BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427002 przez mloda_mamuska
Kamyczka haha moj tezudaje czesto że śpi...i jednym okiem podgląda co sie dzieje wokół nieg i czy ktoś jest obok.jak jestem to sobie lezy ...a jak nikogo nie ma to histeryzuje :laugh:

Wszyscy mówią,że wymusza...bo on lezy i zaczyna pojękiwać,coraz głośniej i pokrzykuje.... i co jakis zas milknie na chwile oglada sie i patrzy na nas czy go bierzemy na rece czy nie... jak nie to znow coraz glosniej krzyczy ;))))

chlopek tez slyszalam,ze nie powinno sie chodzic na solarium.a mam znajomą,która tydzien po porodzie juz chodzila na solarium-taka platynowa blondynka, o cerze murzynki-solarowej;P śmiga w bialym futerku i bialych kozaczkach plus mega miniówa a wazy z 80kg...... i corcie tez ubiera w futerka itp........ i jej nic nie dolega po solarium. a tez karmi swoimi arbuzowymi cyculami :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #427014 przez chłopek
mm wiesz zalezy jednej nic nie bedzie a drugiej tak,
ale u nas brzydko pada ciągle

12 lata 3 miesiąc temu #427023 przez chłopek
ksawcio coraz wiecej mówi :) niektóre rzeczy to nawet nie wiem ską wie jak sie nazywają, tak jak ostatnio pokazywał mi samolot i mówił "babolot" :)

12 lata 3 miesiąc temu #427073 przez Kamyczka
chłopek napisał:

ksawcio coraz wiecej mówi :) niektóre rzeczy to nawet nie wiem ską wie jak sie nazywają, tak jak ostatnio pokazywał mi samolot i mówił "babolot" :)

hahaha dobre :lol: a na solkę nie pójdę,wiem że nie wolno,jakoś dam radę jako blada twarz :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #427077 przez Kamyczka
MM te łypanie okiem muszę nagrac :blink: a mój gad znów się cały obsikał, a teraz męczy się z kupą puszczając głośne bąki :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427080 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

chlopek tez slyszalam,ze nie powinno sie chodzic na solarium.a mam znajomą,która tydzien po porodzie juz chodzila na solarium-taka platynowa blondynka, o cerze murzynki-solarowej;P śmiga w bialym futerku i bialych kozaczkach plus mega miniówa a wazy z 80kg...... i corcie tez ubiera w futerka itp........ i jej nic nie dolega po solarium. a tez karmi swoimi arbuzowymi cyculami :laugh:

haha ha ha ale się uśmiałam :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #427090 przez mloda_mamuska
Kamyczka a chodzi po hali jak jakas miss świata kręcac swoją kwadratową dupa. Mamy z niej taki ubaw. W ogóle laska ma 19 lat a wyglada juz na 30kilka... i ma 2 dzieciaczków,a planuje niedlugo 3 ! Twierdzi,ze ciąża ją upiększa :lol: jak byla w 4 miesiacu to mysleli ,ze niedlugo rodzi,a jak byla w 9 to pytali czy bliźniaki czy 3 :blush: ale ona uwazala sie za 8 cud świata. a dla wiekszego śmiechu jej facet wazy z 50 kg.wiecej nie. :laugh:

U Nas bardzo zimno,ale ubralam malego cieplutko opatulilam z kocyk gruby i ide na hale do mamci.

12 lata 3 miesiąc temu #427127 przez chłopek
dziewczyny zapomnialam wam napisac, wy mowicie ze wasze dzieciaczki sie w gondoli nie mieszcza, ale bzdura:) ksawcio wczoraj poszedł spac w wózku Sebusia nie zrobiłam zdjecia ale smiesznie wygladam nogi podkurczone i spał w najlepsze

12 lata 3 miesiąc temu #427167 przez Kamyczka
chłopek napisał:

dziewczyny zapomnialam wam napisac, wy mowicie ze wasze dzieciaczki sie w gondoli nie mieszcza, ale bzdura:) ksawcio wczoraj poszedł spac w wózku Sebusia nie zrobiłam zdjecia ale smiesznie wygladam nogi podkurczone i spał w najlepsze

hehee tęskni za wózeczkiem :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #427181 przez chłopek
kamyczka raczej zazdrosny jest, bo on ma swoj wózek

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427183 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

U nas nocka tak sobie, spalam do pierwszego karmienia 5h40 jak kamien, ale pozniej maly caly czas stekal przez sen i sie rozkopywal...nie dal mamie pospac :( Pewnie przez kupke, Bo od wczoraj jeszcze nie robil....

M-M, hehehe smiesznie z ta kupa :laugh:

Daners, sliczny Filipek! Tez juz ledwo sie w gondoli miesci.

Kamyczka, powodzonka na chrzcinach! Wdzianko Domiego super, pokaz pozniej fotki.

Ja dzis troche wymeczylam Lucaska, pare spiochow musialam mu przymierzyc, zeby sprawdzic, czy w nie wchodzi. U nas caly czas upalnie, wiec my w domku w body lub na samej pieluszce, na spacerki tylko w body, wiec wiekszosc spiochow lezy i czeka na chlodne dni.

Teraz spi moj "Ken" :laugh: :laugh: :laugh:
Zabieram go za chwile do ogrodu, niech sie nacieszy latem!

12 lata 3 miesiąc temu #427194 przez chłopek
mąz wczoraj mi kuchnie skonczył malowac wkoncu :)

12 lata 3 miesiąc temu #427196 przez Kamyczka
chłopek napisał:

mąz wczoraj mi kuchnie skonczył malowac wkoncu :)

i jak wyszło?

12 lata 3 miesiąc temu #427197 przez Kamyczka
Majówka dzięki :blink: i jaki rozmiarek nosi Lucas??u nas raczej chłodno,ale grunt,że nie pada :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427200 przez chłopek
zdjecia, kuchnie nie jest jakas nowoczesna, ale jest

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka