny malec nie może się pozbyć infekcji dbajcie o siebie. Jak synek chory, to pewnie nawet dziadka nie możesz odwiedzić?
Kamyczka, daners - też jestem krótkowidzem (-4), ale taka wada nie jest powodem do cc. Kiedyś rzeczywiście robili cc kobietom z wadą wzroku, ale ponoć najnowsze badania dowiodły, że nie ma takiej potrzeby. A Wy macie dużą wadę? Nosicie okulary czy soczewki? Ja już nie umiem chodzić w okularach, chyba że przeciwsłonecznych
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a moja kolezanka miała cc ma wadę wzroku lekarz nie pozwolił jej rodzić naturalnie