BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426938 przez daners
Bidol :silly: hehe. Ciemna masa ze mnie i nieumiem sobie wyslac z tel do kompa :pinch:
ale moge pokazac ooo takie jedynie :P

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426939 przez Kamyczka
Hej mamusie :blink: jutro mamy chrzciny,a ja ma stresa jak to będzie....normalnie ja przed ślubem heheh
Daners super FiFi wyglada,ucałuj :kiss: a mowicie na niego FiFi?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426941 przez daners
hej Kamyczka e no pewnie dobrze bedzie. Cezgo tu sie obawiac :blink: Dominis będzie spokojniutki napewno;]
ja mam za tydzien ;]

Kamyczka dziekuje;] ucaluje jak wstanie bo teraz eee niech seee pospi :):)haha
nie Fifi nie - a brzmi całkiem fajnie ;] mówimy Filuś ;]

12 lata 3 miesiąc temu #426948 przez Kamyczka
daners napisał:

hej Kamyczka e no pewnie dobrze bedzie. Cezgo tu sie obawiac :blink: Dominis będzie spokojniutki napewno;]
ja mam za tydzien ;]

Kamyczka dziekuje;] ucaluje jak wstanie bo teraz eee niech seee pospi :):)haha
nie Fifi nie - a brzmi całkiem fajnie ;] mówimy Filuś ;]

Moj też chyba spi hehhehe

12 lata 3 miesiąc temu #426950 przez daners
Kamyczka napisał:
Moj też chyba spi hehhehe[/quote]

a co wolisz nie zaglądac do Niego ;p moj sie juz kreci mam Go na oku własnie..

jaki strój kupilas na chrzciny Dominisowi?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426954 przez Kamyczka
daners napisał:

a co wolisz nie zaglądac do Niego ;p moj sie juz kreci mam Go na oku własnie..

jaki strój kupilas na chrzciny Dominisowi?

nie,on spi na moim łóżku i go widzę,ale on czasami udaje hehehe
taki mam strój:
www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/5-czesciowy-...-Chrztu-Wiktorek/958
doniu super wygląda w nim) a Filuś jaki ma?

12 lata 3 miesiąc temu #426958 przez daners
uu fajniutki ten stroj- oglądam własnie inne propozycje bo Filut jeszcze nic niema ;p tzn.dostałam strój od kolezanki cały biały z marynareczka ale mnie sie podoba bardziej z takim pulowerkiem ;]
www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/5-czesciowy-...hrztu-ANTOS-len/1341

moze znajde gdzies osobno takie pulower ;] a jak nie to coz....

12 lata 3 miesiąc temu #426971 przez Kamyczka
daners napisał:

uu fajniutki ten stroj- oglądam własnie inne propozycje bo Filut jeszcze nic niema ;p tzn.dostałam strój od kolezanki cały biały z marynareczka ale mnie sie podoba bardziej z takim pulowerkiem ;]
www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/5-czesciowy-...hrztu-ANTOS-len/1341

moze znajde gdzies osobno takie pulower ;] a jak nie to coz....

daners tez chciałam kupić ze sweterkiem,ale teraz taka pogoda,ze wolałam troszkę grubszy z marynarką kupić :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #426974 przez mloda_mamuska
hej u nas nocka super.

Ale mamy problem... U Nas w anglii w mieszkaniu jst naprawde bbbaaardzoooo cieplo...dlatego,ze mamy tą całą ścianę z szyby i przez nią tak grzeje. a tutaj w polsce u rodzicow jest normalne mieszkanie i nie jest tak cieplo .Rodzice mówią,że nie jest zimno.bo oni sa przyzwyczajeni do takiej temperatury. mi tez jest ciagle chlodno i mam zimne ręce. Wiem ze malemu jest zimno. u nas byl lezy ciagle tylko w body a tutaj musi byc cieplo ubrany i pod kocykiem. Siostra tez mowi,ze nie jest tu zimno i mam nie przesadzac,ale ja jako matka czuje,ze jest mu zimno . On uwielbiał kąpiele. zawsze lubial lezec puszczac bączki kopal nóżkmi i śmiał się.a tutaj jak go tylko rozbiore do naga to zaczyna drzec sie jak szalony do wody nie chce ,histeryzuje i wpada w panike.pol godziny go uspokajamy.. mamy grzejniki na 5,ale jeszcze nie grzeją. Myślę czy nie kupić farelki i w pokoju wlaczac w ktorym jest Oliwierek.

daners
Filuś jest śliczny :kiss: ekstra ubrany,no i moze przybić piątkę Oliem,bo tez nosi buciki :) :) :)

Kamyczka
bedzie dobrze! Dominis bedzie grzeczniutki na pewno ;))
mam nadzieje,ze wstawisz zdjecia po chrzcinach :kiss:
a ciuszki ma superrrr.piekne. M chyba ostatni ochrzcimy malego ,bo mąż nie moze zjechac do polski w tym roku przez kontrakt :(

ja sie wczoraj wyrwalam na solarium.... i tak mnie zjaralo,ze wygladam jak burak taka czerwona jestem..a piecze.......tak mnie zjarało ;///

bidolku
chyba teraz cos panuje. Ja mialam rozwolnienie 3 dni. teraz mama i siostra chore są . nie zblizaja sie az tak do twarzyczki malego,zeby mi go nie zarazic.

a do pediatry przelozylismy wizyte,bo chcemy ze 2 dni zobaczyc czy bedzie mial wiecej krostek czy nie.
a ja dzisiaj swoje wyniki odbieram,snilo mi sie,ze jestem znowu w ciazy :huh: :huh: :huh: to był koszmar..... :lol:

Dziewczyny Moj Oli poki co alej na bebiko i kupki juz nie sa takie wodniste.tylko jak jajecznica i strasznie duuuuuzo tego jest .Robi teraz 3 razy dziennie,ale calego pampersa.tylko ze musze mu nozki podnosic do gory,bo on ciśnie kilka minutt,nie moze zrobic i zaraz w histerie wpada,ze mu nie wychodzi ;P .. to mu podnosze nozki i rozsmieszam i rozluźnia się i idzie kupa ;)

Wczoraj wrocilam z solarium i moja mama mowi,ze zrobic kupke,zebym go przebrala..otwieram pampersa...a tam malo kupki i mówię do Niego: no synek... co to ma byc tak mało....mama chciala duuuzo ,zebys robił...i wycieram mu tyłeczek a tu plusk wielka ,ogromna kupa prosto na moje ręce....... :angry: hahahahahaahha a po chwili na dokładkę obsikał mnie ....i sie cieszył całą buzią :lol: Kochany synek :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #426983 przez Daria23
witam sie i ja u mnie nocka paskudna!!prawie cala noc nie spalam bo maly nie chcial zasnac jak zasnal to zaraz znowu sie obudzil normalnie az zla bylam na niego...ale co zrobic:)
M-m-ty to masz przeboje z tymi kupami:)bedziesz miała co Oliemu kiedys opowiadać:)
Kamyczka-nie stresuj sie ja tez panikowalam a maly przespal cala Msze:)a i ciuszki bombowe:)
Daners-no Filipek boski jak fajniuśnie ubrany:)

12 lata 3 miesiąc temu #426984 przez Kamyczka
MM Oli to niezły agent haahahah prawie padłam :lol: to poczekał z kupą na mamusię!!!Mój też tak czasami się czai,a obsikał mnie parę już razy,a raz sam naa twarz sobie nasikał :blink: Oli pewnie jest ciepłolubny :) też bym chciała pójść się opalić,ale się boję,bo karmię piersią......

12 lata 3 miesiąc temu #426987 przez chłopek
olga ja dałam ksawciowi krowie jak miał rok, a u mnie szwagierki dawały jak dzieci miały po 6 miesiecy i to nie sklepowe tylko od swoich krów z wodą rozcienczały.dzieciom nic nie jest.
mm sprawdz czy ma kark chłodny jak tak to mu zimno

12 lata 3 miesiąc temu #426988 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

witam sie i ja u mnie nocka paskudna!!prawie cala noc nie spalam bo maly nie chcial zasnac jak zasnal to zaraz znowu sie obudzil normalnie az zla bylam na niego...ale co zrobic:)
M-m-ty to masz przeboje z tymi kupami:)bedziesz miała co Oliemu kiedys opowiadać:)
Kamyczka-nie stresuj sie ja tez panikowalam a maly przespal cala Msze:)a i ciuszki bombowe:)
Daners-no Filipek boski jak fajniuśnie ubrany:)

Daria też tak mam,że się irytuję jak maly wiele razy się budzi w nocy i nie chce usnąc,ale trudno-to maluszek jest taki słodki jak tak lezy,oczy jak 5zł i gaworzy,wtedy mi serce mięknie...... :) teraz właśnie udaje,że śpi-łypie na mnie okiem i się cieszy heheheh

12 lata 3 miesiąc temu #426989 przez mloda_mamuska
daria hehe tak 3/4 historii to beda o kupkach ;P

wspolczuje nocki. ja to w nocy cale szczescie nie mam wiekszych problemow.to dobrze,bo w nocy to ja chce spac a nie byc wybudzona przez Malego histeryka ;P w ogóle tez tak macie ,e w nocy jak sie budzicie to jestescie podwojnie zle? ja to w noc nie mam ierpliwosci do malego tyle ile w dzien..... jest taka zirytowana jak maly histeryzuje po przebudzeniu w nocy i jestem wsciekla. na szczescie nie zdarza mu sie to zbyt czesto ;)

12 lata 3 miesiąc temu #426992 przez chłopek
kamyczka podobno jak sie karmi to nie powinn sie na solarium chodzic :( mi tez pasuje sie opalic,ale ppozostaje tylko balsam brązujący

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka