- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
a co jest nie tak z tą szczepionka?my nie szczepilismy na rota. bidol kiedys pisała o szczepince na rota
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moze przechodził to poprostu słabiej. ale u nas Ksawcio miał i w sumie nie było tak źle
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas też ciężko, żłobek tylko prywatny, a opiekunki mocno się cenią, zresztą mieszkamy tu od niedawna, więc nawet nie mam zaufanej osoby
Wojtek śpi na brzuchu i puszcza takie bąki, że rosły chłop by się ich nie powstydził
A Dominiś śpi?
Zdrabniacie jego imię (Nik)? Pytam, bo czytałam rano na ten temat artykuł
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a u nas jest Dominika i skracami Mika, Misia,Domisia, Dada
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anszka - robilam i te przepisy sa do d... bo ja dalam kostke to strasznie smnierdzi drozdzami. A jak dawalam te w torebce i jedna to chleb opadal:( tez robie te z Mieszanki, ale ostatno bratowa dala mi przepis i upieklam i wyszedl. Troszke opadl ale to nawet dobrze bo by wykipial
Daria - slicznie wygladacie razem:) super ze wszystko poszlo zgodnie z planem A po bebiko faktycznie kupki sa superasne. Dzis byla w polowie pleckow nawet
Kamyczka - Chlopek sie troszke pomylila. Seba nie byl szczepiony na rota. Ale przy 3 jelitowce spedzanej w szpitalu zapytalam ordynatora i kn powiedzial ze rota to tylko taka sciema bo zdaza sie jeden przypadek na milion a przed jelitowka nie chroni
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
WITAM
jak nocka mineła?
Bidol fajnie że wam po bebiku tak z kupami niezle idzie moj nie tolerowal bebiko ale wiadomo kazdy organizm inaczej przyswaja ;]
Majówka no no Lucasek niezle wycwiczony juz ;] Moj tez zawsze powtarza ...musisz byc jak Rambo heeee co oni maja z tym Rombo ;p
Anszka ja tez niestety wrócic do pracy będe musiala.... eech a tez czas tam szybko leci juz dwa miechy za nami
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja zawsze lubiłam sobie pospać,a coś ostatnio po wyprawieniu dziewczyn do szkoły,nie kładę się koło Ignasia,tylko biorę się za sprzątanie.Nie wiem co się dzieje,bo to nie w moim stylu Już ogarnęłam mieszkanko,teraz czas na kawkę w spokoju
Ja na szczęście nie martwię się o pracę,bo cały czas będę z Ignasiem
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My juz w Polsce,
jest super ,ale to juz nie to samo co z Mezem,nigdy tak za Nim nie tęskniłam i teraz czuje sie jak u rodzicow' a odwiedzianch ,a nie jak u siebie. Jak w mieszkaniu z dziecinstwa,ale nie u siebie jednak.... ale Oliwier jest rozchwytywany;))
rodzice kupili malemu sliczne lozeczko i tyyle ciuszkow ,caly pokoj mam zawalony nimi ))
co do kupek OLI robi !!! Teez po bebiko !!!! Ciekawe tylko czy te krosty nie wrócą ;(
wczoraj mama kupila ten bebilon pepti ale maly mocno o zwymiotowal... i kupilismy w nocy te bebiko i rano wielkaaaaa kupa byla.caly pampers,ale super!!!
Majowka Lukas bardzo silny jak na miesiac ,super !!!!!
Daria piekna jestes i Synek to wykapana mamusia ! cudenko
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My juz od 5.30 na nogach :/ mala jakos kiepsko w nocy spala. Ma lekki katarek teraz odsypia.
Do Nas - a dokladnie.do tesciow przyleciala krolowa angielska.z.rodzina tak mowimy na szwagierke mieszkajaca w uk. Nie lubimy ich strasznie. Przylecieli z synkiem. Ma 9 miesiecy i jest strasznie dziki. Boi sie wszystkiego. W domu nie mozna ogladac telewizji i sluchac radia. Maly spi w oddzielnym pokoju i nie.ma opcji aby rodzice mogli tez tam spac. On musi byc sam boinaczej wyje. Wiec rodzice spia na.nierozkladanej kanapie. Wszystko ma ustawione pod godzine a nawet minute. Ogolnie mowiac jest wytresowany jak pies. Jezeli nadchodzi pora drzemki to nie ma innej opcji. Jak prosilam ich na niedzielny obiad to odmowili bo Oli ma w tym czasie drzemke i gdybym robila chrzciny to tez.by nie przyszli bo spanie jest i tej porze a w domu musi byc jak makiem zasial i przede.wszystkim ciemno jak w grobowcu. Na spacery chodza tylko do ogrodka bo sie boi halasu i ludzi. Co za poje...cy. a i Kamila dostala branzoletke z bursztynow - Oli ma naszyjnik. Podobno pomaga przy zabkowaniu hahahaha. A i Oli chodzi spac juz o 17.00 i Ani minuty dluzej wiec o wyjsciu do znajomych na grila mozna zapomniec.
Majoweczka - łał ale.Lukas slicznie trzyma glowke. Kamila nawet tak nie potrafi.
Daners- a po bebilonie jest ok?
M_M - to super wiesci. A w uk macie mozliwosc kupienia bebiko.
Anszka,Daners - wspolczuje powrotu do pracy. A co zrobicie.z.maluszkami???