- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka moj maluszek w dzien wogole nie spal jedynie na spacerze okolo 3h.Wiec rozumiesz nic w domu niemozna bylo zrobic bo nierstety niepotrafił sie sam czyms zajac hehe Ale od dwóch dni cos sie zmienilo ;p codziennie wstajemy o 5;30 i od tych dwóch dni robi sobie drzemke gdzies tak po 8- wlasni spi
a co najdziwniejsze dla mnie to to iż czasami zdarzalo sie że stałam nad łóżeczkiem godzine dwie aż tu nagle mały niechcący machajać rączkami wzioł sobie pieluszke kolo buzi i zasnol w mgnieniu oka ;] wiec teraz aby sie uspokoic badz zasnac np wieczorem bez problemu biore te jego "przytulanke' i spi
m-m Witam i kto tu pierwszy zawitał hmmm spisz jeszcze ;p
Bidol - where are juu ;p. Jak tam ta Twoja metoda z woda? dzis wstawałam dosc czesto i spróbowałam nad ranem dałam wode zamiast mleczka i zasnol hehe. ale ciekawe czy poskutkuje w nocy kiedy bedzie na glodzie ;p
Kamyczka jak sobie radzisz hmm ;] i jak Dominiś z tą głowka przekreca juz na druga strone?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga na miesiac, ja z Olim. Niestety Maz nie moze,bo stara sie o kontrakt w pracy.
U nas nocka super. az wstyd sie przyznac,ale tak zasnelam,ze jak Oli zaplakal,ze jest glodny to w ogole go nie uslyszalam,a maz szybko polecial po Malego i nakarmil go.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Mój skarbuś jeszcze śpi,a ja już się nie kładłam koło niego po wyprawieniu Olgi do szkoły,tylko ogarnęłam mieszkanko,zjadłam śniadanie,a teraz kawkę już piję
Musiałam umyć okno,chociaż w sobotę z Mariką myłyśmy,bo mamy takiego młodego sąśiada-20 lat ma,że w nocy obrzygał mi całe okno i parapet i to nie pierwszy raz.Nie wiem,jak można na to zadziałać,bo jak poszedł do niego nadzorca domu,to tylko usłyszał spierdalajcie.On mieszka od dobrych 6 lat sam,bo matka we Włoszech pracuje i tylko ze 2 razy w roku przyjeżdża,ale ona to myśli,że jej synuś jest święty,a on takie imprezy robi,że szkoda gadać.Myślicie,że jestto jakiś sposób
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
MM to super,że wreszcie zobaczysz rodzinkę
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie ćwiczę,bom leniwa a przytyłam cosik przez to,że muszę jeść białe pieczywoKamyczka to super,ze rehabilitacja idzie do przodu ku dobremu ;] i co robic zamierzasz jak maluszek spi hmm relaks czy bierzesz sie za obiad sprzatanie moze cwiczenia ;p
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mówisz leniwa ja sie wziełam ćwicze ale na dolne partie ciała ;p haha ale bez przesady że aaaaaaaż tak sie zalewam potem narazie polekku ;p ahha zobaczymy co z tego bedzie...
Mam nadzieje ze jak biodra sie rozszezyly w ciazy to sie zmniejsza lada dzien ;]
Kamyczka jakie Dominis ma oczyssska ciemne uhm mojemu sie juz blue bardziej zrobiły.
Wczoraj moj sie zbuntował i kapieli niebylo ';]
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga ja dziś byłam 1 wiesz co nie wiem,policja i tak nic nie zrobi a strach wzywać,bo taki to może nawet powybijać szyby itp-to masz nieciekawie
Tak Kamyczka,zanim napisałam,to mnie wyprzedziłyści ha ha.Mój coś się budzi po mału,on chyba za starszą siostrą i za mną lubi długo spać
Oj jednak śpi dalej
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga co do sąsiadów... My mieszkamy teraz w takim nowym,drogim budynku apartamencie i jest on bardzo strzeżony,kazdy ma własny jaki 'czip' i mamy wejscie wlasnie na dotyk tym kluczykiem inaczej drzwi sie nie otworzą a sprzątaczka klatkę sprząta 3 razy dziennie i za kazdym razem kiedy na kamerach zobaczą,że ktoś coś rzucił jakiś smieć. bo u nas na klatce są 3 kamery i czujniki ruchu. I wiesz co ...bardzo sie ciesze,ze mieszkamy ,gdzie mieszkamy.... czuje sie bardzo bezpieczna. Mamy w mieszkaniu aktualnie 3 naprawde drogie laptopy, plazme,ktora niedawno kupilismy i mase innego sprzętu a za kazdym razem zostawiamy otwarty balkon,bo inaczej w mieszkaniu jest nie do wytrzymania taki gorąc.(od strony balkonu z boku blku tez jest kamera) i wole zaplacic wiecej za wynajem ale czuc ,ze nic nam nie grozi....... a znajomi woleli placic mniej i mieszkają w normalnym bloku i niestety mieli pecha,bo niecaly miesiac temu ktos wlamal im sie do mieszkania i okradl ich doszczetnie....a tak sie stalo ,ze tydzien wczesniej przyjechala do nich kuzynka,zeby zarobic na nowe auto i wziela ze sobą na początek kilka tysiecy i oczywiscie ukradli jej te pieniadze i tez ich laptopy i jeszcze zapasowe kluczyki od auta i mieszkania....strasznie mi ich szkoda,ale wlasnie tak to czasem jest......
co do sąsiadów u nas prawie sami 'pakerzy' mieszkają i kilka pań bizneswoman. Ale wszyscy bardzo przyjaźni ,mili i kazdy zagaduje w windzie ,więc nie narzekaamy w ogóle.Co do polski......... no niestety mieszkalam z rodzicami w normalnym bloku na osiedlu ,gdzie mieszka pełno głupich nastolatków ,którzy zamaist do szkoly chodza po klatkach i 'kozaczą' pijąc i paląc oraz jarając zioło...... klatka zawsze bbrudna ....mozna sprzatac po kilka razy dziennie...a sąsiadów obok rodziców mamy takich debili.......... facet -ktory ma ponad 50 lat wychodzi z mieszkania i widzi ,ze myje klatke a on mi rzuca papierosa pod nogi albo pluje ............ i to nie nastolatek!!! żałosne......... i nie ma na niego neistety sposobu.......kolejni sąsiedzi ponizej nas.... facet,ktory siedzal w wiezieniu kilka lat- bylam kiedys u niego w mieszkaniu po prostu wypasiona chata...w blokach niby nie mozna ścian burzyć a on pozmienine mial wszystkie.. .pelno sprzetu.podlogi piekne. ściany mial w lustrach całe.. piekne meiszkanko ale jako sąsiad okropny. moj pies biegł po klatce na smyczy i zaszczekal kilka razy a on mnei straszyl,ze go do śmietnika wrzuci jak jeszcze raz zaszczeka....... niby nasze osiedle nazywa sie ''sypialnią słupska'' ale żadna to cicha i spokojna dzielnica. normalna,pelno chamstwa jak wszędzie. niby pelno prokuratorow i adwokatów mieszka i wychwalają ,chociaz nie wiem czym,bo nic dobrego sie tam nei dzieje ,a ludzie są podli wszędzie. i nei ma nich sposobu zadnego. my do dzielnicowego chodzilismy odnosnei tego 'bogatego typka z przerobionym mieszkaniem ,to dzielnicowy powiedzial,ze on nie ma tu nic do gadania i lepiej,zebysmy cicho siedzieli........a ten wlasnie facet z wypasionego mieszkania ma syna........jak mały miał 3,4 lata to tato uczyl go sikac przez balkon i drzec sie na ludzi typu: czesc suko patrz jak sikam ....................i to ma byc normalne wychowanie? na wlasnie oczy widzialam jak matke tego dziecka szarpał i groził ,ze ma zapomniec o synu. biedna kobieta. oczywiscie on sprowadzal sobie co tydzien nowe piękne długonogie blondynki z klubów a dzieciak na to wszystko patrzył.....straszne.
Ale Olga wątpię,żeby był jakis sposób..przynajmniej u nas nic nie działało. a policja wolała siedzieć cicho.
Kamyczka piekny,a jakie On ma oczka? no i twarzyzka widze,ze juz gładziutka?
Dziewczyny co sądzicie o soczewkach ? są lepsze/gorsze niż okulary ??? ja od pewnego czasu mam jakies problemy ze wzrokiem ... strasznie bolą mnei oczy i czasem zlewa mi sie obraz... jak bede w polsce to odwiedze okuliste,ale nie chcę nosić okularów.... wolałabym soczewki,ale nei wiem czy będę umiała je wkładać...
daners moj tez ma niebieskie.ale ciemne. pewnie po mężu bedzie mial ciemne niebieskie...a tak chcialam ,zeby cos po mamusi mial