- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Bylam u lekarza i mala dostala robioną maść, przez weekend robilam oklady z rumianku i na szczescie bardzo pomoglo i mala ma juz zdrowa choc jeszcze czerwoną pupcie Plesniawek juz nie ma na szczescie takze zdrowa mala jak rybka, tylko wloski mi teraz gubi Podobno normalne;)
My nocki raczej przesypiamy, wstajemy po polnocy, po 3 lub 4 nad ranem i po 8 - 9 Tylko ze dzis za dnia mi malenka marudzi. W Dzien sam spala dobrze ale teraz od 2h marudzi, zje i spac nie moze. Zjadla juz 125ml i dalej chce jesc <szok>
Podobno jak ma taki wielki apetyt dzidzia to znaczy ze intensywnie rosnie i ze takie dni sie zdarzaja;) Oby to byli rzadko bo mi piersi tyle pokarmu nie nadazaja robic
Byla dzis u mnie polozna srodowiskowa niezapowiedziana wizyta ! No co to za dochodzeniowka... W kazdym razie posiedziala, obejrzala lekko małą i poszla:) I wiecie co ? dala mi do podpisania ze nie zycze sobie wiecej takich wizyt haha;) Niezle pracują te kobity;)
A dzis jak chcialam mala zapisac do lekarza to powiedzieli ze nie ma miejsc i ze mam lekarza pytac czy przyjmie (bylam rano o 10:00) i mowia ze do konca m-ca nie ma zapisow bo lekarze urlopy pobrali... Jakby mnie nie przyjeli to co, na izbe przyjec jechac?
Pepuszek sie ladny zrobil, dobrze ze tego kikuta juz nie ma:)
Dajecie dzieciaczkom smoka? Bo mnie maz namawia i nie wiem czy ulec... co sadzicie?
Ktos tu pisal o hemoroidach, ja co prawda sie nabawilam szczeliny.. ale stosuje czopki procto-glyvenol - hemoroida jednego tez mialam, ale juz nie ma po nim sladu... Na kazdego dziala cos innego, moze warto sprobowac;)
Do mamusi ktorych dzieci maja plesniawki - pamietacje by oprocz buzi dzieciatka (gazik na palec, zamoczyk w lekarstwie i smarowac jezyk, podniebienie i policzki) to smarujcie tez swoje sutki najlepiej przed karmieniem! (wiem z doswiadczenia)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Olga - ja dopiero ide do ginki 13 września bo takie terminy były pozajmowane ale też biore tabletki odrazu...
M-M- gdzie się podziewasz?????
dzisiaj od rana znowu mamy problemy kupkowe mały chce bardzo ale nie może zrobić-czy to kiedyś im minie???
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam się pierwsza My Mielismy wczoraj gości, przyjechala siostra Miśka z koleżanką. Robily sobie ciągle fotki z Olim... Mały po prostu jak nie Nasz się zachowywał ani razu nie zapłakał,nie zakrzyczał.. aniołek... ale jak tylko wyszly z mieszkania zaczął nadrabiać.... coś czułam,że zbliza sie histeria i nie jechalam ich odwieźć z Oliwierkiem... i mialam racje... zaczął się drzeć,płkaać..a ja prawie z nim,bo juz nie mialam sil.cala spocona po 10 minutach bylam.bo i lulałam i nosiłam i bujałam.i wkladalam do wozka,do buujaczka jednego,do drugiego do fotelika..i nic kompletnie..ciagle darł się strasznie... nawet cyc nie pomagal ani smoczek nic nic nic ..........
po godzinie troche uspokoil sie...
a nocka..o 23 zasnął i obudzil sie dopiero o 3.30 ! taak dlugo spał.. ale pozniej półtorej godzinny po zjedzeniu nie mogl zasnąć ...
aa dziewczyny od czego maluchy maja czkawke? moj po kazdym zjedzeniu prawie ma .... odbije mmu się i zaraz czkawka i nie moze zasnąć przez nią,bo się męcczy.. nie jest mu za zimno..bo jest ukrop w mieszkaniu.wiec od czego ? i jak ją zlikwidowac ???
Daria jestem,jestem gości mieliśmy wczoraj. A u nas tak samo z tą kupką. juz tak mi krzyczy...bidulek... podobno po 3 miesiacu mija..ale czy to prawda... Moj sam nie robi kupki w ogole a ciagle probuje.... i tak przy tym placzze az sie zanosi.. bardzo serducho boli jak sie widzi cierpienie swojego dziecka
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M_m- może Oli wczoraj kolke dostał skoro nic nie pomagało...
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa