BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #409324 przez chłopek
bidol ale klusia z Kamilki:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #409326 przez anszka
Bidol- w wolnej chwili muszę przejrzeć allegro, ale myślałam, że może dziewczyny już poszukiwały i coś polecą :)
Kamilka ma przesłodkie fałdki :)

12 lata 4 miesiąc temu #409329 przez bidol
chłopek napisał:

bidol ale klusia z Kamilki:)

hahaha - wiem :lol:

Mówimy na nią Wielga Helga :silly:

Anszka - niby jakaś wielka nie jest ale fałdziska Jej się takie robią że szok :ohmy:

12 lata 4 miesiąc temu #409337 przez anszka
Bidol- fałdki u dzieci są przesłodkie :) mojemu też się zaczynają robić :)

12 lata 4 miesiąc temu #409338 przez chłopek
my jutro na szczepienie jedziemy, ciekawe jak Sebus to zniesie

12 lata 4 miesiąc temu #409339 przez Daria23
Bidolku-Kamilka jaka duża się wydaje do mojego Tymka to naprawde kluska:)a ile ta twoja piękność waży?

12 lata 4 miesiąc temu #409341 przez chłopek
ale mnei brzuch boli jak bym miala miec okres ale zadnych plamien nie ma a juz któryś dzien mnie tak boli

12 lata 4 miesiąc temu #409343 przez bidol
Daria23 napisał:

Bidolku-Kamilka jaka duża się wydaje do mojego Tymka to naprawde kluska:)a ile ta twoja piękność waży?

Ok - 4700 :)

Anszka- ja wole takie szczuplutkie dzieci :) Kamila jest już dla mnie zagrubiutka ;)

Chłopek - trzymamy kciuki za Sebcia :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #409346 przez chłopek
a Ksawcio ładnie mówi Sebciu :)

12 lata 4 miesiąc temu #409375 przez Anna77
Anszka znalazłam już kiedyś tutaj stronkę z ciuszkami do chrztu www.zaczarowane-sny.pl/pl/c/Garniturkikomplety/38
I jeszcze takie na allegro allegro.pl/super-ubranko-do-chrztu62lato...sia-i2416621602.html

U mnie nocka do d..., bo Mati o 4 coś zjadł, a potem stwierdził, że nie chce spać i godzinę z nim .... chodziłam i rozmawiałam. W końcu usnął. A w ogóle to nie mam weny żeby pisać, moje hemoroidy są fatalne, jak jeden zaczął mi się cofać i już myślałam że wracam do życia, to wywalił mi się drugi i to mam wrażenie że ze zdwojoną siłą. Powoli nie mam już siły na to. Boli jak cholera :( :( :( :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Olga mam nadzieję że będzie wszystko dobrze z piersiami, no i żeby Ci to choróbsko odpuściło :kiss:

Chłopek szkoda że wesele tak nie do końca się udało. No i Ksawciu już pięknie mówi do braciszka :) My mamy szczepienie 22.08, bo nasza pielęgniarka od szczepień jest na urlopie.

Bidol no i znowu mam pisać, że śliczna ta Twoja Córcia?? No śliczna, śliczna :) A Viburcol też znam i na wiele "dolegliwości" pomaga, a do tego to lek homeopatyczny.

Daria może jednak lepiej zapytać lekarz co na te pleśniawki i przede wszystkim jak często smarować. To jednak chyba za malutkie dzieci żeby tak samemu decydować.

Nataleczka niezły przystojniaczek z Twojego Synka ;)

No nic, włączam "Ostry Dyżur" i zabieram się za prasowanie. Mateusz śpi na balkonie.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409406 przez bidol
Ania - ja na hemoroidy mam taką maść Awenoc- mi pomaga :) współczuję bólu - :( :kiss: :kiss:
też oglądam Ostry Dyżur - Ty mnie w ten film wciągnełaś :blink: :side:

Oj dziewczynki coś się sypiecie nam ;)

Olga- dawaj znaka- bo się martwię :(

12 lata 4 miesiąc temu #409407 przez chłopek
kurde ale zimno, a od czwartku znowu upały maja byc

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409408 przez Olga
Hej dziewczyny :)

Ja juz z rana pojechałam do lekarz,przepisała mi antybiotyk 2x2 tab oraz paracetamol i za tydz.na usg.Nawet nie obejrzała,ale to szczegół :( Teraz leżę z liśćmi kapusty w staniku,może mi przejdzie,bo strasznie boję się tego nacinania.Mam przystawiać małego do tej piersi,ale tak to przecież robiłam i masować.Możliwe,że gdzieś zawiałam,wystarczył moment,a teraz już nie jest tak ciepło,jak np.w czerwcu ;) W nocy mały była na szczęście grzeczny,ale co 2,5 godz.jak wstawałam do karmienia,to musiałam koszulę zmieniać,bo byłam tak zlana potem,a włosy dosłownie jak po kąpaniu :(

Anna moja prawa pierś wyglądał dosłownie jak z Twojego opisu.Jak mój Rafał wróci z pracy,to pójdę pod cieply prysznic na tego cycusia,bo uwierzcie,że ja wczoraj się nawet nie myłam.Nie byłam w stanie z łóżka wstać i prawie nic nie jadłam.Taki brudas ze mnie :laugh: Anna moje hemoroidy też dały czadu,nie pomagałała taka tania maść,dopiero stary sprawdzony Procto Hemolan :)

bidolek a powiedz mi jak Ty podajesz Kamilce te kropelki i zawiesinę? Mi pediatra dzisiaj kazała jedno odstawić i przez ten cycek,bo bylam taka w strachu,to nie wiem które.Bo Ignaś nie ma kolek,tylko takie czasami wzdęcia brzuszka :(
Swoją drogą Kamilka jak dla mnie przesłodka,uwielbiam takie kluseczki,moje dziewczyny też miały takie fałdy,jak Marika teraz patrzy na zdjęcia,to nie wierzy ha ha.To wyobraź sobie jak Ignaś wygląda jak tydz.temu maił 5,5kg,ale on jest jeszcze na dodatek wysoki za tatulkiem,zakładamy już body na 3 mies.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #409412 przez chłopek
olga biedna jestes, oby przeszło, moja mama tez miala zapalenie ale kapusta pomogła i obylo sie bez nacinania

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409414 przez Olga
Mam nadzieję,że pomoże.Będę cały czas z kapustą chodziła i nigdy już nie nakarmię na dworzu :(

Dziewczyny,a byłyście już na kontroli u gina? Ja już od 2 dni nie krwawie i tak się zastanawiam,czy mogę iść szybciej niż po 6 tyg.Bo bym chciała,żeby mi tabletki przepisał,żebym czasem znów nie zaszła ha ha :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka