BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #423824 przez daners
nataleczka tak zgadza sie podaje bebilon ;] i hmm mój domaga sie jedzonka po ok dwóch i pól godziny do trzech. Moj nie spi w dzien prawie a jak zrobi sobie drzemke to krótko ;]
a u Ciebie jak to wyglada z Filipkiem ;] ile je i jak czesto?
myslisz,że to od mleczka? pewnie mniej tłuste i mniej zapychajace..a jakie mialas poprzednio?

chlopek no fajnie wyglądaja takie kolarze;] na szybke w drzwi no tez mozna sobie strzelic ale moze kolorystyka bardziej neutralna badz do koloru pokoju :):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #423837 przez chłopek
tak drugie szczepienie i na nfz

12 lata 3 miesiąc temu #423839 przez Olga
My z Ignasiem dzisiaj cały dzień na powietrzu,teraz już tatuś usypia no noc :laugh: Zaraz "Czas honoru" :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #423854 przez chłopek
my dzisiaj byliśmy na Agropromocji Ksawcio miał jechac na koniku ale sie bał, a szoda bo chciałam mu zdjecia porobić. juz spią dawno a ja zjadłam pizze ide sie myć i tez spać

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423861 przez Olga
Ja czekam na Czas honoru i żeby już wszyscy poszli spać,bo wtedy dopiero odpoczywam :)

Dziewczyny powiedzcie mi w czym ja będę Ignasia woziła za chwilę :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #423872 przez chłopek
olga dlatego właśnie mam duzą gondolkę. spacerówka ci zostaje

12 lata 3 miesiąc temu #423897 przez nataleczka_92
Daners na samym początku dokarmialam małego Enfamil AR przeciw ulewaniom. Później kupiłam mu nestle Nan. Ale zobaczyłam w biedronce duże opakowanie Bebilona i stwierdziłam że najbardziej się opłaca(chyba). W sumie na raz je około 120ml i starcza mu na jakieś 2godz albo i mniej... I się zastanawiam czy może być "słabsze" od tych innych. Zwiększyłam mu porcję ale wtedy nie wypijał na raz,także niewiem... Olga a jakie wymiary ma Twoja gondola? Mój Filipek kończy w tym tyg 3mies i gondola mu na jeszcze trochę starczy a ma 80cm ona.

12 lata 3 miesiąc temu #423919 przez chłopek
nataleczka ja tez mam taką gondolę, Ksawcia do 8 mesiaca woziłam, podnoszone oparcie w niej jest.
a zapomniałam wam napisać, mój mąż dzisiaj trzymał Sebusia na rękach tak opartego o jego brzuch i Sebuś siadał taki silny jest ze juz sie sam dzwiga

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423941 przez bidol
Hej dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss:

bardzo przepraszam że tak rzadko zaglądam, ale strasznie zabiegana jestem. Jakiś szał ze sprzątaniem mnie opanował - latam i sprzątam non stop - myję okna i takie tam, ale to pewnie dlatego że chcę jeszcze resztki pogody wykorystać :laugh:

Olga - Ignaś faktycznie kawał chłopa :ohmy: moim zdaniem ratuje Cię taka wkładka dla niemowląt i spacerówka. Ja mam kubełkową spacerówkę i już małą wożę w niej, w gondolce też ale widzę że woli spacerówkę, bo więcej w niej widzi :laugh:

Daners - pytałaś o mleczko - Ja Kamili staram się dawać co 3h ale i co 2,5 się zdaża :dry:

Kamila jak się moja waga nie myli ma już 6 kg :ohmy:

M_M
- pewnie już w Polsce jesteś :laugh: daj znać jak podróż :laugh:

Chłopek - Kamila jak jest w pozycji pół leżącej w wózku- spacerówce to też głowkę podnosi :ohmy:

Ania - super pomysł :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423953 przez Majowka
Olga, ale Ignas duzy!!! hehe , ja bede wozic Lucaska w rozlozonej na plasko spacerowce, ale jeszcze troche posluzy nam gondola. Gorzej ze spaniem, bo od urodzenia w niej spi...czesto sie zsuwa i ma nozki poza gondola rano :laugh:

Daria, a ty podawalas Tymkowi te herbatki z kopru, jaka jest twoja opinia?

Lucasek dzis w kapieli :kiss:

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #423964 przez bidol
Majoweczko - Lukasek przesliczny. Uwielbiam takie szczuplutkie dzieci. Moja Kamila tez taka byla a teraz taka grubasnica z niej :blush: co do gondoli - to mamy takie same i mi Kamilka tez zjezdza, ale tak gondole powinny byc wyprofilowane wiec pozostaje sie przyzwyczaic. Herbatke ja podaje Kamili taka rumiankowa lepiej dziala na baczki:) ale moze lekko zatwardzac kupki. Ta koperkowa nam sie nie sprawdzila :/ Twoja spacerowka tez lekko kubelkowa? Bo wiem ze rozklada sie tez na plasko ale ject chba tska mikka i obita spora iloscia matreialu i babki jak moja:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #423967 przez Olga
nataleczka_92 napisał:

Daners na samym początku dokarmialam małego Enfamil AR przeciw ulewaniom. Później kupiłam mu nestle Nan. Ale zobaczyłam w biedronce duże opakowanie Bebilona i stwierdziłam że najbardziej się opłaca(chyba). W sumie na raz je około 120ml i starcza mu na jakieś 2godz albo i mniej... I się zastanawiam czy może być "słabsze" od tych innych. Zwiększyłam mu porcję ale wtedy nie wypijał na raz,także niewiem... Olga a jakie wymiary ma Twoja gondola? Mój Filipek kończy w tym tyg 3mies i gondola mu na jeszcze trochę starczy a ma 80cm ona.

Moja gondola ma 76cmx33cm,a Ignaś już prawie na styk się mieści ha ha.Myślę,że taka 80cm dużo by u nas nie zmieniła :(

Majowka na tym drugim zdjęciu widać,jaki Lukas podobny jest do Ciebie :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424037 przez daners
jołki dołki :)

Jak Wam rozpoczol sie poniedzialeczek hmm ;]

Nataleczka wydaje,mi się,że władnie Bebilon jest najbardziej przyswajalne i niestety malo tłuste a co za tym idzie - wiadomo mniej snu maluszka ;] heee, Więc pewnie temu Twoj Filipek czesciej sie budzi na mleczko ;] Moj zas po tym tłustym np.bebiko kupy niemógł zrobic przez pare dni ;/

u mnie w gondoli jakies jeszcze ze 20cm luzu :lol:

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #424048 przez Daria23
hej kochane:) mój malusi juz ochrzczony:):)fajnie juz mamy to z głowy w Kościele mały prawie cały czas spał ale jak przyszło polewanie to wił się jak wąż ale sie śmialiśmy nawe ksiądz:)chyba miał diabełka w sobie:)imprezka też udana także zadowolona jestem:)jak dam rade to wstawie fotki bo narazie mały mi tu marudzi:)

M_m-spróbuj mleka Bebiko-zero problemów z kupką u mnie i u Bidolka wiec moze i tobie pomoże

12 lata 3 miesiąc temu #424063 przez chłopek
daners a gerbera próbowałaś ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka