- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tylko ze co nam z tego skoro my bedziemy mialy chlopców to jedyny minus ze nie bedziemy mogly sie wykazac hehe dziewczynki mozna ubierac przeróżnie, dla chlopcow jest mniej opcji
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
mam pomysł
dziewczyny trzeba zrobić bilans - tj. ile bedzie chłopaków a ile dziewuch, dziewczyny które jeszcze nie wiedzą niech przy sobie napiszą znak zapytania. Co Wy na to??
to ja zacznę
Bidol - synek (Szymek)
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Liste zrobic mozna, wiec kolejna z Was moze doklejac poprzednie:
Bidol - syn (Szymek) - termin --
An83 - syn (Nataniel) - 4.07.
kopiujcie i podajcie swoje
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wstałam po okropnej nocy, jeszcze nigdy nie bolały mnie tak plecy, ból promieniował mi po całym kręgosłupie aż do palców u rąk. Jak sobie radzicie z tym bólem Ja nad ranem wpadłam na pomysł, by posmarować Amolem i pomogło trochę, ale kolejna nocka nieprzespana
Wczoraj byłam na pogrzebie kolegi, to już wśród moich znajomych trzecia ofiara raka od grudnia(wiek: 9, 25 i 44 - szok), co się z tym światem dzieje?
Olga – kaszel minął?
Bidol- a skąd teraz u Ciebie te mdłości? Nie przeszły od początku czy teraz masz nawrót? Zrobiłam badania moczu, wyniki lepsze niż ostatnio, tylko zastanawiam się, ile można sikać
Aaaa i dzięki za cenne rady z wyprawką, bo ostatnio zastanawiałam się nad przydatnością kaftaników.
Anna77 – super, że wszystko ok. i gratuluję synka
M_m – również gratuluję synka
Kamyczka, chłopek – my musimy jeszcze troszkę poczekać, też mam nadzieję, że na najbliższym USG się dowiem
Chłopek – osobiście nie lubię wątróbki, ale też czytałam, że oprócz serów pleśniowych i surowego mięsa nie jeść wątróbki, ale myślę, że przy jak się zjada sensowne ilości, to nie można dać się zwariować
My segregujemy śmieci, kiedyś tego nie robiłam, ale mąż segreguje „od zawsze”, więc musiałam się dostosować, jak zamieszkaliśmy razem . Jeszcze nakrętki odkręcamy, bo zbieramy na chore dzieci. Segregowanie weszło mi już w krew.
Rzeczywiście w lipcu chłopcy rządzą, zwłaszcza, że my z Kamyczką też mamy wrażenie, że będą chłopcy
Czy któraś w ogóle będzie miała dziewczynkę
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka - ??? - termin: 27.07
młoda-mamuska SYNEK (oliwier) termin : 04.07
An .. a ja nigdy nie lubiłam glanow..
ale nic nie mialam do tego,ze kilka znajomych je nosiło )
ja noszę ..jeśli płaskie to balerinki a jesli tylko mogę to szpilki i to takie 12cm
a córcie pewnie ubieralabym podobbnie do siebie.. czyli elegancko.ale i zeby jej bylo wygodnie
a dla synków też są super stroje )
ja np. lubie takich małych ''lalusiów'' - w dobrym znaczeniu tego słowa. hehe... cos typu mokasyny,koszula,sweterek...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Anszka - ??? - termin: 27.07
młoda-mamuska SYNEK (oliwier) termin : 04.07
Olga - syn (Ignas) - 25.07.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Podobaja mi sie tego typu buty li tylko i jedynie (niekoniecznie koturn, moze byc obcas-szpilka) ale nie umiala bym w takich chodzic Ale nie załozyla bym ich do sukienki tylko do rurek tshirtu i marynarki/zakietu, zeby nie bylo "zbyt elegancko"
i.pinger.pl/pgr498/6bd3115a002bbad049b9094b/12191.jpg
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1T4SKPB_e...k0T_-TGY3Dswaj7Mi3DA
sportsstore.usatoday.com/Heat-Baby-Clothes-_-2076874010_PG.html (ALE nie ubiore dziecka w czarne ciuchy wiec bedzie musial cos jasniejszego znalezc )
Szczerze choc to nie moj styl - ładne te buty na zdjęciu podobają mi sie ze wzgledu na kształt (kolory lubie bardziej stonowane ) - to mi się podoba, ze są właśnie takie "cięzsze" - tak wygladają przez te "koturny" podniesieie z przodu czy jak sie to nazywa podziwiam, że umiesz chodzic na takim obcasie!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakis czas temu stalam na peronie i czekalam na pociag i obok stał taki wysoki mężczyzna. koło metrów mial.. bo ja mam 174cm a on duuzo wyzszy ode mnie byl .. mial taki niebeiski dres nike.. a obok niego stał taki malutki synuś niecale 2 latka mial i ten maly mial identyczny dres jak tatus..... wygladali bosko ! a baby na peronie sie ciagle zachwycaly )) piekny widok )
a ja juz szukalam malutkich ciuszkow sportowych :
http://images.littlewoods.com/is/image/Littlewoods/A201P_SP239_02_FR04W?wid=1200&hei=1600
http://images.littlewoods.com/is/image/Littlewoods/A201P_SP239_02_FR05C?wid=1200&hei=1600
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Napewno słodko to wygladało co opisujesz z synkiem i jego tatą tak samo ubranymi
W ogole jak zareagowali Wasi mężowie jak sie dowiedzieli ze to będzie synek?
Ja kupulam niebeskie spiochy plus bluzeczka - taki zestaw i pokazałam mężowi jak wrócił z prcy, patrzy, patrzy (bo juz kupilam wczesniej kilka ubranek ale wtedy w neutralnych kolorach) i dopiero zaraz skojarzył i zapytał "synek??" Myslal ze to poprostu nastepne ciuszki kupilam.. oj jacy ci faceci niedomyslni
Za to niedawno zapytalam go zeby szcserze teraz powiedzial bo zawsze mowil "nie wazne jaka płeć, wazne zeby bylo zdrowe" - jak pewnie wiekszosc przyszlych tatusiow, wiec zapytalam go czy rzeczywiscie nie ma roznicy ze to synek bedzie, to mi sie przyznal ze marzyl o synku bardziej
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale mówił,ze jak bedzie córcia .to tez sie bedzie bardzo cieszył
No a wczoraj wyslalam Mu zdjecie z usg ..to zdziwił się,że ma takiego dużego siusiaka... I bardzo się ucieszył,że synuś ))