BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #422505 przez chłopek
szłyszałyscie jak rodzice zakatowali dzidziusia 2 miesiace masakra co za ludzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #422521 przez kejtin
Takim rodzicom ktorzy katuja / bija / zabijaja wlasne dzieci karą powinno być krzesło elektryczne !

mi dziś mała przespała ponad 5h i musiałam wybudzać na jedzenie ;) I dziwię się że mam mało czasu na cokolwiek... Może dlatego że ze mną w łóżku przespała tyle czasu po porannym jedzeniu... widać uspilam ją bajką bo oglądałam leżąc w łóżku :)

Moja dzidzia waży 4200 ;) także maluszek w porównaniu do waszych szkrabów:) no ale od wyjścia ze szpitala 2500 do dziś minęło 6tg także nadrabia :-) I też je tylko moje mleczko choć w większości z butelki, raz może dwa je z piersi w ciągu dnia :)

Pod koniec września mój pierwszy zjazd na studiach.. i pierwszy raz kiedy maleństwo zostawię z tatusiem na prawie cały dzień... jakoś nie wyobrażam sobie takiego długiego rozstania...

Co do szczepionek to ja zdecydowałam się na tą 5w1 mój pediatra przekonał mnie że warto, a że mam do niego zaufanie (i to nie ta co miała "ale" apropo główki..) to kupię, będzie tylko jedna igła więc maleństwo to lepiej zniesie... Choć moja płaczliwa nie jest:) Jak byliśmy na szczepionce to się do każdego uśmiechała :-) tylko ukucie było nieprzyjemne i raz mocniej zapłakała i za chwilę cisza:) Babcia czekała za drzwiami.. wychodzimy a ona się pyta "I co nie było ukucia?" a ja mówię, że już po.. a ona, że nic nie słyszała :) Moi rodzice mówią, że też jak byłam mała to byłam taka spokojna pogodna i niepłaczliwa, może moje maleństwo ma to w genach:)

Na jak długo w ciągu dnia układacie swoje maleństwa na brzuszku ?

12 lata 3 miesiąc temu #422565 przez mloda_mamuska
chlopek ja nie slyszalam. :(

kejtin to ladnie Twoja Malenka przybiera.
co do krzyku......Moj tez ma to w genach... cale dnie moze krzyczeć-po tatusiu :lol: podobno jak był mały to wykańczał swojego tate a teraz jego syn wykancza :lol: smieją się,że sytuacja sie powtarza haha.......

co do lezenia na brzuszku to całkowicie jest zależne od Mojego Maleńkiego Misiaczka... czasami w ogóle Mu ta pozycja nie odpowiada i męczy się i krzyczy...a czasem ładnie zasypia i śpi tak 3 godzinki nawet tylko podczas snu wali mega bąkaaaaaale hahah no i przeklada sobie co jakis czas główke raz na prawo,raz na lewo ;)

chlopek biedna..... mam nadzieje,ze nie masz bąbli i nie boli :( :kiss:
My ostatnio kupilismy 5 litrowy i tez badziewny. do frytkownicy dalismy 3 litry a reszte musialam zuzyc i tez strzelało mi ciągleeeee :dry:

ogladacie na wspolnej ? nudne dzisiaj .

12 lata 3 miesiąc temu #422574 przez chłopek
mm nie mam sladów na szczescie,
na wspólnej głupie było. juz sie udne robi

12 lata 3 miesiąc temu #422579 przez mloda_mamuska
chlopek no racja. a rozmow w toku ...masakra. takie dzieciaki glupie. ta dziewczyna,ktora w ogole nie karmi,nie przewija i nic nie robi przy dziecku... straszne.

12 lata 3 miesiąc temu #422581 przez chłopek
takie osoby maja dzieci a niektorw pary chca a nie moga

12 lata 3 miesiąc temu #422583 przez chłopek
sebastian spi juz 3 godz, ale musze go nakarmic na spiocha moze bedzie jadl bo juz buzka mlaska

12 lata 3 miesiąc temu #422586 przez daners
kurde zapomnialas ogladnac ;./

Anszka jak tam muufffinki ? moje wyszly calkiem calkiem -zjedzone :lol:

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #422597 przez Olga
Ignaś wstał o 20 i o 20.45 już śpi z powrotem.Mały śpioch z niego :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #422600 przez mloda_mamuska
bidolku a Ty kochana gdzie sie podziewasz co u Kamilki ? :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422649 przez bidol
mloda_mamuska napisał:

bidolku a Ty kochana gdzie sie podziewasz co u Kamilki ? :kiss:

M_M- kochana jestem :kiss:
Wiem ze przy spiralce czesto stany zapalne sie robia:(

Spakowana juz??? I jak mozesz wozek wziasc? A moze spacerowke wezmiesz? Jest mniejsza?

Daners - moja Kamilka od czasu do czasu juz w spacerowce jezdzi:) moja jest kubelkowa wiec Kamilka uz moze w niej jezdzic:)

Anna - boskich masz chlopakow. A Mati do Kubusia podobny bardzo:)

Anszka - i jak wychodzi Ci pieczenie chleba? A automat faktycznie z lidla:)

Olga - Ignas slodki i faktycznie nie wyglada na grubaska:)

Kamyczka - ale sliczny jesy Dominis:) a te wloski:) wyglada na 6 miesieczne dziecko :)

Daria- to super:) a jakie mleczko pijecie???

A u Nas bez zmian. Kamilka daje popalic. Ciagle potrzebuje.mojej uwagi. Z pokoju wyjsc nie moge bo placze:( jedynie spacery ja uspokajaja. Nie.mamy juz najmniejszego problemu z kupkami:) i wazymy 5500. Pulpecik maly:)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422652 przez Majowka
czesc dziewczyny!

My dzis bylismy u pediatry z tym zgrubieniem. Niby nic, nie wiem, mamy obserwowac.

Chlopek, tak, to jest czerwona plamka, a co? wiesz co to moze byc?

Inna sprawa zaprzata nam teraz glowe...wazylismy dzis Lucaska, nie uwierzycie 5200!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarz kazal nam go odchudzic :laugh: :laugh: :laugh: w tydzien przytl 0,5 kg!!!! Matko, jak tak dalej pojdzie......
Teraz bedziemy rygorystycznie przestrzegac 3godz przerw na karmienie...
z tego co widze wasze pociechy maja po 5kg, ale sa o miesiac starsze :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale numer :laugh:

Bidolku, Kamilka cuuudna! co tak grubo ubrana? tak zimno juz u was?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422684 przez bidol
Majoweczko - zapomnialam o Twoim Lukasku napisac. Wybacz. A jest cudny :cheer: i wcale nie wyglada na grubaska:) wrecz przeciwnie- mi sie dosc szczuplutki wydal:) Mojak Kamila to na buzi strasznie gruba jest:/ a co do ubioru- to do,tej pory bylo goraco, ale wczoraj chlodno bylo i wietrznie bardzo. Nie da sie nie widziec ze lato juz za nami:( Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ze u Was zimy nie ma. Juz mi ciarki po placach chodza:( i to upatalanie dzieci i katary. Uhhhhh :(
A to zgrubienie to moze naczyniak jest??? Kamila ma takiego duzego na brzuszku:( na poczatku byl pod skora, ale teraz juz jest na wierzchu:( i sie powieksza - pewnie od napinania brzuszka:/ jak jeszcze troszke urosnie to mamy isc do dermatologa. Seba mial takiego naczyniaka na malym paluszku i w ciagu 2 lat! sie wchlonol:) jak dam tade to pozniej zdjecie tego naczyniaczka wstawie to sobie porownasz:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422716 przez Daria23
hej kochane:)my dzisiaj prawie wogole nie spalismy ten nasz łobuz nie miał ochoty na sen:(jutro chrzest mam nadzieje że tego diabełka wypędzimy z niego wkońcu:):)

Bidolku-my pijemy bebiko:)

A tu mój urwis który dziś kończy 2 miesiące:)

i kąpiel:)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #422721 przez Kamyczka
Bidol a Ty jak szczepiłaś?Kamilka cudna ucałuj :kiss:
Daria Tymek przesłodki!!!Całuski dla niego. :kiss: a przyjęcie robicie po chrzcinach???
I nadal nie wiem jak szczepic :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka