BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #425342 przez chłopek
olga mój tez tak leży to głowka w lewą strone zawsze, po kąpaniu jak go oliwkujesz masuj mu te stronę szyi, a jak go dotykasz nie ma takiego stwardnienia ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #425368 przez Olga
chlopek dzisiaj go przejrzę po kąpieli,bo nie zwracałam na to do tej pory uwagi :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #425444 przez chłopek
jak ma to mu to musisz codziennie rozmasowac zeby mu sie nie zastala tak szyja, a jak cos to do masazysty

12 lata 3 miesiąc temu #425619 przez daners
tez mam problem z lezeniem na jednej str. kurcze chociaz na drugiej tez sypia jak go tak ułoze

chlopek ja to dzis własnie wyczułam, taka gule mała - jejciu ide jutro chyba z tym do lekarza

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #425644 przez Majowka
U nas upaly nieziemskie, chodzimy na spacerki w samych body, a w domku tylko w pieluszce...jeszcze tydzien bedzie taka pogoda.

U nas dzis aktywnie, bylismy oddac aparat do naprawy (tym razem znlalazlam sklep :laugh: ), zrobilismy zakupy w markecie, pieczywo w piekarni, odwiedzila nas moja kolezanka, teraz spimy, a ja sie zabieram za kolacje.

M-m, a nie chcesz umowic sie z jakims polskim pediatra? Zawsze to dobrze miec druga opinie.

Kamyczka, ja nie karmie piersia od tamtego zatrucia. Odciagam 2 razy dziennie I podaje przed butelka. Juz mam leki na zasuszenie, ale jeszcze ich nie wzielam...sumienie :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #425656 przez mloda_mamuska
Majowka umowilam sie juz na prywatna wizyte do polskiego pediatry ;)

u nas okey,Oli jest rozchwytywany. A mi jakos przykro,ze juz nie jest caly dzien z mamusia tylko inni go zabawiaja i tulą.... powinnam odpoczywac i korzystac,ale nie umiem.
cos jest ze mna nie tak? :(

12 lata 3 miesiąc temu #425660 przez daners
m-m wszystko z Toba okisss.Jestes poprostu mamusia :) a mamusie są przywiązane do swoich pociech, W koncu mialas Go tylko dla siebie a teraz ciezko Mi tez czasami przykro jak babcia zabiera na spacer ...wtedy mysle ze sobie nieporadzi hehe i ze maluszek bedzie plakal tylko. :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #425688 przez chłopek
daners sama to rozmasuj po kąpaniu oliwka i masuj codzinnie

12 lata 3 miesiąc temu #425691 przez mloda_mamuska
daners ja tez tak mam,ale boli mnie to,ze moze ktos sobie lepiej poradzi i ze jestem kiepska mamą ,że inni lepiej by sie nim zajeli.Ze on zasluguje na lepsza mame,ze inni mysla,ze jestem do kitu itp....

ja jestem tą siostrą spokojniejszą ,a nie podstrzeloną jak moja sis. I Ona na hali chodzi chwali sie moim synkiem,a mi przykro.a moja babcia powiedziala do niej oo ty to sie nadajesz na mamusie umiesz sie nim zaopiekowac. Czy to,ze nie latam po hali i nie gadam przy wszyskich do niego i nie chwale sie nim itp. to znaczy,ze jestem gorsza i nie powinnam byc jego mamą / ??? bardzo mam dola. :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #425696 przez daners
chlopek po kapieli moze byc problem ;p hehe bo od paru dni to kapac sie lubi ale jak Go wyciagam to tak wrzeszczy ze ledwo ubieram go w pizamke a niema mowy o balsamowaniu ;]
ale bede w wolnej chwili masowac bo kurde sie przerazilam kurcze;/

m=m teeee puknij sie w łepek :silly: co Ty opowiadasz..zadzwon moze do meza bo widze że jakis kryzys wisi w powietrzu. Jestes napewno najlepsza mamusia jaka Oliwierkowi sie trafiła,kochana troskliwa opiekujaca sie nim zajmująca i ooo dzielnie go wspierasz w wrzaskach prz kupce oooo takiego wyczyny napewno by siostra nie ogarnela :blink: a ze se chwali nic innego jej nie pozostaje a wiadomo że calośc ogarniasz Ty <przytulkaki>for juu i prosze sie nie smutac

a moze babcia chce by sisterka tez juz miala bejbi i babcia by mogla miec wnuka czesciej niz Oliwierka tu obok siebie hmmmmm

12 lata 3 miesiąc temu #425799 przez chłopek
daners mi mam powiedziala zeby masowac zeby nie mial przykurczu

12 lata 3 miesiąc temu #425848 przez mloda_mamuska
daners dziekuje ,ze mnie wspierasz..takiego dola zlapalam. :( :( :(
a babcia tak powiedziala,to jest moja babcia czyli Oliego prababcia. On juz ma swoje lata ,jest schorowana troszke i nie mysli czasem jak cos mowi,ostatnio przyszla do rodzicow moich na obiad i pyta czy moze zjesc ciastko.a mama ,zeby nie zartowala glupimi pytaniami tylko czestowala sie ,a ona ..a nie nie bede jadla,bo dla wnusia swojego pewnie kupiłaś!! A MAMA DO NIEJ : MAMO .... Oliwier ma dopiero dwa miesiace,On je mleko ! '' no masakra...... i tak wyjechala z tym tekstem ,ze moj oliwier molby byc jej dzieckiem,poczulam sie jakby mi ktos serce wyrwal ...... To Moje dzieciątko .... :(

chcialabym byc z mezem :(

12 lata 3 miesiąc temu #425863 przez chłopek
mm nie przejmuj sie co babcia mówi

12 lata 3 miesiąc temu #425942 przez mloda_mamuska
chlopek staram sie,ale ja wszystko biore do siebie.... i pozniej mysle ,ze jestem do d..

no nic ..klade sie.jutro mam nadzieje,ze pojde na ta krew i do gin po tabletki i zeby obejrzala mnie,bo miejsce gdzie peklam pobolewa mnie i przy sexie tez boli .

12 lata 3 miesiąc temu #426057 przez Daria23
Hej Kochane witam sie chyba pierwsza u mnie nocka kiepska mały nad ranem nie mógł zasnąć a jak zasnał to szybko się obudził..jesten padnięta.Wogóle ostatnio częściej go nosze bo na raczkach chce i wieczorami odczuwam tego skutki-kręgosłup mnie bardzo boli:(i chyba okres się zbliza bo coś tak brzuch zaczyna mi dawać znać o sobie...Niech już będzie weekend to mężus sie troche Małym zajmie...

U nas dziś znowu pogoda kiepska tylko głowa boli\

M_M-daj spokój i nie przejmuj się babcią mi się wyddaję że ona nie powiedziała tego w złym sensie tylko że i twoja siostra by się nadawała też na mame napewno nie porównywała was

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka