- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Bidol,ja nie mogę znaleźć polsat cafe, a co tam leci?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anszka - no ja miałam iść dziś do ginki ale się rozchorowała i mam wizyte dopiero 13.02. Super że już Ci lepiej Ja na zapalenie dróg moczowych piję jeszcze zioła skrzypu Mi też już lepiej
olga - nie przejmuj się. Musisz być cierpliwa i wytrwała. Ja też mam ten problem, ale ja niestety przerwałam - szybko się zniechęcam
no ja mam dziś potworny dzień - dobrze że się kończy Miałam straszne mdłości i ogólnie jestem jakas przybita, wieczorne bóle głowy już mi działają na nerwy i jeszcze ten ból piersi nie do zniesienia Dziewczyny a wy już macie pokarm?? bo ja tak i pewnie dla tego mnie tak bardzo bolą U mnie jakoś wszysto za wcześnie w tej ciąży i ruchy i pokarm - martwi mnie to troszkę
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mowilas lekarzowi o tym? to chyba nie jest normalne.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anszka - no ja miałam iść dziś do ginki ale się rozchorowała i mam wizyte dopiero 13.02. Super że już Ci lepiej Ja na zapalenie dróg moczowych piję jeszcze zioła skrzypu Mi też już lepiej
olga - nie przejmuj się. Musisz być cierpliwa i wytrwała. Ja też mam ten problem, ale ja niestety przerwałam - szybko się zniechęcam
no ja mam dziś potworny dzień - dobrze że się kończy Miałam straszne mdłości i ogólnie jestem jakas przybita, wieczorne bóle głowy już mi działają na nerwy i jeszcze ten ból piersi nie do zniesienia Dziewczyny a wy już macie pokarm?? bo ja tak i pewnie dla tego mnie tak bardzo bolą U mnie jakoś wszysto za wcześnie w tej ciąży i ruchy i pokarm - martwi mnie to troszkę
Bidol ja nie mam nic jeszcze, ale z tego co wiem to dużo za wcześnie na to, ale musisz spytać lekarza-koniecznie!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol juz masz pokarm ??? co Ty mowisz.. normalnie mleko Ci już leci ??
a mowilas lekarzowi o tym? to chyba nie jest normalne.
m_m - no nie takie białe mleko,ale ta tak zwana siara i to podobno normalne.
Z synkiem tak nie miałam - widocznie prawdą jest że każda ciąża inna
Kamyczka - powiem, ale tak jak napisałam m_m - to podobno normalne
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Co do prawka to ja już zaczynam mieć chwilę zwątpienia,ale na samym początku zapowiedziałam sobie,że się nie poddam i będę tak długo podchodziła,aż zdam,tylko nie wiem jak długo jeszcze sie będę mieścić za kółkiem ha ha.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie mój instruktor ciągle pytał o znak,ktory własnie minęłam ..a ja nigdy na nie nie patrzylam...tylko jechalam przed siebie i sie skupiałam,zeby mi auto nie zgasło haha...
a On jak drugi raz nie wiedziałam co to za znak było to mówił mi,że jak jeszcze raz mnie spyta o jakis znak i nie bede wiedziała,to wysiądę i będę musiała szorować każdy znak ;PP
no i sie przestraszyłam...i od tej pory staram się zwracac uwage na znaki
a czytałyście dziewczyny o matce madzi,ze ona od kiedy zaszła w ciążę nie chciala małej ? ze biła się po brzuchu,zeby poronić....
potem jak urodziła to wyjechala na 2 tygodnei zostawiła dziecko,bo twierdziła,ze ni ejest gotowa na macierzyństwo i ciagle nie chciała dziecka,nie lubila jej ani nie kochala (
to przykre..jak matka moze nie kochać swojego dziecka w głowie mi się to nie mieści..
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też czytałam w necie o tej "matce" Madzi,ja jej nie wierzę w ten niby wypadek,od samego początku mowiłam mojemu mężowi,że to ona będzie zamieszana w to niby całe porwanie,od pierwszego spojrzenia na nią wiedziałam,że kłamie.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczorajsza wizyta u dentysty hmm anszka niewiem czy niemialas racji z ta sadystka
wsumie niebolalo prawie nic zatruła a noc nieprzespana i caly dzien boli ;/ ciekawe czemu..
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
jak Wam mija przedpołudnie?
Kamyczka - -6 to spora wada, co Twój gin na to? Myślałaś kiedyś o korekcji laserowej? Ja bym bardzo chciała, ale podobno lepiej po porodach o tym myśleć, więc jeszcze trochę poczekam. Na te spierzchnięte dłonie to może nałóż dużo kremu nawilżającego lub wazeliny i załóż rękawiczki, może taka „maseczka” pomoże.
An83 – my chcieliśmy dla dziewczynki Natalia, obecnie chyli się ku Monice, ale nie mam imienia dla dziewczynki, które by mnie rzucało na kolana. Nie przejmuj się, co mówią inni, przecież to nie jest ani krzywdzące, ani obraźliwe imię dla dziecka. I super, że maluch jest zdrowy.
Chłopek – 39 stopni to sporo, biedula męczy się pewnie bardzo, daj znać, co tam lekarz powie, a masz jakieś wieści o dziadku?
Bidol – kupię dziś te zioła, nie zaszkodzi mieć pod ręką, Twoje mleko mnie zaskoczyło, ale z drugiej strony Twój organizm już wie, co do czego jest potrzebne więc pewnie szybciej reaguje
Olga – nie poddawaj się, zobaczysz, że się uda, a potem będziesz się cieszyć, jak załadujesz Ignasia do samochodu i pojedziecie na wycieczkę
Daners – po takim „grzebaniu” w zębach czasem boli kilka dni, tylko błagam Cię, nie popełnij mojego błędu i regularnie wymieniaj tę trutkę, bo jak mnie przestał boleć ząb, to zapomniałam o trutce i po kilku miesiącach straciłam ząbka, aż wstyd się przyznać, ale na usprawiedliwienie dodam, że byłam wtedy młoda i głupia.
O wyrodnych matkach już czytać nie mogę, ostatnio chyba w Kołobrzegu jakaś zabiła dziecko, bo je do szafy wrzuciła, a pod Poznaniem podrzuciła do piwnicy, świat schodzi na psy. Tyle ludzi oddałoby ostatnią parę gaci, żeby móc być rodzicami, a te nieczułe baby dopuszczają się takich zbrodni, wrrrrr… Nie mogę.
A jeśli chodzi o wyprawkę dla malucha, to ja nie mam kompletnie nic, nawet skarpetek
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
my na 12.20 mamy do lekarza ale Ksawcio spi nie mam serca zeby go budzić
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi mija na bolu a zaraz ruszam sie za porzadeczki bo tego blocicha to niesie sie wiecznie..... a bylam juz na spacerku niby minus 17 ale calkiem przyjemnie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ząbków w ciąży,to dziewczynki kontrolujcie regularnie,a jeszcze więcej w trakcie karmienia piersią.bo ja przez karmienie i to tak długie,strasznie zmarnowałam sobie zęby,chociaż leczyłam,nie ignorowałam nawet małego ubytku.Teraz jest tak,że ja mam od 4 do 8 wszystkie prawie poleczone(nadzieja,że od 1 do 3 zdrowe),a moje córcie mają zęby jak perełki,no bo wszystkie witaminki jakie były w mamie wyssały dla siebie.