BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422157 przez daners
Hej mamunie;]

Anszka moj maluszek w dzien wogole nie spal jedynie na spacerze okolo 3h.Wiec rozumiesz nic w domu niemozna bylo zrobic bo nierstety niepotrafił sie sam czyms zajac hehe Ale od dwóch dni cos sie zmienilo ;p codziennie wstajemy o 5;30 i od tych dwóch dni robi sobie drzemke gdzies tak po 8- wlasni spi :)

a co najdziwniejsze dla mnie to to iż czasami zdarzalo sie że stałam nad łóżeczkiem godzine dwie aż tu nagle mały niechcący machajać rączkami wzioł sobie pieluszke kolo buzi i zasnol w mgnieniu oka ;] wiec teraz aby sie uspokoic badz zasnac np wieczorem bez problemu biore te jego "przytulanke' i spi :D

m-m
Witam i kto tu pierwszy zawitał hmmm spisz jeszcze ;p

Bidol - where are juu ;p. Jak tam ta Twoja metoda z woda? dzis wstawałam dosc czesto i spróbowałam nad ranem dałam wode zamiast mleczka i zasnol hehe. ale ciekawe czy poskutkuje w nocy kiedy bedzie na glodzie ;p

Kamyczka jak sobie radzisz hmm ;] i jak Dominiś z tą głowka przekreca juz na druga strone?

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #422159 przez mloda_mamuska
Hej ;))

Olga na miesiac, ja z Olim. Niestety Maz nie moze,bo stara sie o kontrakt w pracy.

U nas nocka super. az wstyd sie przyznac,ale tak zasnelam,ze jak Oli zaplakal,ze jest glodny to w ogole go nie uslyszalam,a maz szybko polecial po Malego i nakarmil go. :blush:

12 lata 3 miesiąc temu #422160 przez Olga
Witam się jako pierwsza.

Mój skarbuś jeszcze śpi,a ja już się nie kładłam koło niego po wyprawieniu Olgi do szkoły,tylko ogarnęłam mieszkanko,zjadłam śniadanie,a teraz kawkę już piję :laugh:
Musiałam umyć okno,chociaż w sobotę z Mariką myłyśmy,bo mamy takiego młodego sąśiada-20 lat ma,że w nocy obrzygał mi całe okno i parapet i to nie pierwszy raz.Nie wiem,jak można na to zadziałać,bo jak poszedł do niego nadzorca domu,to tylko usłyszał spierdalajcie.On mieszka od dobrych 6 lat sam,bo matka we Włoszech pracuje i tylko ze 2 razy w roku przyjeżdża,ale ona to myśli,że jej synuś jest święty,a on takie imprezy robi,że szkoda gadać.Myślicie,że jestto jakiś sposób :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #422162 przez Kamyczka
Daners mój też śpi póki co :blink: a rehab super,pan mówi,że mały się super rozwija i robi ćw dla starszaków już :)
MM to super,że wreszcie zobaczysz rodzinkę :)

12 lata 3 miesiąc temu #422164 przez daners
Kamyczka to super,ze rehabilitacja idzie do przodu ku dobremu ;] i co robic zamierzasz jak maluszek spi hmm relaks czy bierzesz sie za obiad sprzatanie moze cwiczenia ;p

12 lata 3 miesiąc temu #422166 przez Kamyczka
Olga ja dziś byłam 1 :) wiesz co nie wiem,policja i tak nic nie zrobi a strach wzywać,bo taki to może nawet powybijać szyby itp-to masz nieciekawie

12 lata 3 miesiąc temu #422167 przez Kamyczka
Daners hehhehe zjadlam kanapki,umylam się, na spacerek nie pojdę,bo pogoda do d......a jeśc prawie nic nie mogę :(

12 lata 3 miesiąc temu #422169 przez Kamyczka
daners napisał:

Kamyczka to super,ze rehabilitacja idzie do przodu ku dobremu ;] i co robic zamierzasz jak maluszek spi hmm relaks czy bierzesz sie za obiad sprzatanie moze cwiczenia ;p

nie ćwiczę,bom leniwa :lol: :lol: :lol: a przytyłam cosik przez to,że muszę jeść białe pieczywo :(

12 lata 3 miesiąc temu #422170 przez Kamyczka
a to mój skarbek
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #422171 przez Kamyczka
i po kąpieli(nie płacze)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422173 przez daners
Kamyczka u mnie tez niestety pogoda sie do dooopki zrobila,oby sie wypogodziło.
mówisz leniwa ja sie wziełam ćwicze ale na dolne partie ciała ;p haha ale bez przesady że aaaaaaaż tak sie zalewam potem narazie polekku ;p ahha zobaczymy co z tego bedzie...

Mam nadzieje ze jak biodra sie rozszezyly :laugh: w ciazy to sie zmniejsza lada dzien ;]

Kamyczka jakie Dominis ma oczyssska ciemne uhm mojemu sie juz blue bardziej zrobiły.
Wczoraj moj sie zbuntował i kapieli niebylo ';]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422179 przez Olga
Kamyczka napisał:

Olga ja dziś byłam 1 :) wiesz co nie wiem,policja i tak nic nie zrobi a strach wzywać,bo taki to może nawet powybijać szyby itp-to masz nieciekawie

Tak Kamyczka,zanim napisałam,to mnie wyprzedziłyści ha ha.Mój coś się budzi po mału,on chyba za starszą siostrą i za mną lubi długo spać :laugh:

Oj jednak śpi dalej :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #422185 przez Kamyczka
Daners,ma oczka granatowe :) mój lubi się kąpać :) wczoraj nawet nie płakał jak go wyjmowalam,kochany mój :)

12 lata 3 miesiąc temu #422187 przez Olga
Ignaś też lubi,tylko teraz płacze jak go wyjmuję,chyba mu zimno.Mąż właśnie pojechał farelkę kupić i będziemy już dogrzewać do kąpania. :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #422188 przez mloda_mamuska
Kamyczka super,ze synus robi postępy tak szybko !!!

Olga co do sąsiadów... My mieszkamy teraz w takim nowym,drogim budynku apartamencie i jest on bardzo strzeżony,kazdy ma własny jaki 'czip' i mamy wejscie wlasnie na dotyk tym kluczykiem inaczej drzwi sie nie otworzą a sprzątaczka klatkę sprząta 3 razy dziennie i za kazdym razem kiedy na kamerach zobaczą,że ktoś coś rzucił jakiś smieć. bo u nas na klatce są 3 kamery i czujniki ruchu. I wiesz co ...bardzo sie ciesze,ze mieszkamy ,gdzie mieszkamy.... czuje sie bardzo bezpieczna. Mamy w mieszkaniu aktualnie 3 naprawde drogie laptopy, plazme,ktora niedawno kupilismy i mase innego sprzętu a za kazdym razem zostawiamy otwarty balkon,bo inaczej w mieszkaniu jest nie do wytrzymania taki gorąc.(od strony balkonu z boku blku tez jest kamera) i wole zaplacic wiecej za wynajem ale czuc ,ze nic nam nie grozi....... a znajomi woleli placic mniej i mieszkają w normalnym bloku i niestety mieli pecha,bo niecaly miesiac temu ktos wlamal im sie do mieszkania i okradl ich doszczetnie....a tak sie stalo ,ze tydzien wczesniej przyjechala do nich kuzynka,zeby zarobic na nowe auto i wziela ze sobą na początek kilka tysiecy i oczywiscie ukradli jej te pieniadze i tez ich laptopy i jeszcze zapasowe kluczyki od auta i mieszkania....strasznie mi ich szkoda,ale wlasnie tak to czasem jest......
co do sąsiadów u nas prawie sami 'pakerzy' mieszkają i kilka pań bizneswoman. Ale wszyscy bardzo przyjaźni ,mili i kazdy zagaduje w windzie ,więc nie narzekaamy w ogóle.Co do polski......... no niestety mieszkalam z rodzicami w normalnym bloku na osiedlu ,gdzie mieszka pełno głupich nastolatków ,którzy zamaist do szkoly chodza po klatkach i 'kozaczą' pijąc i paląc oraz jarając zioło...... klatka zawsze bbrudna ....mozna sprzatac po kilka razy dziennie...a sąsiadów obok rodziców mamy takich debili.......... facet -ktory ma ponad 50 lat wychodzi z mieszkania i widzi ,ze myje klatke a on mi rzuca papierosa pod nogi albo pluje ............ i to nie nastolatek!!! żałosne......... i nie ma na niego neistety sposobu.......kolejni sąsiedzi ponizej nas.... facet,ktory siedzal w wiezieniu kilka lat- bylam kiedys u niego w mieszkaniu po prostu wypasiona chata...w blokach niby nie mozna ścian burzyć a on pozmienine mial wszystkie.. .pelno sprzetu.podlogi piekne. ściany mial w lustrach całe.. piekne meiszkanko :kiss: ale jako sąsiad okropny. moj pies biegł po klatce na smyczy i zaszczekal kilka razy a on mnei straszyl,ze go do śmietnika wrzuci jak jeszcze raz zaszczeka....... niby nasze osiedle nazywa sie ''sypialnią słupska'' ale żadna to cicha i spokojna dzielnica. normalna,pelno chamstwa jak wszędzie. niby pelno prokuratorow i adwokatów mieszka i wychwalają ,chociaz nie wiem czym,bo nic dobrego sie tam nei dzieje ,a ludzie są podli wszędzie. i nei ma nich sposobu zadnego. my do dzielnicowego chodzilismy odnosnei tego 'bogatego typka z przerobionym mieszkaniem ,to dzielnicowy powiedzial,ze on nie ma tu nic do gadania i lepiej,zebysmy cicho siedzieli........a ten wlasnie facet z wypasionego mieszkania ma syna........jak mały miał 3,4 lata to tato uczyl go sikac przez balkon i drzec sie na ludzi typu: czesc suko patrz jak sikam ....................i to ma byc normalne wychowanie? na wlasnie oczy widzialam jak matke tego dziecka szarpał i groził ,ze ma zapomniec o synu. biedna kobieta. oczywiscie on sprowadzal sobie co tydzien nowe piękne długonogie blondynki z klubów a dzieciak na to wszystko patrzył.....straszne.
Ale Olga wątpię,żeby był jakis sposób..przynajmniej u nas nic nie działało. a policja wolała siedzieć cicho.

Kamyczka piekny,a jakie On ma oczka? no i twarzyzka widze,ze juz gładziutka? :kiss:

Dziewczyny co sądzicie o soczewkach ? są lepsze/gorsze niż okulary ??? ja od pewnego czasu mam jakies problemy ze wzrokiem ... strasznie bolą mnei oczy i czasem zlewa mi sie obraz... jak bede w polsce to odwiedze okuliste,ale nie chcę nosić okularów.... wolałabym soczewki,ale nei wiem czy będę umiała je wkładać... :(

daners moj tez ma niebieskie.ale ciemne. pewnie po mężu bedzie mial ciemne niebieskie...a tak chcialam ,zeby cos po mamusi mial :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka