BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 11 miesiąc temu #305332 przez bidol
chłopek wpadaj - chyba nie posłuchałaś mesy i inso???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #305348 przez chłopek
bidol za fajnie tu :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305359 przez anszka
Wróciłam do domku, boję się wejść na wagę, bo mamuśka tuczyła mnie jak małego prosiaka :P

Bidol - ale fajne krzesełko, potem będziesz musiała udzielić mi kilku wskazówek czym się kierować przy wyborze.

Chłopek - Bardzo mi przykro :(
A Ksawcio jak się miewa? Leki pomogły? Chorujące dzieciątka tak mnie zawsze martwią, bo nie rozumieją, że to minie.
Też mi nawaliły plecy z kością ogonową włącznie, nie umiem przyjąć żadnej pozycji do siedzenia czy leżenia, żeby nie cierpieć :angry:

Saiko - witaj :) dawno Cię nie było, fajny brzusio, mi apetycik też dopisuje, a może to efekt uboczny działań mojej mamy, czyli rozciągnięty żołądek :silly:

Saiko poukładała nasze terminy porodów chronologicznie i widzę, że jestem ostatnia na liście.
A jeśli chodzi o udzielanie się na forum, to ja się cieszę, że chłopek, choć czerwcówka, regularnie do nas zagląda i w ogóle to bardzo Was lubię, uspokajam się przy Was, że nie tylko ja zastanawiam się nad wieloma kwestiami :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #305384 przez bidol
chłopek napisał:

bidol za fajnie tu :)

chłopek - ale mam rację??? ;)
nie wiem jak Ciebie ale mnie zabolało i to jak cholera, ale nie ma co się nimi przejmować :blush:

anszka - służę pomocą

12 lata 11 miesiąc temu #305389 przez chłopek
Anszaka Ksawcio lepiej chociaz nie daje sobie buzki smarowal bo od razu płacze, nie dziwie mu sie za dobrego smaku ta zawiesina nie ma, biedaczek nie rozumie ze to dla jego dobra

12 lata 11 miesiąc temu #305505 przez Kamyczka
Saiko poukładała nasze terminy porodów chronologicznie i widzę, że jestem ostatnia na liście.
A jeśli chodzi o udzielanie się na forum, to ja się cieszę, że chłopek, choć czerwcówka, regularnie do nas zagląda i w ogóle to bardzo Was lubię, uspokajam się przy Was, że nie tylko ja zastanawiam się nad wieloma kwestiami
Ja też lubię z Wami pisać) i nie uważam, że piszemy tu dziwne rzeczy.

12 lata 11 miesiąc temu #305664 przez mloda_mamuska
Dziewczyny ...nie ma co sie przejmowac jakas czekoladką ;p... widać,że specyficzna i trudna osoba :P
i to na jest jakas dziwna,nie my..
nie zamierzam nikomu tylka smarowac.. i lepiej,zeby ona te tego nie robila..lepiej dla niej!....... :P

Ja tam lubie tu zaglądać i z Wami pisać.. nie czuje się samotna... :kiss:

na poczatku ciąży bylam przerazona tym wszystkim.i ze jestem w tym sama....wiadomo..rodzina ,mąż wszyscy wspieraja..ale nie mam zadnej znajomej w ciazy ,z ktora moglabym tak o tym popisac;)))

a tutaj sami swoi hehe :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #305896 przez Olga
Witam mamusie.Jak wam mija sobota-jakieś plany?
Ja ogarnęłam mieszkanko,jeszcze córcia poodkurza i będzie spoko.Mała u babci,więc spokojnie w domku,tzn.nie muszę odpowiadać na tysiąc pytań.Zauważyła,że jak pośpię sobie dłużej,to wstaję z bólem glowy,więc chyba muszę odpuścić sobie drzemanie do 10,chociaż przed ciążą to i o 12 potrafiłam wstać.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #305922 przez mloda_mamuska
Olga ja tez dzisiaj troszkę sprzątam... :)

a z tym spaniem to mam tak,ze budze sie dokladnie o 8.30 i pierwsze co robie to wlaczam DDTVN hehe ... jakos tak sama sie budzę/...a w łóżku moge leżeć do 13 ;) Ale jak pośpię do 10 co niee zdarzalo m isie przed ciążą.a teraz juz ze 3,4 razy tak mialam.. to właśnie strasznie mniie glowa bolała :(

Dziewczyny chyba dzisiaj odpoczywają ;))

12 lata 11 miesiąc temu #305934 przez bidol
doberek :woohoo:

m_m - no opomyłka :blink: ja nie odpoczywam tylko sprzątam :blink: i to tak na maxa. W sobotę nie umiem inaczej :woohoo: Nawet jak ostatnio w szpitalu byłam to w sobotę sobie szafkę posprzątałam :S
A dzisiaj już kończę. pościel zmienioma i wywietrzona, poodkurzane, łazienki umyte pranie porobione obiad też tylko klatka schodowa mi została i salon :side: a wieczorem blogie leżenie do góry brzuszkiem :blush:

Olga - Ty masz już niezłą pomoc z córy, co???

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305942 przez Olga
Bidol powiem Ci szczerze,że ta mała czasem więcej pomoże,niż ta starsza.Starszą to do wszystkiego trzeba gonić i ze 20 razy powtórzyć,zanim cokolwiek zrobi,a mała to często sama od siebie,dlatego uważam,że jak Ignaś się urodzi,to właśnie Olgusia mi więcej pomoże,tylko muszę jej pozwolić robić co będzie chciała przy nim,nie odpędzać jej,żeby się nie obraziła,a Marika to pewnie weźmie raz na kwartał małego z koleżankami na spacer i na tym się skończy.Obie dziewczyny są całkiem inne od siebie-dwa przeciwieństwa.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #306017 przez Kamyczka
Dziewczyny chyba dzisiaj odpoczywają )

Ooo tak, cześć dziewuszki, ja mam dziś dzień obżarstwa, rano śniadanko, potem obfity obiad( gołąbki od teściowej), a właśnie wypiłam cappuccino z wafelkiem) a dzień jeszcze długi, planujemy zjeść budyń( niedługo zacznę się toczyć....

12 lata 11 miesiąc temu #306021 przez Kamyczka
m_m - no opomyłka ja nie odpoczywam tylko sprzątam i to tak na maxa. W sobotę nie umiem inaczej Nawet jak ostatnio w szpitalu byłam to w sobotę sobie szafkę posprzątałam
A dzisiaj już kończę. pościel zmienioma i wywietrzona, poodkurzane, łazienki umyte pranie porobione obiad też tylko klatka schodowa mi została i salon a wieczorem blogie leżenie do góry brzuszkiem

OOO bidol, to sporo roboty wykonałaś, podziwiam!Ja dziś tylko odkurzyłam i starłam kurze, jakoś nie mam siły(

12 lata 11 miesiąc temu #306022 przez Olga
Ja o dziwo miałam dziś ochotę na czekoldę z orzechami,chyba pierwszy raz od początku ciąży,ale zjadłam z 6 kosteczek i mam dosyć,a przed ciążą mogłam pochłonąć całą od razu.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #306048 przez Kamyczka
Dziewuszki a jak wkleić suwaczek na zawsze?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka