BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #422325 przez anszka
kamyczka- to raczej nie kolki, bo płakałby bezustannie, tak mówią znajomi, którzy przez to przechodzili. Mój też czasem krzyczy przy cycu, lekarz mówił, że może pojawia się bańka powietrza w przełyku i to powoduje dyskomfort (musi mu się wtedy odbić i jest ok) lub zbyt mocno leci mu mleczko i nie umie tego ogarnąć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #422327 przez mloda_mamuska
Kamyczka jak pazurki zrobilaś ;)) ?

12 lata 3 miesiąc temu #422329 przez Kamyczka
Anszka to juz sama nie wiem :unsure: :unsure: szkoda mi go jak się męczy :( :( :( :(
MM a frencha na łapkach a na stopach taki fajny kolorek turkusowy i taki blado-niebieski :) jak szaleć to szaleć,chociaż to dobre-bo na wagę się boję wejść

12 lata 3 miesiąc temu #422331 przez chłopek
KAMYCZKA TO RCZEJ NIE KOLKA BO KOLKA O KONKRETNYCH GODZINACH SIE POJAWIA, MOŻLIWE ZE TO CO PISZE ANSZKA BO MÓJ TAK MA I JAK SIE MU ODBIJE ALBO ZROBI KUPE JUZ JEST OK

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422333 przez daners
Anszka a tym przerazliwym krzykiem i oczkami zamknietymi to niechce on spac poprostu a nie potrafi zasnac? bo moj ma tak często chce mu sie spac a nie umie zasnac i sie denerwuje ;]

Kamyczka tez uważam że kolki to nie sa. To było by darcie bezustanne... a moze to nie tolerancja laktozy? ja własnie przy karmieniu (tym i tym) tez tak mialam ze placz itd kupilam za poleceniem pediatry Delicol ktory rozbija cząsteczki cukru jaki mamy w mleku i pomoglo ;]

wrocilam ze spacerklu deszcz pogonil;/ wogole maly spi i od niepamietnych czasów robie wlasnie obiad hahaha :lol:

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #422334 przez Kamyczka
daners napisał:

Anszka a tym przerazliwym krzykiem i oczkami zamknietymi to niechce on spac poprostu a nie potrafi zasnac? bo moj ma tak często chce mu sie spac a nie umie zasnac i sie denerwuje ;]

Kamyczka tez uważam że kolki to nie sa. To było by darcie bezustanne... a moze to nie tolerancja laktozy? ja własnie przy karmieniu (tym i tym) tez tak mialam ze placz itd kupilam za poleceniem pediatry Delicol ktory rozbija cząsteczki cukru jaki mamy w mleku i pomoglo ;]

wrocilam ze spacerklu deszcz pogonil;/ wogole maly spi i od niepamietnych czasów robie wlasnie obiad hahaha :lol:

Daners my pijemy delicol

12 lata 3 miesiąc temu #422335 przez daners
Kamyczka aaaaahaś :laugh: no to niewiem cóz temu Twojemu Dominisiowi dolega :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #422336 przez Kamyczka
daners napisał:

Kamyczka aaaaahaś :laugh: no to niewiem cóz temu Twojemu Dominisiowi dolega :dry:

nom biedny jest,ale jak zrobi kupe (tak jak pisała Chłopek) to lepiej od razu i szczęsliwy :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #422338 przez chłopek
kamyczka bo mu cos w brzuszku zalega i dlatego, a mój w hustawce siedzi ja ide konczyc obiadek

12 lata 3 miesiąc temu #422340 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka bo mu cos w brzuszku zalega i dlatego, a mój w hustawce siedzi ja ide konczyc obiadek

a co dobrego zajadacie???Ja marzę o normalnym obiedzie

12 lata 3 miesiąc temu #422341 przez chłopek
zupa pomidorowa, ze świerzych pomidorków, kotleciki z jajek i ziemniaki sałata lodowa

12 lata 3 miesiąc temu #422343 przez Kamyczka
chłopek napisał:

zupa pomidorowa, ze świerzych pomidorków, kotleciki z jajek i ziemniaki sałata lodowa

dostałam ślinotoku :(

12 lata 3 miesiąc temu #422346 przez chłopek
a to ty nie mozesz taki rzeczy?

12 lata 3 miesiąc temu #422348 przez Kamyczka
chłopek napisał:

a to ty nie mozesz taki rzeczy?

jem tylko białe pieczywo wędlinę drobiową i drób gotowany,ziemniaki,kaszę,ryż,trochę makaronu,jabłka pieczone i piję wodę i herbatę na laktację-nic poza tym :(

12 lata 3 miesiąc temu #422351 przez daners
Kamyczka to faktycznie biednie u Ciebie ;] ja dzis ciasto francuskie nadziewane kurczaczkiem kukurydza pomidorkiem salami i serem ;] hee a na deser wlasnie robia sie muuffiny ;] ciekawe czy mi wyjda bo kupilam sobie te silikonowe foremki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka