BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #389679 przez Olga
To ja dziewczyny mam super małego sąsiada z bloku obok,niedługo skończy 4 latka,a latał już w tamtym roku sam,a do ulicy mamy kawałeczek.Ma ponoć bardzo słabą wymowę,ale h.. k.... itp.to mu tak wychodzi.Najlepsze jest to,że on sobie nie zdaje sprawy,że brzydko mówi.Puka do nas.moja Marika mu otwiera,o on po swojemu się pyta czy Olga jest,Marika mówi,że nie o on do niej "Ty huju".albo wieszam pranie i idą pnowie co nam blok malowali,a on do mie "idą trzy hujki".I powiedzcie mi,skąd takie dziecko zna takie wyrazy.Taki ładny ten Alanek,ale co z niego wyrośnie.Ojciec mu na wszystko pozwala,mam młoda koło 30,poszła teraz do pracy i robi po 12 godz.a on bezpańsko chodzi,bo ojciec tylko po piwka jeździ samochodem,nawet pod wpływem.Ostatnio kupili plazmę i młody rzucił klockiem i telewizor do wyrzucenia :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #389680 przez mloda_mamuska
Kamyczka jaaa . ciekawe jaki bedzie wynik :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #389681 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

jeden chlopiec kolo 8,10 lat przyszedl z babcią na zakupy i nie minelo 5 minut a on do babci z tekstem: rusz się ty starucho,co ty myślisz,ze ja mam tyle lat co ty ,ze chce mi sie tu stac z takimi staruchami...'' no masakra !... i to bardzo częste wypowiedzi dzieciaków.
Babcia oczywiscie buraka spaliła,bo przeciez caly sklep ludzi... szkoda mi sie jej zrobilo,bo rodzice pojda do pracy i zostawią babci dzieciaka takiego ,a babcia rady sobei z nim nie daje....
My z Miśkiem mamy ustalone,ze współpracujemy...jesli ja powiem nie,to on też sie tego trzyma..

Straszne,jak tak się można odezwać,ja tak się nigdy nie odzywałam.
My też bedziemy z męzem konsekwentnie trzymać się wspólnego stanowiska(taki plan)

12 lata 5 miesiąc temu #389683 przez Kamyczka
Olga napisał:

To ja dziewczyny mam super małego sąsiada z bloku obok,niedługo skończy 4 latka,a latał już w tamtym roku sam,a do ulicy mamy kawałeczek.Ma ponoć bardzo słabą wymowę,ale h.. k.... itp.to mu tak wychodzi.Najlepsze jest to,że on sobie nie zdaje sprawy,że brzydko mówi.Puka do nas.moja Marika mu otwiera,o on po swojemu się pyta czy Olga jest,Marika mówi,że nie o on do niej "Ty huju".albo wieszam pranie i idą pnowie co nam blok malowali,a on do mie "idą trzy hujki".I powiedzcie mi,skąd takie dziecko zna takie wyrazy.Taki ładny ten Alanek,ale co z niego wyrośnie.Ojciec mu na wszystko pozwala,mam młoda koło 30,poszła teraz do pracy i robi po 12 godz.a on bezpańsko chodzi,bo ojciec tylko po piwka jeździ samochodem,nawet pod wpływem.Ostatnio kupili plazmę i młody rzucił klockiem i telewizor do wyrzucenia :(

Dziecko się głównie uczy tego,co słyszy w domu

12 lata 5 miesiąc temu #389685 przez mloda_mamuska
Kamyczka hehe to plan mamy,teraz pozostaje sie go trzymać :lol:
Mysle,ze damy radę ! mądre z Nas babki i mamy mądrych facetów :laugh:

jeju dziewczyny ale mi wlosy rosna na plecach i rękach......... nigdy tyle nie mialam. na szczescie są jaśniutkie,ale jak sie ręką przejedzie to jak małpka ....

12 lata 5 miesiąc temu #389686 przez słoneczko
kamyczka - ja własnie ogladam :) jestem za Hiszpania :) a wy?

12 lata 5 miesiąc temu #389687 przez Olga
Ja też obowiązkowo oglądam :laugh: :laugh: :laugh: nasze maluszki całe euro w brzuszkach przespały ha ha :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #389692 przez Daria23
I ja ogldam ale sycyerye nikomu nie kibicuje bo uwazam ze obaydwie druzyny zasluguja na podjum bo sa swietne niech wygra lepszy

12 lata 5 miesiąc temu #389693 przez bidol
Daria - to proponuje od zaraz :laugh: gdzie fotki kuchni???? :blink:

Olga -aaa to może spróbuje - teraz sobie odpoczywam, bo już siły nie miałam chodzić ;) ale coś czuję że może na noc mnie waźmie ;) chciała bym - bo ból mocny nie jest ale mało przyjemny :dry:
Olga - pamiętasz jak mówiłaś o tym badaniu przed porodem? miałam takie 2 dzisiaj :ohmy:

Saiko - no widzisz - gdyby nie ta kompiel to już na bank na porodówce bym była, bo jeszcze raz by mnie tam przebadali i akcja była by ostra :)

M_M - będzie dobrze - szkoda że tak zwlekają - taka niepewność jest bardzo męcząca :dry:

co do skurczy - to nie było tragedii - nie małam takiego bólu jak na okres (a z Sebą właśnie tak się zaczęło) tylko taki ból napierający i brzuch strasznie się napinał - Kamilka wystraszona nawet nie drgnęła - Tak więc takie skurcze - to pikuś bo na tym samym etapie z Sebkiem tj - skurcze co 3 min - wyłam z bólu a dzisiaj to nawet tańczyłam :blush: :lol:

Kamyczka - nie świętowałam - liczyłam na prezęt taki różowiutki mierzący 50-pare cm i ok 3,5 kg wagi :laugh: i tylko na tym się skupiałam - alllle dzień się jeszcze nie skończył - więc jest nadzieja :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #389699 przez Olga
bidol dobrze pamiętam i jutro mnie takie czeka,znów nie będę mogła chodzić po nim :angry: :angry: aż się boję,cała się spocę,jak usiądę na fotel ;)

12 lata 5 miesiąc temu #389701 przez Kamyczka
słoneczko napisał:

kamyczka - ja własnie ogladam :) jestem za Hiszpania :) a wy?

Tylko Hiszpania!!

12 lata 5 miesiąc temu #389702 przez mloda_mamuska
Wg mnie to wlasnie dwie super druzyny :)

bidol moze te badania Cie ruszą/ruszyly..bo jak tak mocno Was tam macają od wewnątrz to moze naruszaja coś i rozwarcie zaczyna sie lepsze robic i idzie...
moja znajoma wlasnie poszla rano do gin zbadal ją pozniej babka. i tez tak mocno,ze bolalo ja bardzo ale miala tylko 1cm .a jak wrocila do domu to zaczelo ją bolec,ale myslala,ze to jeszcze nie to,bo rano tylko ten 1cm miala...w wieczorem juz umierala z bolu i ciagle czula potrzebe wyproznienia się a nie mogla...i w koncu zadzwonili po pogotowie i okazalo sie,ze ma 9 cm rozwarcia!!!! najgorsze przesiedziala w domu ;))
Teraz męcz Miśka i w nocy całujcie Kamilkę :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #389703 przez słoneczko
widze ze wszystkie po kolei juz sie rozpakowują :) dzis mam straszne skurcze jakbym miala okres nawet nie moge sie ruszyc :(

chłopek i maksiu gratuluje, przesliczne maleństwa :) tylko pozazdrościc ze możecie juz tulić swoje maleństwa

12 lata 5 miesiąc temu #389705 przez Olga
m m no ja tak z Olgą miałam,poszlam na wizytę,ordynator o 12 mnie wybadał,poszłam do mamy,a przed 14 już byliśmy z powrotem,a o 14.30 Olga była na świecie :laugh: Teraz też tak chcę :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #389711 przez słoneczko
olga - a nie miałas zadnych skurczy ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka