BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #424172 przez chłopek
my nie szczepilismy na rota. bidol kiedys pisała o szczepince na rota

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #424175 przez Kamyczka
chłopek napisał:

my nie szczepilismy na rota. bidol kiedys pisała o szczepince na rota

a co jest nie tak z tą szczepionka?

12 lata 3 miesiąc temu #424178 przez chłopek
kamyczka nic tylko ona pisałą ze szczepiła Sebe a on i tak zachorował na rota,

moze przechodził to poprostu słabiej. ale u nas Ksawcio miał i w sumie nie było tak źle

12 lata 3 miesiąc temu #424180 przez anszka
Czyli pójdziesz na wychowawczy?
U nas też ciężko, żłobek tylko prywatny, a opiekunki mocno się cenią, zresztą mieszkamy tu od niedawna, więc nawet nie mam zaufanej osoby :(
Wojtek śpi na brzuchu i puszcza takie bąki, że rosły chłop by się ich nie powstydził ;)
A Dominiś śpi?
Zdrabniacie jego imię (Nik)? Pytam, bo czytałam rano na ten temat artykuł :)

12 lata 3 miesiąc temu #424181 przez chłopek
kamyczka ja tez na wychowawczy pójde, Ksawcio moze do przedszkola nie na cały dzien ale do 12 przynajmiej sie z dziecmi bedzie bawił, jeszcze sie zastanowe czy pójde na wychowawczy czy do pracy szwagierce Sebusia zostawie, moze sie zgodzi jej maluszek bedzie miał 4 miesiace.
a u nas jest Dominika i skracami Mika, Misia,Domisia, Dada :)

12 lata 3 miesiąc temu #424182 przez anszka
A ja niestety będę musiała wrócić do pracy, nie wiem, jak to przeżyję.

12 lata 3 miesiąc temu #424405 przez bidol
Hej.

Anszka - robilam i te przepisy sa do d... bo ja dalam kostke to strasznie smnierdzi drozdzami. A jak dawalam te w torebce i jedna to chleb opadal:( tez robie te z Mieszanki, ale ostatno bratowa dala mi przepis i upieklam i wyszedl. Troszke opadl ale to nawet dobrze bo by wykipial :laugh:

Daria - slicznie wygladacie razem:) super ze wszystko poszlo zgodnie z planem :) A po bebiko faktycznie kupki sa superasne. Dzis byla w polowie pleckow nawet :)

Kamyczka - Chlopek sie troszke pomylila. Seba nie byl szczepiony na rota. Ale przy 3 jelitowce spedzanej w szpitalu zapytalam ordynatora i kn powiedzial ze rota to tylko taka sciema bo zdaza sie jeden przypadek na milion a przed jelitowka nie chroni :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424456 przez Majowka
dziewczyny, zobaczcie jak Lucas sie podnosi!! a tu ledwie miesiac za nami :)
to dopiero bedzie Rambo! :laugh:

Olga, tez tak uwazam...chocby nie wiem jak chcial byc portugalski, to prawdziwy Polaczek z niego :lol: :lol: :lol: co mnie baaardzo cieszy!
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #424477 przez Kamyczka
Hejka mamusie :blink:
Majówka Lucasik to prawdziwy strongman!!!!!Całuski

12 lata 3 miesiąc temu #424480 przez daners
ooo Kamyczka widze,że tez poranna mamusia jestes ;]

WITAM

jak nocka mineła?

Bidol fajnie że wam po bebiku tak z kupami niezle idzie :lol: moj nie tolerowal bebiko ale wiadomo kazdy organizm inaczej przyswaja ;]

Majówka no no Lucasek niezle wycwiczony juz ;] Moj tez zawsze powtarza ...musisz byc jak Rambo heeee co oni maja z tym Rombo ;p

Anszka ja tez niestety wrócic do pracy będe musiala.... eech a tez czas tam szybko leci juz dwa miechy za nami

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424487 przez Olga
Witam.

Ja zawsze lubiłam sobie pospać,a coś ostatnio po wyprawieniu dziewczyn do szkoły,nie kładę się koło Ignasia,tylko biorę się za sprzątanie.Nie wiem co się dzieje,bo to nie w moim stylu :) Już ogarnęłam mieszkanko,teraz czas na kawkę w spokoju :lol:

Ja na szczęście nie martwię się o pracę,bo cały czas będę z Ignasiem :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #424521 przez mloda_mamuska
Hejjj

My juz w Polsce,
jest super ,ale to juz nie to samo co z Mezem,nigdy tak za Nim nie tęskniłam i teraz czuje sie jak u rodzicow' a odwiedzianch ,a nie jak u siebie. ;-) Jak w mieszkaniu z dziecinstwa,ale nie u siebie jednak.... ale Oliwier jest rozchwytywany;))

rodzice kupili malemu sliczne lozeczko i tyyle ciuszkow ,caly pokoj mam zawalony nimi ;)))

co do kupek OLI robi !!! Teez po bebiko !!!! ;) Ciekawe tylko czy te krosty nie wrócą ;(
wczoraj mama kupila ten bebilon pepti ale maly mocno o zwymiotowal... i kupilismy w nocy te bebiko i rano wielkaaaaa kupa byla.caly pampers,ale super!!! :laugh: :kiss:

Majowka
Lukas bardzo silny jak na miesiac ,super !!!!!

Daria piekna jestes :lol: i Synek to wykapana mamusia ! :lol: cudenko :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #424531 przez Kamyczka
Daners,my to zzawsze tak ok 7wstajemy,a synek się budzi 2 razy w nocy :blink:
MM jak lot wam minął?

12 lata 3 miesiąc temu #424552 przez chłopek
hej dziewczyny my juz nie spimy znaczy sie Ksawcio i ja bo sebus spi. biore sie za sprzatanie i za ukladanie prania :( na 16 do dentysty wkoncu bo juz nie wytrzymuje z tym zębem

12 lata 3 miesiąc temu #424617 przez bidol
Hej mamusie.

My juz od 5.30 na nogach :/ mala jakos kiepsko w nocy spala. Ma lekki katarek :( teraz odsypia.

Do Nas - a dokladnie.do tesciow przyleciala krolowa angielska.z.rodzina :) tak mowimy na szwagierke mieszkajaca w uk. Nie lubimy ich strasznie. Przylecieli z synkiem. Ma 9 miesiecy i jest strasznie dziki. Boi sie wszystkiego. W domu nie mozna ogladac telewizji i sluchac radia. Maly spi w oddzielnym pokoju i nie.ma opcji aby rodzice mogli tez tam spac. On musi byc sam boinaczej wyje. Wiec rodzice spia na.nierozkladanej kanapie. Wszystko ma ustawione pod godzine a nawet minute. Ogolnie mowiac jest wytresowany jak pies. Jezeli nadchodzi pora drzemki to nie ma innej opcji. Jak prosilam ich na niedzielny obiad to odmowili bo Oli ma w tym czasie drzemke i gdybym robila chrzciny to tez.by nie przyszli bo spanie jest i tej porze a w domu musi byc jak makiem zasial i przede.wszystkim ciemno jak w grobowcu. Na spacery chodza tylko do ogrodka bo sie boi halasu i ludzi. Co za poje...cy. a i Kamila dostala branzoletke z bursztynow - Oli ma naszyjnik. Podobno pomaga przy zabkowaniu hahahaha. A i Oli chodzi spac juz o 17.00 i Ani minuty dluzej wiec o wyjsciu do znajomych na grila mozna zapomniec.

Majoweczka - łał ale.Lukas slicznie trzyma glowke. Kamila nawet tak nie potrafi.

Daners- a po bebilonie jest ok?

M_M - to super wiesci. A w uk macie mozliwosc kupienia bebiko. :S

Anszka,Daners - wspolczuje powrotu do pracy. A co zrobicie.z.maluszkami???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka