BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #427204 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majówka dzięki :blink: i jaki rozmiarek nosi Lucas??u nas raczej chłodno,ale grunt,że nie pada :)

Nosi juz ciuszki na 60cm, niektore troche luzne sa (spodenki, ogrodniczki, etc) bo Lucas ma teraz 58cm....jeszcze 2 tyg i dopiero wtedy bedziemy go stroic :laugh: ...akurat bedzie chlodniej, 25 stopni, wiec akurat pasuje. Mamusia wiedziala jakie rozmiarki kupic :lol: :blink: :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #427205 przez kejtin
hej wam...

A ja trafilam do szpitala... 7 tg i dalej krwawilam... poszlam do swojej gin... ta mnie bada i mowi natychmiast usg.. godzine pozniej bylam juz w szpitalu i przeszlam zabieg czyszczenia.... dostalam tam infekcji, dostalam antybiotyki i 3 dni w szpitalu lezalam... tyle malej nie widzialam (pierwsza taka rozlaka) i bardzo za nia plakalam:( na szczescie juz w domu...

Czekam teraz na wyniki histopatologiczne bo nie wiadomo czy sie gorzej nie porobilo...:(

Lekarz ktory robil mi zabieg powiedzial ze tamten szpital gdzie rodzilam powinnam pozwac bo w zyciu takie "smietnika" nie widzial... powiedzial ze mialam tam wiele wszystkiego... co za masakra:(

Za 2tg znow usg i zobaczymy jak sie goje... no ten moj porod i przejscia przejda do historii... chyba sie na drugie dzieciatko juz nie zdecyduje... ;\

Smutno mi, ale dobrze ze moge juz byc przy malej..

12 lata 3 miesiąc temu #427210 przez chłopek
kejtin dobrze ze juz w domku jesteś,

12 lata 3 miesiąc temu #427267 przez Daria23
Kejtin ale historia dobrze że cie wyczyścili co za partacze w tym szpitalu mamy 21 wiek mają takie sprzęty itp i jeszcze się nie dopatrzą!!dobrze że juz w domku jesteś

12 lata 3 miesiąc temu #427273 przez Kamyczka
Kejtlin żądaj odszkodowania,to skandal!!!!!!!!!!!!Ale dobrze,ze zdrowa jestes.
Chłopek taka cieplutka ta kuchnia przez ten kolorek,to morela/brzoskwinka?

12 lata 3 miesiąc temu #427298 przez chłopek
kamyczka to pomarańcz ale właśnie tak wyszło jak brzoskwinowy

12 lata 3 miesiąc temu #427307 przez kejtin
Dzięki dziewczyny... Poczekam na wyniki histopatologii i wtedy zbiore komplet dokumentów i zrobie afere. Mój internista powiedział mi że sam by ich pozwał i powiedział że pomoże mi to wszystko formalnie załatwić... także nie odpuszcze im!

przez to wszystko moje maleństwo musiało być na mleczku modyfikowanym i z zegarkiem w ręku co 3h się budziła i płakała ...jak mnie tylko poczuła to pierwsze co szukała cyca :D aż się popłakałam;) (nigdy taka tkliwa nie byłam jak teraz..) ale jak tu nie płakać skoro się tyle czasu szkraba nie widziało...
Oj jak dobrze razem :)

12 lata 3 miesiąc temu #427311 przez chłopek
kejtin to dobrze ze twoj lekarz ci pomoze ta sprawe załatwic nie odpuszczaj

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427327 przez Majowka
Kejtin, Cale szczescie ze juz po wszystkim! Wiem co czulas, tez mialam historie z pobytem w szpitalu w 2 tyg po porodzie :(

U nas dzisiaj byla kupa stulecia :laugh: Nawet jest fotka
Wszystko umazane kupa, nawet mama, w dodatku wszystko to w polowie karmienia :laugh: ...chcialam go wlozyc do zlewu, zeby szybko umyc, ale mowy nie bylo. Trzeba go bylo calego umorusanego w kupie owinac w recznik I karmic dalej :laugh: :laugh: :laugh: ...dopiero pozniej wzielismy kapiel I juz po wszystkim. W takich momentach przydala by sie jeszcze para dodatkowych rak :laugh:

Teraz spi. Zaraz znowu idziemy na spacer. Czytam na lawce jezyk niemowlat. Czytalyscie tez, prawda?
Stosujecie sie do zalecen autorki?
Mi bardzo podeszly jej niektore porady, w szczegolnosci "latwy plan" I rozdzial o aktywnosci niemowlakow. Bardzo madra ksiazka.

12 lata 3 miesiąc temu #427331 przez chłopek
majówka ja mam ta ksiazke w pdf ale jej jakos jeszcze nie przecyztalam

12 lata 3 miesiąc temu #427339 przez Majowka
chłopek napisał:

majówka ja mam ta ksiazke w pdf ale jej jakos jeszcze nie przecyztalam

Polecam Chlopek, warto przeczytac, mozna sobie usprawnic zycie i maluszkowi rowniez.

12 lata 3 miesiąc temu #427349 przez chłopek
majówka chyba zaczne i jeszcze sobie sciagne jezyk dwulatka, to chyba mi sie bardziej przyda

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427429 przez Olga
Kamyczka napisał:

chłopek napisał:

ksawcio coraz wiecej mówi :) niektóre rzeczy to nawet nie wiem ską wie jak sie nazywają, tak jak ostatnio pokazywał mi samolot i mówił "babolot" :)

hahaha dobre :lol: a na solkę nie pójdę,wiem że nie wolno,jakoś dam radę jako blada twarz :blink:

Kamyczka,a ja właśnie wczoraj w gazecie którą dostałam w szpitalu,czytałam,że można bez problemu się opalać i korzystać z solarium jak się karmi,nie wiem jak to jest,bo ja do solarium wcale nie chodzę,ale niby co to ma wspólnego z mlekiem w piersiach?

kejtin współczuję pobytu w szpitalu i rozłąki z córcią,najważniejsze,że już wszystko dobrze i że jesteście razem :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #427548 przez Olga
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka a chodzi po hali jak jakas miss świata kręcac swoją kwadratową dupa. Mamy z niej taki ubaw. W ogóle laska ma 19 lat a wyglada juz na 30kilka... i ma 2 dzieciaczków,a planuje niedlugo 3 ! Twierdzi,ze ciąża ją upiększa :lol: jak byla w 4 miesiacu to mysleli ,ze niedlugo rodzi,a jak byla w 9 to pytali czy bliźniaki czy 3 :blush: ale ona uwazala sie za 8 cud świata. a dla wiekszego śmiechu jej facet wazy z 50 kg.wiecej nie. :laugh:

U Nas bardzo zimno,ale ubralam malego cieplutko opatulilam z kocyk gruby i ide na hale do mamci.

m m no ja mam 30kilka,to jak się wtedy wygląda-aż tak źle :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #427557 przez kejtin
Chlopek - nie odpuszcze !

Majowka - a co sie dzialo ze trafilas 2tg po porodzie do szpitala? (chodzilo o to zatrucie?)

I ja tez czytalam jezyk niemowlaka - swietna ksiazka:) i tez pasuje mi tam wiele rzeczy:-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka