BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #422197 przez Kamyczka
MM dzięki-wszyscy mówią,że mój Domi to wykapany tatuś,wszystko ma po nim-uszka,usteczka(takie pełne ehehe),nosek itp i waży już 5200kg pediatra mówi,że jest b duzy jak na półtora mca i jak na karmionego tylko cycem
Ale masz sąsiadów w Polsce,masakra!!!!!!!
Ja noszę soczewki już kilka lat i jest dobrze,nie lubię okularków,ale noszę czasem w domu,żeby oczy odpoczęły.Mam normalne soczewki nie barwione,a na zdj mam zawsze tak niebieskie oczy,ze wszyscy myślą,że mam kolorowe te soczewki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #422201 przez Kamyczka
Dziewczynki ja do jutra muszę wybrać szczepionki i mam mega problem :unsure: :unsure: poradźcie proszę

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422203 przez chłopek
kamyczka to duzy twoj maluszek mój ma 5600 a starszy jest.
ja standardowymi szczepionkami szczepiłam

ogladajcie dzisiaj rozmowy w toku

12 lata 3 miesiąc temu #422207 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka to duzy twoj maluszek mój ma 5600 a starszy jest.
ja standardowymi szczepionkami szczepiłam

ogladajcie dzisiaj rozmowy w toku

Czyli 3 kłucia???i jak dzieciaczki to zniosły?bo ja sama idę i się boję lamentów maluszka
no wiem,że duży,ale co mam zrobić,muszę karmić

12 lata 3 miesiąc temu #422210 przez daners
chlopek a co dzis w rozmowach ;]

Kamyczka ja tez standardowymi szczepilam rozne sa opinie pewnie o tych jak i tych skojarzonych-Wybór nalezy do You ;]

m-m niemów że po Tobie nic niema? hmmmmm moj ma po mnie tylko zadarty nosek :whistle: ech tez mu akurat ta czesc musiala po mamusi przypasc :silly:
i tez jak widza to mówia cały tata a teraz mi sie upodabnia troszke do tescia :huh: hehe dziwnie...

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422211 przez Anna77
Dobra, teraz kilka fotek, bo jak nie zrobię tego od razu, to znowu nic z tego nie będzie.

Z działki jakieś 2 tygodnie temu:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422214 przez Anna77
Z Kołobrzegu:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #422215 przez Anna77
Anszka to też z Kołobrzegu, specjalnie dla Ciebie - u mnie tak wygląda ten pałąk od odpiętej budki:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #422216 przez daners
Ann ooch zazdroszcze Kołobrzegu :D super maluszki.A jak sobie juz ładnie trzyma głowke no no ;]

dziewczyny widze,że maluszki prawie zajmuja juz całe gondolki hehe to w czym w zime beda smigac :cheer:

12 lata 3 miesiąc temu #422217 przez Kamyczka
Anna super chłopaki :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422218 przez anszka
M-M - też noszę soczewki od kilku lat i jestem zadowolona. Nauka zajęła mi klika dni, bo ciągle rzęsami zrzucałam, ale teraz zajumuje mi to kilka sekund. Noszę miesięczne, więc rzadko je zdejmuję, okularów nie znoszę.
Kamyczka - ja szczepiłam 5w1 pentaxim, ale ponoć infanrix jest lepszy, niestety był niedostępny.
Same kłucia nie są chyba najgorsze, ważniejsze, moim zdaniem jest to, jak organizm zareaguje.
Też miałam ogromny dylemat i niestety sama musisz podjąć decyzję.
Anna - jakie słodziaki :) a to drugie zdjęcie - boskie :)
Daners - mój dotychczas spał ładnie w dzień, ale ostatnio jest coraz gorzej (też prawie nic w domu nie mogę zrobić)), za to kąpiele uwielbia - uspokaja się, jak już go rozbieram, po myciu też nie płacze, a potem cyc i spanko - utarł mu się ten rytuał, mógłby jeszcze spacery polubić ;)

ANNA - dzięki, uwielbiam Kołobrzeg :) jak mój bąk polubi spacery, to spotkamy się w Parku Sołackim - już zadecydowałam :)

12 lata 3 miesiąc temu #422220 przez chłopek
kamyczka wiadomo dzisius płacze ale cyc po szczepieniu i ok, w domu czopek wrazie wu.

a dzisiaj w rozmowach o gimnazjalistach rodzicach

12 lata 3 miesiąc temu #422221 przez daners
Anszka rosna nam to potrzebuja mniej snu :blink: haha wiem wiem pewnie to jeszcze nie w tym czasie no ale widze niejestem sama z tym że nic w domu nie porobione ;]

Moj wczoraj sie zbuntowal odnosnei kapu kapu bo chcialam troszke opoznic kapiel na poczet dluzszego spania w nocy ale beret ;]
chciałabym aby moj te 6 h ciaglego spania mial w nocy a nie od 20 do 2 ;/ macie jakis pomysl? probowalam go wybudzac na jedzenie po 3 h ale wypluwa i nic z tego ;/

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #422222 przez anszka
Anna - aaa już rozumiem, o co Ci chodziło z tym pałąkiem - sprawdziłam właśnie i też tak mogę :) tylko problem polega na tym, że jak jest zimno, to chciałam zaciągnąć tę budkę i wtedy jest problem. Jak budka może być odsłonięta, to mam taki łuk z zabawkami:
beta.ceneo.pl/10717104
on jest super, bo pasuje też do fotelika w samochodzie, leżaczka itp., ale pasuje do wózka tylko wtedy, gdy budka jest obniżona.

Daners- mój i tak się budzi co 2,5-3 godz., tylko parę razy mu się zdarzyło pospać dłużej

12 lata 3 miesiąc temu #422237 przez Daria23
hej laseczki...ja zabiegana ostatnio bo w sobote chrzest i biegam ciagle ale naszczescie juz kreacje sa zalatwione:) jeny ja dzis mialam nocke do d....wczoraj maly caly dzien plakal marudzil-moze po tym szczepieniu wtorkowym w nocy co chwile sie budzil i poplakiwal a dzis mialam jechac na 11 do kosmetyczki ale maly od rana tak wrzeszczał itp ze odwolalam bo mialam z nim jechac ale wolalam sobie oszczedzic stresow w salonie...szkoda bo na chrzest chcialam ladne pazurki:(:(:(

Bidolku-Tymek nie ma juz prolemow brzuszkowych zmienilam mleczko i robi ladne kupki bez zadnych problemów i nawet nie podaje espumisanu ani nic:)

Kamyczka-mój strasznie płakał na szczepieniu a ja razem z nim:(tez bylam sama

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka