BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #421266 przez chłopek
Sebus tez nie mógł zasnać, płakał i budził Ksawcia, później gadal w wózku aż zasnął, mój nie pije herbatki tylko cycol. a wczoraj sciagałam mleko bo mały z moja mama został, no i sie nie chwycił butli :( a ja sie tyle omęczyłąm zeby chociaz 60ml sciagnac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #421342 przez kejtin
No i powiem wam ze sie wkurzylam ze mi tak babka powiedziala wiec pojechalam do neurologa... Zbadal i powiedzial ze nic zlego nie widzi ale malej zrobil usg i wszystko w jak najlepszym porzadku... wiec tylko niepotrzebnie postraszyla!!!! :angry: i przez to nie dostala wszystkich szczepionek i teraz mamy czekac 5 tygodni...yh :ohmy:

Sa "lekarze" ktorzy nie powinni nimi byc...

12 lata 3 miesiąc temu #421366 przez mloda_mamuska
kejtin zupelnie nie rozumiem tego lekarza.... To normalny przyrost.

Moj Maly dzisiaj strasznieeee marudny,strasznie... juz jestem padnieta a Misiek dzisiaj az do 19 pracowal...dobrze,ze Malutkiego juz przejął.

cos mnie brzuch boli :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #421380 przez nataleczka_92
Kochane mamusie mam do was pytanie. Już od ponad tygodnia nie karmie małego piersią. Po pierwsze odmówił ssania piersi,po licznych próbach dałam spokój. A po drugie biorę silne leki. Piersi zrobiły się flaczki choć czasem coś tam napływa. No i zastanawiam się jak to jest z okresem...kiedy można dostać? Bo po pierwszym porodzie to dostałam od razu na początku mimo ciągłego karmienia piersią.

12 lata 3 miesiąc temu #421416 przez chłopek
kejtin no to ładnie was lekarz załatwił, ja bym tam zadzwonila i sie dopytala czy nie moga teraz małej zaszczepic skoro wsztystko ok, a tej lekarki sie zapytaj jak ona moze byc lekarzem skoro nie zna przyrostu dzieci

12 lata 3 miesiąc temu #421423 przez Anna77
chłopek u mnie tak samo, hi hi :lol: :lol: . Ja się naściągam mleka, a ten mój Mały gałgan, kompletnie olewa butelkę. Mam nadzieję, że jak już wrócę, to Mati pociągnie z nowej butelki, bo kupiłam Lovi. Avent mu nie podszedł.

Używam póki co Pampersa "trójek". Jak tak zachwalacie, muszę spróbować tych Dada. One są w biedronce, tak :unsure:

Olga napisz mi proszę jakie tabletki masz zapisane na te hemoroidy. Ciekawi mnie co można łykać przy karmieniu. Niestety ja też nie mam porównanie czy chłopaki więcej siusiają :woohoo: W nocy nadal przewijam. To znaczy przed 20 po kąpieli, potem jak się budzi ok. 23 lub 24. A nad ranem staram się ok. 5 rano, bo z reguły wtedy robi wieeeeelką kupę :silly: A niedługo nie rzadko kolejną, he he.

Kejtin współczuję zamieszania i nerwów przede wszystkim :kiss: Dobrze że wszystko jest dobrze.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #421428 przez chłopek
anna mój kiedys zjadła z Avent a teraz nosem kręci, moze Lovi mu podejdzie na wszelki wypadek kupie.
Dady są w biedronce ok 29 zl kosztują

ja hemoroidy smarowałam maścią i juz zanikl

12 lata 3 miesiąc temu #421449 przez Olga
Anna mi gina przepisać Cyclo 3 fort,maść Lido Posterin i czopki Procto-glyvenol.Nie wiem dokładnie ,czemu służą te tabletki,jeszcze ich nie wykupiłam,bo na razie mi minęły moje dolegliwości :)
Ja małego tylko raz w nocy przewijam,a czasem jak nie zrobi kupki,to i wytrzymamy całą noc :laugh:

Kejtin to was pediatra niepotrzebnie nastraszył :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #421477 przez mloda_mamuska
nataleczka ja niestety dostalam szybko po pologu i juz 10 dzien mam ;// ale dziewczyny pisały,że różnie dostawały, nawet po 6 miesiącach! ale to chyba przy karmieniu piersią.

Moj w koncu padl...... po kąpieli sie wyciszyl......... pol dnia non stop marudzil..... juz milam dosyc . oczy mi sie same zamykają. zaraz ide ..jak sie poloze na lozku tak chyba w kilku sekund zasnę....... jutro jedziemy po odbiór paszportu ! jupiiiiiii ;)))

dobranoc i zycze spokojnej nocki. ! :)

12 lata 3 miesiąc temu #421669 przez Olga
Ja dzisiaj pierwsza :laugh: witam was mamusie :laugh:

My pospaliśmy do 10.30,pewnie jeszcze bym spała,ale babcia do nas przyszła i musiałam jej otworzyć :) Poszliśmy na spacerek,ale kropi co chwila i już w domku jesteśmy,piję kawk,bo zaraz usnę :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #421676 przez chłopek
u nas upał chłopaki sią ja ide konczyc przecier i obiad zrobić, czeka mnie jeszcze prasowanie

musze isc do gina po tabletki, bo chcialam tylko recepte ale położna kazała mi do gina przyjsc i sie zapytac czy mnie przyjmie bo nie ma wolnych miejsc

12 lata 3 miesiąc temu #421726 przez Kamyczka
Hej mamusie
Ja dziś umęczona,synek nie chce zasnąć i non stop na rączkach :( teraz chyba usnął,oby jak najdłużej,bo nic nie można zrobić.Mam niezły dylemat szczepionkowy,a muszę do piątku zdecydować :unsure: :unsure: :unsure:
Chłopek ja już łykam pigułki :)

12 lata 3 miesiąc temu #421734 przez anszka
Kamyczka - a jakie bierzesz i jak się po nich miewasz?

12 lata 3 miesiąc temu #421777 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - a jakie bierzesz i jak się po nich miewasz?

cezarette i na razie jest ok,ale to kilka dni dopiero :blink: jak tam u ciebie?

12 lata 3 miesiąc temu #421778 przez bidol
Hej kochane moje :)

Ja ostetnio strasznie zaganiana jestem. A to Sebka z przedszkola odebrac a to sprzatnac i oczywiscie obowiazkowo na spacer pojsc- bo pogoda piekna:) i jeszcze maz mi kupil automat do pieczenia chleba- wiec 2 razy dziennie pieke chleb. Juz ledwo na zakretach sie mieszcze:/
Kamilka dzis grzeczna. Strasznie grubiutka jest. Az sie boje co bedzie dalej:/

Olga- Ignas sliczny i taki kawal chlopa:) buziaki dla niego :*

Agnesssa - cos sie chyba nie odzyeasz. Urodzilas juz????

Anna - pieknych masz chlopakow. Napatrzyc sie nie moglam :) :*

Daria - jestem kochana. Jak tam problemy z brzuszkiem Tymcia?

M_M - suoer ze udalo sie ten paszport wczesniej zalatwic :) to kiedy przulatujecie?

Anszka,Daners, Kamyczka :kiss: :kiss:

A gdzie jest Saiko???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka