BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #423686 przez mloda_mamuska
Olga ojjj nawet nic nie pisz o tatusiu.... juz od 2 tygodni jest strasznie zdolowany,ze tak dlugo nas nie bedzie. obiecalam Mu codzienne wieczorne spotkania na skypie-wiadomo ze to nie to samo co wziac na raczki i wycalowac,ale lepsze to niz nic ;P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #423689 przez Olga
Wcale mu się Sandra nie dziwię,mój by się zapłakał chyba ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423701 przez mloda_mamuska
Olga my juz mamy dluzsze rozlaki za soba.ale fakt on baaardzo je przezywa.... no i jest strasznie zazdrosny i musze zawsze sie pilnowac,zeby nie usmiechac się za bardzo do przystojniakow,bo On ma szpiegow i donosza :laugh:

no i mam w polsce kilku dobrych kolegow,o ktorych jest wyjatkowo zazdrosny :laugh:

Ale ja jestem wierna i nigdy bym Go - ani zadnego innego faceta nie zdradzila. Nie jestem taka :)
Tez jestem zazdrosna,bo ma w pracy ladne kolezanki,ale ufam Mu i znam na tyle,ze wiem,ze by mnie nie zdradzil. Nawet kilka osob mi donosilo,ze jak jakies kobiety chca z Nim flirtowac,to chwali sie,ze ma wspaniałą żonę ,pokazuje obraczke i nasze zdjecia haha glupek Kochany :kiss: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #423702 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Olga my juz mamy dluzsze rozlaki za soba.ale fakt on baaardzo je przezywa.... no i jest strasznie zazdrosny i musze zawsze sie pilnowac,zeby nie usmiechac się za bardzo do przystojniakow,bo On ma szpiegow i donosza :laugh:

no i mam w polsce kilku dobrych kolegow,o ktoryh wyjatkowo jest zazdrosny :laugh:

Ale ja jestem wierna i nigdy bym Go - ani zadnego innego faceta nie zdradzila. Nie jestem taka :)
Tez jestem zazdrosna,bo ma w pracy ladne kolezanki,ale ufam Mu i znam na tyle,ze wiem,ze by mnie nie zdradzil. Nawet kilka osob mi donosilo,ze jak jakies kobiety chca z Nim flirtowac,to chwali sie,ze ma wspaniałą żonę ,pokazuje obraczke i nasze zdjecia haha glupek Kochany :kiss: :laugh:

To super-ma chłopak głowę na karku,zresztą gdzie on znajdzie fajniejszą laskę niż TY :)

12 lata 3 miesiąc temu #423703 przez Kamyczka
MM ucałuj Oliego od ciotki ma dziś 2mce!!!!!!! :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #423706 przez mloda_mamuska
Kamyczka hehe Oli dziekuje i ściska :kiss:

powiedzcie mi dziewczyny jaka u was pogoda teraz? nie wiem jakie ciuchy do polski pakowac-dla siebie.
Malemu wzielam wszystkie za male-oddam kolezance,bo akurat spodziewa sie synka. No i takie na teraz i najblizszy miesiac. a w Polsce i tak juz ma mase ciuszkow od babci i cioci-mojej siostry. ;)

12 lata 3 miesiąc temu #423708 przez mloda_mamuska
Kamyczka
wiesz wszedzie czaja sie super laski...ostatnio na spacerach chodzimy po starowce a tam do niego usmiechaja sie -przy mnie! :angry: jakies kretynki. :dry:
ale Misiek mnie zawsze w takich momentach mocno caluje :lol:
zreszta angielki sie bardzo mocno maluja .doslownie tona pudru,przyklejone rzesy. mocno zaznaczone brwi i usta na krwista czerwien.....a Miska drazni takie robienie z siebie ,jak to mowi, posmiewiska :) sa ladne,nie powiem ze nie...ale naprawde przesadzaja z iloscia makijazu ;/
dla mnie plus,zamiast przyciagac odstraszaja od siebie tapeciary :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #423709 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

M-m, Lucas nosi teraz rozmiary 56-60, ale tak jak mowisz, rozmiar rozmiarowi nie rowny...

Szczesliwego lotu do Polski! Bawcie sie dobrze! Bedziemy czekac na wieci od ciebie :kiss:

U nas 5 tydz I sporo zmian...chyba kolki sie zaczely :( Wczoraj bylo cos w tym stylu, ale ludze sie Ze moze przez nadmiar wrazen, Bo bylismy w takim miasteczku nadmorskim na obiedzie I na zakupach w centrum handlowym...moze to od tego...
Widac, Ze mecza go gazy, wiec mu pomagamy jak mozemy.
Odnosnie herbatek, to ta z kopru zdala egzamin w waszym przypadku? Ktora z was ja podawala?
Poprosze mame zeby mi ja przeslala...
Moze znacie jeszcze jakies metody?

12 lata 3 miesiąc temu #423725 przez mloda_mamuska
Majowka u nas sab simple pomogl na gazy,ale na kupki nie. On ma ten sam sklad co espumiisan,ale jeden skladnik jes w duuuzo wiekszej dawce. tylko ze ten sab simplex jest dostepny w niemczech.

U Nas herbatki ani z kopru ani ulatwiajaca trawienie nie pomagaja na kupki,ale mimo wszystko podaje je Malemu te z hippa.

kolki objawiaja sie mocnym placzem i histeria nie do uspokojenia i trwa kolo 2,3 godz i zazwyczaj wystepuje wieczorem

Moj Oliwier histeryzuje w centrach handlowych i marketach.w ogole nie lubi przebywac w pomieszczeniach. Za to na swiezym powietrzu lubi byc ;-)
U Lukaska moze faktycznie od nadmiaru wrazen;) :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #423780 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka
wiesz wszedzie czaja sie super laski...ostatnio na spacerach chodzimy po starowce a tam do niego usmiechaja sie -przy mnie! :angry: jakies kretynki. :dry:
ale Misiek mnie zawsze w takich momentach mocno caluje :lol:
zreszta angielki sie bardzo mocno maluja .doslownie tona pudru,przyklejone rzesy. mocno zaznaczone brwi i usta na krwista czerwien.....a Miska drazni takie robienie z siebie ,jak to mowi, posmiewiska :) sa ladne,nie powiem ze nie...ale naprawde przesadzaja z iloscia makijazu ;/
dla mnie plus,zamiast przyciagac odstraszaja od siebie tapeciary :laugh:

Mój szwagier długo pracował w Anglii i twierdzi,że Angielki są wulgarne,nachalne i bezczelne

12 lata 3 miesiąc temu #423781 przez chłopek
kamyczka po szczepieniu czopek przeciwbólowy i posmarowac ukłute miejsa altacetem bedzie ok

12 lata 3 miesiąc temu #423782 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka po szczepieniu czopek przeciwbólowy i posmarowac ukłute miejsa altacetem bedzie ok

Dzięki,ale mam stracha :ohmy:

12 lata 3 miesiąc temu #423783 przez chłopek
my mamy 25 wrzesnia szczepienie

12 lata 3 miesiąc temu #423785 przez mloda_mamuska
chlopek to juz drugie szczepienie ,prawda? :)

Kamyczka cos w tym jest ;)
My mieszkamy w centrum i obok mamy klub i czasem jak widzimy jak te laski sie zachowują .....
wiesz..niektorzy faceci lubią takie kretynki. Zresztą tutaj są wszystkie narodowosci ;)

12 lata 3 miesiąc temu #423786 przez Kamyczka
chłopek napisał:

my mamy 25 wrzesnia szczepienie

kolejne?Ty na nfz?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka