BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424620 przez agnesssa
Hej mamusie :lol:

Majówka Lucas jest nieziemski :woohoo:

Daria
To jest szok jaki Twój synuś jest do Ciebie podobny, pięknie wyglądasz :kiss:

Anszka Kamyczka Doskonale Was rozumiem, ja również muszę wrócić do pracy po macierzyńskim i nie mam jeszcze pojęcia co zrobię, bo nie mam żadnej rodziny w pobliżu która by mi pomogła się zająć dzieckiem, więc zostaje żłobek albo opiekunka :dry:

M_M nie dziwie się, że tęsknisz za mężem, ale przynajmniej możesz się nacieszyć rodzinką :kiss:

Bidolku
Normalnie jestem w szoku, że ktoś tak wychowuje niemowlaka :ohmy: A skoro nie mają czasu do Ciebie wpaść, to ich problem :silly: No i jaki fantastyczny prezent :P :P :P :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424630 przez Kamyczka
Bidol ta twoja historia-masara,ale skrzywdzili dziecko :(
Agnessa jejku niedługo rodzisz,jak ten czas leci :ohmy:
a to moje skarby:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #424633 przez Kamyczka
i mój skarbuś:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #424636 przez Kamyczka
i raz jeszcze:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #424675 przez Anna77
Hej Dziewczyny, kompletnie nie mam czasu, więc przepraszam że się nie pojawiam. Wróciliśmy w niedzielę i cały czas próbuje odgruzować dom :( W dodatku przywiozłam całe masy prania - wszystkie możliwe pościele, ręczniki, koce do tego ciuchy z dwóch tygodni. Kosmos totalny. Jak tylko się wyrobię, odezwę się. Póki co staram się czytać, więc jestem z Wami cały czas.

Ściskam Was gorąco :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #424760 przez Daria23
hej kochane ja tylko na chwilke...mały ostnio w dzień wcale nie chce spać za to chce ciagle mojej uwagi:)nawet nie mam kiedy obiadu ugotowac ostatnio...

dziękujemy za komplementy to dla mnie nowosc ze mój syn jest do mnie podobny bo tu wszyscy mówia że do mężusia:)

Kamyczka-super masz chłopaków:):)

M_m-doszły kropelki całe-ładnie szczelnie zapakowane:)daj mi teraz twoje dane do przelewu

ale u nas gorąco dziś aż mnie głowa boli...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424820 przez Olga
Mój skarbuś kończy dzisiaj 2 miesiące :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #424839 przez daners
Olga w takim razie buziaczki dla Ignasia od Cioci :silly:
Ignas ooo super duzo boj widze :)

Bidol no po bebilonie lepiej z kupami. Robi że czasami niewiem kiedy haha a czasami to tez troszke slychac jak cisnie ale bez wrzasku ;]

Kamyczka no no chlopcy pierwsza klasa :silly: :silly: a Dominis tez juz duzy patrzac jak lezy w gondolce. :blink:

czekam sobie na Julie ;] a m-m ile odcinków będziesz miec od nadrobienia ;];] heeh

Daria ja mam tak cały czas :) teraz juz najgorzej że w wózku niechce lezec;/

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #424890 przez bidol
Kamyczka - super masz chłopaków :cheer: :kiss: :kiss:

Olga - Ignaś kawał chłopa :cheer: :lol: :kiss:

Majówka - no boski jest Lukasek :kiss: :kiss:

Daners - czekam na zdjęcie Filipka :woohoo: :cheer:

Ania - czekamy na Ciebie :lol:

Saiko
- gdzie się podziewasz?? zaczynam się martwić :(

a to Kamila w ostatni dzień upałów :lol:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #424921 przez daners
Bidolq przeeesłodziutką masz te Kamilke :) i jak pieknie ubrana no no
aż niemożliwe że daje Ci tak popalić taka uroczka istotka :blink:

a Foto no postaram sie cos jutro pstryknąc ;p zalezy jaki humor będzie mial moj ''chomiczek''

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #424924 przez mloda_mamuska
Kamyczka lot super .May caly czas spal ;) ze mna gorzej. jak ladowalismy to prawie ryczalam z bolu ucha i ogluchlam na jedno dopiero dzisiaj mi wrocil sluch ;/
ale maszz super chlopakow !!

bidolku
nie mam pojecia.bede musiala sprawdzic.obyy ! A Kamilka robi kupe tak ,ze leci jak z kranu??? bo oli tak robi poki co.moze to pierwsze dni ? tak rzadko,ze az do gory tryska ta kupa i jak woda jest. to normalne ???

a Kamilka na zdjeciu wyszla po prostu obłędnie! :kiss:

haha boże co za krolowa angielska :lol: :lol: :lol: az sie smialam z nich... biedne dziecko. ale ze im nie jest ciezko tak funkcjonowac???? Przeciez to chore...

My mamy problem z psem,bo drze sie niesamowice i mal ciagle placze.bylismy u weterynarza i dostalismy żel i aplikujemy piesiowi i jest spokojniejszy. on zrobil sie taki dziki... ja przylecialam wzielam go na spacer a on ujeb....al mnie w noge az do krwi i to mocno ..... ostatnio siostre i tate ugryzl.. walniety... i to jest malenki pies maltanczyk....... :dry:

Olga
gratuluje 2 miesiecy Ignasiowi . ale leci te czas. Twoj syn to prawdziwy facet juz ! mine niezlą trzasnął ;D hehe

daners
haha no juz mi brakuje julki.. i innych seriali.moj tato oglada jakies mecze i inne sporty i ja nic juz nie moge ogladac :(
ciekawe jak nadrobie miesiac;D

12 lata 3 miesiąc temu #424943 przez bidol
M_M - no raczej rzadkie te kupki ale nie jak woda. Są na tyle rzadkie że na plecach kupa ląduje - już kolejny dzień z rzędu a przecież juz pampersy 3 mamy - hmmm- średnio mi się uśmiecha taka zabawa :dry: ubranka zabrudzone i przebierać całą Ją trzeba :dry: mam nadzieje że to się jakoś unormuje ;)

Daners - czekam do jutra :lol: :kiss:

Co do królowej angielskiej - to oni tam nikogo prawie nie znają - tzn znają ale z nikim bardzo nie utrzymują kontaktów ;) i sami sobie bat na własne plecy plotą :dry: dziwaki takie. Pies ma juz zakaz szczekania- choć jest na dworze a Oli w domu- ale to i tak zbyt wielki szok dla dziecka :silly: Dziś był problem nie do preskoczenia - helikoptery dziś non stop nad Świdnikiem latały ( u Nas są zakłady produkcyjne)jakieś testy były i Oli cały dzień płakał bo był wystraszony- uspokajał się tylko w piwnicy :ohmy: hahahahahaha - Może warto bunkier dla niego wybudować :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #424963 przez chłopek
bidol to co piszesz to masakra, jak tak mozna postepować z dzieckiem, później taki dzikusek będzie

12 lata 3 miesiąc temu #424973 przez bidol
chłopek napisał:

bidol to co piszesz to masakra, jak tak mozna postepować z dzieckiem, później taki dzikusek będzie

hahahaha - już jest :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #424984 przez mloda_mamuska
bidol hahahahahha ten bunkier dobre.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka