- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Majówka faktycznie Mały Rambo jak nic!
Daria cudne fotki z Chrztu, wyglądacie przepięknie.
Bidol, Anszka ja piekłam z tego przepisu pysznypiecze.blog.onet.pl/CHLEB-ZIARNISTY,2,ID440476127,n ,ale w piekarniku i w keksówkach. Przepis na dwa chlebki. Moim zdaniem jest pyszny.
Na szczęście ja do pracy nie wracam. Zresztą wykorzystując wszystko co możliwe - macierzyński, wypoczynkowy za 2012 i 2013, po dwa dni opieki na każdy rok, skończy mi się wszystko wraz z końcem lutego. Wychowawczy zacznę 1.03
Kamyczka Super chłopaki No i Mały ile ma włosków
Olga Życzenia dla Ignasia od ciotki z Poznania
Bidol no Kamilka to normalnie jak księżniczka
Dzisiaj byłam też odwiedzić Mamę, potem byliśmy u koleżanki na kawce i plotkach, bo jej córka miała urodziny i Kuba koniecznie chciał jechać, bo kupił jej prezent nad morzem. Wróciliśmy i poszłam pobiegać. Mleko ściągnęłam wczoraj i uszykowałam w nowej butelce Lovi - ostatnia deska ratunku. Wracam do domu, a tam jeden wielki krzyk Mateusz kategorycznie nie chce butelki, niestety chyba skończy się tak jak u Kuby - zero butelki, od razu kubek. Masakra. No trudno.
Jutro może w końcu uda mi się posprzątać trochę mieszkanko, bo póki co usunęłam gruz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
my juz po kolacji, Lucas spi...dzis zrobilam pieczen - pierwszy taki wypasiony obiad od czasu porodu, ale niestety sporo mnie to kosztowalo...lucas dal mi popalic w trakcie kucharzenia i to jak..co biore do reki ryk, biegne go uspokajac, odchodze, lapie ziemiaka, znowu ryk, tak mi dwie godziny zeszlo.
Jak tak dalej pojdzie to koniec z takimi pracochlonnymi obiadkami. Z reguly przygotowuje kolacje, jak misiek kapie malego. Kapie to malo powiedziane...ta ich kapiel to prawdziwe spa, kapiel, muzyczka, olejki, masaze, czesanie, ubieranie, spiewanie....ja tylko stoje i sie przygladam ...jeszcze nigdy nie kapalam Lucasa, tatus chocby sie palilo w firmie bedzie w domku na 20h gotowy do kapielowego rytualu
Kamyczka, ale sliczny Dominik! Faktycznie caly tata, choc cos z mamusi tez ma, trudno jeszcze powiedziec.
OLga, gratuluje!! ae tluscioszek z Ignasia, bardzo duzy chlopczyk! Lucas pewnie taki bedzie za miesiac
Bidolku, Kamilka przepiekna...slodka ta sukieneczka. Piekna ta nasza ksiezniczka!
M-M, ciesze sie, ze lot spokojny, Oliwierek spisal sie na medal. Twoj wylot dal mi do myslenia...teraz juz sie nie moge doczekac kiedy i my wylecimy musze najpierw tylko dowod mu zrobic lub paszport.
Dzisiaj sama wyjechalam z Lucasem do miasta z apartem foto. do naprawy. Mam fotelik zamontowany z tylu za moim siedzieniem. Mimo iz Lucas caly czas spal, taka bylam zestresowana, ze prawie spowodowalabym wypadek...na dodatek sklepu nie znalazlam, mimo iz 3 razy przejezdzalam ta ulica ...no i jutro musze spowrotem sie tam udac, niech to diabli....
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Chlopek - zycze aby wyjazd sie udal. A na ile dni???
Majoweczka- zobaczysz dojdziesz do wprawy. Teraz juz nic nie bedzie robione z jakims namaszczeniem ale bbiad na chybcika tez sie udaje. Zazdroszcze Lukaskowi tych kapieli
U nas.nocka kiepska. Kamilka.ma katar i sie strasznie meczy i denerwuje:(
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak czytam o tej Twoje angielskiej krolowej to istny horrror czy oni niezdaja sobie sprawy co robia dziecku ;/ pewnie jego zycie w pozniejszym etapie bedzie jego domem i nic poza..ciekawe jak pojdzie do szkoly hahaha
a co do kup od Waszych pociech to skoro macie takie rzadkie to chyba nie bardzo ;/ ja na samym poczatku tez tak mialam po tym mleku,i lekarka stwierdziła ze kupa powinna byc kupa (mazia) a nie cały czas taka wodnista mi przypominała jajecznice ;p hehe
i zdrówka dla Kamilki
jak tam "chudniecie" ?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Dzięki za komplementy,bardzo kocham moich chłopaków
Daners-ja przytyłam
Majówka,super,że mąż urządza Lucasowi spa my kąpiemy zawsze razem
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
chłopek super-wykorzystaj chwilę wolnegoWitam sie z rana, sebus probuje zasnac ale ksawcio go budzi, bidol tylko na 1 dzien zwiedzannie budapesztu
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do "chudnięcia" mam nadzieję że proces następuje. Muszę się zważyć. Zaczęłam (byłam 2 razy) biegać, przez ostatnie 2 tygodnie baaardzo dużo chodziłam. No i wykluczyłam węglowodany. To znaczy z nich jem płatki pełnoziarniste, musli, zdarzył się makaron pełnoziarnisty czy panierka na kotlecikach. Mam nadzieję że to przyniesie efekt
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna - dzięki za przepis powodzenia w sprzątaniu
Bidol -chyba z połowy porcji zrobimy, co? może poczekam, aż poeksperymentujesz i podzielisz się spostrzeżeniami
Kamilka jak zwykle zachwycająca, a masz zdjęcie, gdzie widać całą kreację, bo zazdroszczę sukieneczek
A historia rodziny królewskiej mnie rozbawiła i przeraziła jednocześnie, biedne dziecko, jak potem sobie poradzi w życiu
piwnica i bunkier - tu się już szczerze uśmiałam
Majówka - a może to pierwszy skok rozwojowy, stąd ta niespodziewana reakcja spowodowana nadmiarem wrażeń?
Kamyczka- fajne chłopaki
Chłopek- mój chętnie pije z butelki lovi, ale nie wyobrażam sobie ściągania mleka na cały dzień
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Pospaliśmy z Ignasiem do 9 i od pół godz.mały znów śpi.Mnie coś boli głowa,wszystkie kości i biersi,mam nadzieję,że to nie powtórka zapalenia piersi.Wzięłam już sobie paracetamol,może minie.Pogoda u nas barowa,nic tylko spać.
Nie wiem,czy nie iść z małymn do pediatry,bo niepokoi mnie,że jak leży na brzuszku to głowę zawsze w jedną stronę trzyma i jak śpi też tylko na tym boku.Jak z nim chcę ćwiczyć i kładę się z drugiej strony i go wołam,to słyszy mnie i się śmieje,ale głowy nie odwróci.Jak śpi na bokach,to po każdym karmieniu go przekładam na drugi bok,tylko na brzuszku tak robi i się martwię