- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteś już z nami Dominiczku!
O to widzę,że Ignaś jak mój Dominikm m pytałaś o rożek-ja biorę,już mam spakowany.
Pojadłam trochę i Ignaś od razu ma czkawkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

od pierwszych dni bylam rozplakana i delikatna;p.
później mi przeszło,ale jako dziecko to wlasnie tak bylo. jak tylko np. nasikalam w pampersa to od razu musialam miec zmienionego to ryczalam strasznie i nie moglam miec zadnych podrobek tylko oryginalne.a siostra mogla pol dnia z zwyklych latac jak nasikala to nic jej tam nie przeszkadzalo

Olga bo wlasnie sie zastanawialam czy brac rożek... tutaj w spisie nie mialam,ale wezme w razie w.
ja sie biore za odkurzanie i sprzątanie pokoju, zachcialo mi sie

nie mam pojecia co na obiadooosaa zrobic ;/
mam pałki z kurczaka,ryz,pieczarki.....brokul i nie wiem co wymyslic.jakbym miala kielbaske to zupe bym zrobila..najszybciej

ale te obiady sa meczace czasem

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ciekawe,czy nasze urwiski będą owłosioneMaksiu pisze,że nie może się napatrzeć na włosy Błażejka,bo Maksiu był łysiutki

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agulka85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Co do ruchów naszych szkrabów to mimo tego, że bywają bolesne to zgadzam się,że są również nagrodą tych 9 msc-y, które przynajmniej w moim przypadku nie zawsze były przyjemne, bo do 6 msc ciągle wymiotowałam, miałam straszne bóle głowy - a jak to minęło to pojawiła się zgaga, która od kilku dni już tak nie męczy, a to pewnie przez to,że brzuchol bardzo mi opadł

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Znów kolejna nudna niedziela

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

Witaj Agulka!
M-M, przeslicznie wygladasz!!!!!

Ja bylam w hipermarkecie po spozywke, zaraz jade do ikea po takie plastikowe pudla, jeszcze ciuch zimowe mam w szafie, tylko zagracja, wiec musze sie za to wziasc.
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Majówka Ty to umiesz sobie czas zorganizować,nie ma coMaksiu, Blazejek jest cudny!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Witaj Agulka!
M-M, przeslicznie wygladasz!!!!!
Ja bylam w hipermarkecie po spozywke, zaraz jade do ikea po takie plastikowe pudla, jeszcze ciuch zimowe mam w szafie, tylko zagracja, wiec musze sie za to wziasc.

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Też leżę w gatkach i koszulcekamyczka u nas też nie można już wyrobić,ja leżę w majtkach i koszulce na ramiączka
Znów kolejna nudna niedzielaNa szczęście coraz bliżej nocki

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
To ja już sama nie wiem jak to liczyćNo to faktycznie inaczej liczymy tyg.bo ja się cieszę,że 38 będzie leciał,bo w sumie cały 38,39 i 40 i tak mi wychodzi termin,a jak bym liczyla,że to jest 37 to by mi termin na koniec lipca wyszedł

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
JA TEZ DZIEWCZYNY zastanawiam sie czy mój mały będzie owłosiony czy łysolek. Ja bylam łysa.a siostra owlosiona jak malpka. a moja kuzynka do 1 roku zycia prawie w ogole nie miala włosów... i mysleli ,ze jest chlopcem... urodzila sie łysa i wcale nie rosly jej wlosy długo.
Teraz ma 3 latka i ma takie na chłopaka..bo po prostu nei chcą jej rosnąć. jeszcze ma takie jaśniutkie jak skóra... nie wiem od czego to zależy.
Jak bylam jeszcze w Polsce i zaszłam do Inglota to widzialam babke taką młodą-kolo 25 lat ....bardzo ładna,zadbana.wlosy blond do tylka... sliczna byla...i obok niej staly jej dwie córcie-bliźniaczki i mialy takie piękne gęste,dlugie wlosy... az oderwac wzroku nie moglam... takie śliczne

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
To można spac na siedząco?????
JA TEZ DZIEWCZYNY zastanawiam sie czy mój mały będzie owłosiony czy łysolek. Ja bylam łysa.a siostra owlosiona jak malpka. a moja kuzynka do 1 roku zycia prawie w ogole nie miala włosów... i mysleli ,ze jest chlopcem... urodzila sie łysa i wcale nie rosly jej wlosy długo.
Teraz ma 3 latka i ma takie na chłopaka..bo po prostu nei chcą jej rosnąć. jeszcze ma takie jaśniutkie jak skóra... nie wiem od czego to zależy.
Jak bylam jeszcze w Polsce i zaszłam do Inglota to widzialam babke taką młodą-kolo 25 lat ....bardzo ładna,zadbana.wlosy blond do tylka... sliczna byla...i obok niej staly jej dwie córcie-bliźniaczki i mialy takie piękne gęste,dlugie wlosy... az oderwac wzroku nie moglam... takie ślicznenie mam pojecia od czego to zalezy..
Jak synek odziedziczy włoski po Tobie to będzie maly Tarzan

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale tylko kilka kropli

Kamyczka mozna.ale na drugi dzien jest sie p[olamanym..wszystko po prostu boli..bo cialo nie odpoczywa w takiej pozycji....
moj misiek nie zostawia mnie z tym samej tylko robimy tak:
siada na lóżku i opiera się o taki duzy zagłowek rozszerza nogi

a co do wlosow u malego... ja jak bylam mala to mialam blond a w podstawowce zaczely mi ciemniec. misiek tez byl blondasem a teraz ma takie jak ja ...dlatego jestem ciekawa czy bedzie mial oliwierek i jaki kolor

ja uwielbiam malych chlopcow z dluzszymi wlosami