BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #428067 przez Olga
kamyczka Dominiś bosko wyglądał w tym garniturku i wy również ślicznie wyglądaliście.Masz już chrzest z głowy,fajnie,że wszystko się udało i nerwy nie były wcale potrzebne :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #428073 przez chłopek
olga a jak u was nocka?

12 lata 3 miesiąc temu #428078 przez Olga
U nas spokojnie,mały trochę się kręcił,bo się najadłam fasolki po bretońsku,ale w miarę było :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #428085 przez chłopek
a ja cała noc nie spałam :( bo Ksawcio sie budził ciągle jakies omamy miał przez goraczke

12 lata 3 miesiąc temu #428103 przez Olga
Biedny Ksawcio,u nas na razie spokój-odpukać.Ja tylko na antybiotyku,ale to znów na piersi,wieczorem już ostatnia dawka na szczęście :laugh: żeby mi już to nigdy nie wróciło :)

12 lata 3 miesiąc temu #428111 przez chłopek
biedna jestes z tym zapaleniem

12 lata 3 miesiąc temu #428112 przez Anna77
Kamyczka Dominik wygląda cudnie :) My chrzcimy dopiero 3 listopada, bo jakoś inaczej nikomu nie pasuje.

A u nas nocka średnio. Matiego bardzo katarek męczył i troszkę pokaszluje, ale ma nadzieję że to tylko od ściekającego po ściankach gardła katarku. Jutro idziemy do lekarza z Kubusiem i Mateuszkiem. Mnie to też dopadło i jestem delikatnie mówiąc nieco powyginana.

Miłej niedzieli :)

12 lata 3 miesiąc temu #428150 przez Kamyczka
Dzięki dziewuszki :)

12 lata 3 miesiąc temu #428151 przez Kamyczka
Olga napisał:

kamyczka Dominiś bosko wyglądał w tym garniturku i wy również ślicznie wyglądaliście.Masz już chrzest z głowy,fajnie,że wszystko się udało i nerwy nie były wcale potrzebne :laugh:

biedna jsteś z tym zapaleniem :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #428172 przez Majowka
czesc dziewczyny!

Kamyczka, piekne fotki! Ciesze sie ze wszystko poszlo po Waszej mysli. Przeslicznie wygladacie.

Agnessa, juz po terminie!!!??? :ohmy: co sie ten Maksio tak ociaga :laugh: trzymam mocno kciuki kochana! :kiss: :kiss: :kiss:

ale sie pochorowaliscie :( wszystkim zakatarzonym i przeziebionym zycze zdrowka!

Olga, rowniez zycze poprawy! :kiss:

Chlopek, wysle Ci maila, sprobuj mi przeslac te kolysanki.

U nas wczoraj bylo troche zwiedzania, jezdzenia a na dokladke jeszcze obiad w restauracji i tu byl istny dramat. Lucasek juz nie jest takim spioszkiem jak dawniej. Nie dal nam pojesc w spokoju. Musielismy z nim na zmiane wychodzic, bo wiercil sie, plakal, mocno ulewal...z drugiej strony mu sie nie dziwie, bo taki halas byl w tej restauracji, ze musialam krzyczec do miska, zeby uslyszal co mowie. Po powrocie do domu powtorka z ubieglego tyg, czyli kolki lub gazy, ktore jednak sa wynikiem stresu. Lucas nie zachowuje sie tak w tygodniu, wiec jednak cos w tym musi byc. Zrobil jednak wieczorna kupke i pozniej ladnie spal.

Dzis spokojniutko, chodzimy tylko po ogrodku, oby niedzielny wieczor byl przyjemniejszy! :laugh:

a to moj grubasek po dzisiejszej kapieli :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #428180 przez chłopek
majówka wyśle podaj maila wysłałam mm i doszły do niej.

Ksawcio znowu miał gorączkę, mam nadzije ze nocka bedzie ok, jutro chyba do lekarza jedziemy

12 lata 3 miesiąc temu #428185 przez Majowka
chłopek napisał:

majówka wyśle podaj maila wysłałam mm i doszły do niej.

Ksawcio znowu miał gorączkę, mam nadzije ze nocka bedzie ok, jutro chyba do lekarza jedziemy

wyslalam na priv

zycze poprawy Ksawusiowi :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #428196 przez chłopek
juz wysłałam

12 lata 3 miesiąc temu #428266 przez Anna77
Wiecie co, ten mój mały Mateuszek już tak fajnie "gada", że można z nim porozmawiać. Odpowiada na pytania i z dnia na dzień wydaje coraz więcej głosek. Aaaa dzisiaj pierwszy raz się z nim kąpałam :) Było super. Zresztą małą wanienkę "zlikwidowaliśmy" jak miał 5 tygodni i kąpiemy w dużej wannie. Zaraz "Czas Honoru", zrobię sobie herbatkę i kładę się przed telewizorkiem. Mam nadzieję że dzisiejszą nockę będziemy mieli spokojniejszą :P
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #428356 przez Majowka
Anna, przesliczny Mateuszek! Slodki blondynek! :kiss:

Czas honoru, tez bym sobie obejrzala, musze sobie kupic ten serial na dvd nastepnym razem jak bede w pl

Opowiedz jak kapiecie Matiego w duzej wannie? Nie jest niewygodnie?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka