- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i mam w polsce kilku dobrych kolegow,o ktorych jest wyjatkowo zazdrosny
Ale ja jestem wierna i nigdy bym Go - ani zadnego innego faceta nie zdradzila. Nie jestem taka
Tez jestem zazdrosna,bo ma w pracy ladne kolezanki,ale ufam Mu i znam na tyle,ze wiem,ze by mnie nie zdradzil. Nawet kilka osob mi donosilo,ze jak jakies kobiety chca z Nim flirtowac,to chwali sie,ze ma wspaniałą żonę ,pokazuje obraczke i nasze zdjecia haha glupek Kochany
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
To super-ma chłopak głowę na karku,zresztą gdzie on znajdzie fajniejszą laskę niż TYOlga my juz mamy dluzsze rozlaki za soba.ale fakt on baaardzo je przezywa.... no i jest strasznie zazdrosny i musze zawsze sie pilnowac,zeby nie usmiechac się za bardzo do przystojniakow,bo On ma szpiegow i donosza
no i mam w polsce kilku dobrych kolegow,o ktoryh wyjatkowo jest zazdrosny
Ale ja jestem wierna i nigdy bym Go - ani zadnego innego faceta nie zdradzila. Nie jestem taka
Tez jestem zazdrosna,bo ma w pracy ladne kolezanki,ale ufam Mu i znam na tyle,ze wiem,ze by mnie nie zdradzil. Nawet kilka osob mi donosilo,ze jak jakies kobiety chca z Nim flirtowac,to chwali sie,ze ma wspaniałą żonę ,pokazuje obraczke i nasze zdjecia haha glupek Kochany
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
powiedzcie mi dziewczyny jaka u was pogoda teraz? nie wiem jakie ciuchy do polski pakowac-dla siebie.
Malemu wzielam wszystkie za male-oddam kolezance,bo akurat spodziewa sie synka. No i takie na teraz i najblizszy miesiac. a w Polsce i tak juz ma mase ciuszkow od babci i cioci-mojej siostry.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiesz wszedzie czaja sie super laski...ostatnio na spacerach chodzimy po starowce a tam do niego usmiechaja sie -przy mnie! jakies kretynki.
ale Misiek mnie zawsze w takich momentach mocno caluje
zreszta angielki sie bardzo mocno maluja .doslownie tona pudru,przyklejone rzesy. mocno zaznaczone brwi i usta na krwista czerwien.....a Miska drazni takie robienie z siebie ,jak to mowi, posmiewiska sa ladne,nie powiem ze nie...ale naprawde przesadzaja z iloscia makijazu ;/
dla mnie plus,zamiast przyciagac odstraszaja od siebie tapeciary
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
M-m, Lucas nosi teraz rozmiary 56-60, ale tak jak mowisz, rozmiar rozmiarowi nie rowny...
Szczesliwego lotu do Polski! Bawcie sie dobrze! Bedziemy czekac na wieci od ciebie
U nas 5 tydz I sporo zmian...chyba kolki sie zaczely Wczoraj bylo cos w tym stylu, ale ludze sie Ze moze przez nadmiar wrazen, Bo bylismy w takim miasteczku nadmorskim na obiedzie I na zakupach w centrum handlowym...moze to od tego...
Widac, Ze mecza go gazy, wiec mu pomagamy jak mozemy.
Odnosnie herbatek, to ta z kopru zdala egzamin w waszym przypadku? Ktora z was ja podawala?
Poprosze mame zeby mi ja przeslala...
Moze znacie jeszcze jakies metody?
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Nas herbatki ani z kopru ani ulatwiajaca trawienie nie pomagaja na kupki,ale mimo wszystko podaje je Malemu te z hippa.
kolki objawiaja sie mocnym placzem i histeria nie do uspokojenia i trwa kolo 2,3 godz i zazwyczaj wystepuje wieczorem
Moj Oliwier histeryzuje w centrach handlowych i marketach.w ogole nie lubi przebywac w pomieszczeniach. Za to na swiezym powietrzu lubi byc
U Lukaska moze faktycznie od nadmiaru wrazen;)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój szwagier długo pracował w Anglii i twierdzi,że Angielki są wulgarne,nachalne i bezczelneKamyczka
wiesz wszedzie czaja sie super laski...ostatnio na spacerach chodzimy po starowce a tam do niego usmiechaja sie -przy mnie! jakies kretynki.
ale Misiek mnie zawsze w takich momentach mocno caluje
zreszta angielki sie bardzo mocno maluja .doslownie tona pudru,przyklejone rzesy. mocno zaznaczone brwi i usta na krwista czerwien.....a Miska drazni takie robienie z siebie ,jak to mowi, posmiewiska sa ladne,nie powiem ze nie...ale naprawde przesadzaja z iloscia makijazu ;/
dla mnie plus,zamiast przyciagac odstraszaja od siebie tapeciary
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki,ale mam strachakamyczka po szczepieniu czopek przeciwbólowy i posmarowac ukłute miejsa altacetem bedzie ok
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka cos w tym jest
My mieszkamy w centrum i obok mamy klub i czasem jak widzimy jak te laski sie zachowują .....
wiesz..niektorzy faceci lubią takie kretynki. Zresztą tutaj są wszystkie narodowosci
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa