BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #430636 przez mloda_mamuska
chlopek ale slodziak z Ksawcia :kiss:

kolezanka ma synka,ma prawi2latka i nie lubi do nikogo sie tulic....prawdziwy facet :laugh:
czaasm do mamy a to tylko na Jego warunkach- wtedy kiedy on chc,jak chce i tylko na chwile :(

chcialabym,zeby Oliwierek lubil sie tulic :)

jak tam wasze nocki?

nasza nawet nawet. U nas pada,ale ide do szewca i na spacer.

kawusia wypita :) kanapeczki zjedzone.
Oliwierr dostal troche pieniążków od dziadkow,prababci,ciotek... i ide kupic Mu ciuszki :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #430669 przez Kamyczka
Chłopek obaj synowie cudni :kiss:
MM mmm to zakupki się szykują :) co planujesz kupić Oliemu?
Anna jak piersi?
u nas dzis pochmurno,ale rozpogadza się,my dzis zaczynamy 2turę zabiegów :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #430688 przez mloda_mamuska
Kamyczka na pewno rzechotke do wozka i ciuszki na jesien cieplejsze. męskie :laugh:
moja mama kupila m dobrej jakosci body z dlugim rękawem i kalesonki fajne ;D
bo juz kiedys jej mówiłam,ze mój syn rajstop nie będzie nosił :silly:
a ja kupie mu jakies jeansy,sweterkow kilka. az tak duzo tej kaski nie mam.a jeden sweterek kolo 70,80zł jeansy tak samo.wiec ze 4,5 sztk ciuszkow mu kupie. grzechotke,maskotke, no i pomysle o kombinezonie i kaki koniec...rozchodzi sie strasznie :(
a kupilam w empiku taka ramke na oscisk nozki i raczki i zdjecie Oliwiera jak siostra przyjedzie w piatek to zrobimy ten odcisk i dam rodzicom od wnusia :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #431099 przez Anna77
Kamyczka już wyszłam na prostą na szczęście i dzisiaj jest już dobrze. Dzięki za troskę :)

Chłopek Ksawcio i Sebastian super chłopaki. No i jakie Ty masz fajne zdjęcia z nimi ;)

U nas dzisiaj wszystkie chłopaki w domu. Kamil i Kuba kaszlą, Mateusz na szczęście zatrzymał się na małym katarku. Na noc zakraplam mu nosek Nasivinem Soft i jest ok.

12 lata 3 miesiąc temu #431192 przez bidol
Hej dziewcyny.

Ania - super że już lepiej :) a chłopaki może jakoś się wykaraskają - ja daje Sebkowi bioaron c i mam wrażenie że mniej choruje.

M_M - i jak zakupy?? udane??

Kamyczka - no fakt - wielkolud Ci rośnie, ale Dominiś chyba też spory się urodził?

No Moja Kamilka dziś po raz pierwszy została z kimś innym niż ja. Ja poszłam do fryzjera- wreszcie :) odebrałam Sebka z przedszkola i bratanice ze szkoły ( chodzi do pierwszej klasy). Kamila była grzeczna, ale cały dzień oka nie zmrużyła oka. Teraz dopiero usneła.

Chłopek - ślicznych masz chłopaków - a Ty przy nich promieniejesz :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #431211 przez chłopek
Ksawery dzisiaj strasznie niegrzeczny dopiero usnął
dostał rowerek biegowy od dziadków wczesniejszy prezent na urodziny allegro.pl/nowosc-2012-rowerek-biegowy-d...ask-i2640453768.html
u nas -2 stopnie :!
sebolek własnie je ręce :) dzwoniłam dzisiaj zeby sie umówic na sondowanie kanalików i tak w krakowie dopiero umawiaja na październik, a w jeszcze jednej miejscowosci skonczylo sie im dofinansowanie

12 lata 3 miesiąc temu #431304 przez mloda_mamuska
bidolku a tak w miare ;)

maly ciagle nam strasznie placze.strasznieeeeeeeeee :( :( :(

wszyscy go nosza i pomaaga na chwile... nie wiem czy cos go boli.... :( :( :(

jutro mamy w koncu tą wizytę...

ja uciekam do synka.milej nocki..

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #431373 przez Majowka
czesc dziewczyny,

Chlopek, sliczni chlopcy! -2!!!! matko!!!!! no to mielismy 37 stopni roznicy!!! niesamowite....choc do nas tez nadciaga ochlodzenie od przyszlego tygodnia, ale takie 22-25...jesienne :laugh:

M-M, u nas tez sie zrobilo dosc dramatycznie...nie wiem czy przemeczenie czy co, ale pod koniec dnia po kapieli Lucas jest taki nerwowy, strasznie placze :( uspokajamy go areomem. Dziala na niego uspokajajaco i dopiero wtedy zasypia. Nie wiem co bymsmy zrobili bez tego syropku, bo to przechodzi w istna histerie nie do opanowania :( :( :(

Przyzwyczailam go tez do noszenia na raczkach w pozycji pionowej i teraz nie chce lezec w czasie aktywnosci, tylko go trzeba nosic w odpowiedni sposob, zeby mogl wszystko podziwiac dookola :angry: :laugh:

Bidolku, dzieki za rady. Sprobuje, jak mowisz nastepnym razem, bo ostatnio ucieklam z centrum w poplochu :laugh: :laugh: :laugh:
Nie wiem czy to reakcja na centrum, bo to byl jego drugi raz na zakupach...a fotelik tez nie wiem, czesto go w nim transportujemy, ale w samochodzie mu sie podoba. Do spacerkow jest gondola, wiec to do niej jest przyzwyczajony. Z czasem rozgryziemy ta zagadke :laugh:

Ja jutro oddaje niunia do tesciowej i biegne do fryzjera, na pedicure i do centrum na zakupy kupic sobie jakis super ciuch! :lol:
to sobie jutro pozyje!!!! :lol:

aaaa, my mamy duzy klopot! :( Glowka Lucaska jest strasznie nieforemna, z tylu, z przodu..nie wiem czy to od ukladania go na prawej stronie (jego ulubionej) czy od kleszczy :( :( :( za tydz. wizyta u pediatry, ciekawe co on na to....

12 lata 3 miesiąc temu #431386 przez mloda_mamuska
hej dziewczyny. u nas nocka calkiem fajna. na bebiko maly spi 3 godziny. ale codziennie o 6 mam meksyk. uspokajam o ,ale na 5 minut i znowu krzyk,wrzask.placz.....bo chce kupke i w końcu mu pomagam i sie bardzo uspokaja,od razu usmiecha i gaworzy.... :(
nie jest to zatwardzenie.bo konstystencja jajecznicy....ale jak prze to ma zacisniete zwieracze.....Myslicie,ze moze byc tak,ze nie umie jeszcze robic dobrze kupki i rozluźniać zwieraczy ???? tak lekarz powiedzial.... :(

Majowka nie panikuj Kochana jeszcze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ... zobaczycie co powie pediatra :kiss: :kiss: :kiss:
U Nas tez wieczorem jest koszmar.... moze po caym dniu juz są przemęczeni bardzo po prostu...
a Oiwier areomem juz sie nie uspokaja..w ogole mu nie smakuje juz.... teraz na razie zrobie mu przerwe i sprobuje znow podac.niedlugo mamy szczepienie i wtedy go szyko uspokoi areom ;) i zaraz zasnal;) a teraz nie wiem co bedzie.... oby wrocla Mu ochota :huh:

ja pije kaawusie z mleczkiem 4 % zagęszzonym :lol: ...od razu lepiej kawusia smakuje.taka gęstsza jest ;)

12 lata 3 miesiąc temu #431398 przez chłopek
witam my od 6 nie spimy
majówka nie martw sie ukladaj prawa-lewa na wznak, moze to od tego.
mm mozliwe ze przez zwieracze skoro kupa jest normalna, a co ci lekarz powiedział masz mu jakos pomagac?

12 lata 3 miesiąc temu #431407 przez mloda_mamuska
chlopek powiedzial,zesam sie nauczy :dry:
ale jak bedzie sie meczyl,to raz na 2 dni moge Mu pomoc termometrem.

Dzisiaj bedziemy dzwonili do innego jeszcze.

Dziewczyny słyszałyście o jakimś przelewaniu żaru lub swieczki nad dzieckiem jak jest
przestraszone ??? moja mama i babcia mowiaze Oliwier jest przestraszony i chca to zrobic. o on bardzo niespokojnie spi z placzem i krzykiem czasami sie budzi :unsure: wiecie cos o tym?

12 lata 3 miesiąc temu #431435 przez chłopek
słyszałam i niech zrobia, mój ksawcio miał uroki, cos takiego robili nad moja siostrzenica

12 lata 3 miesiąc temu #431464 przez Kamyczka
Hejka mamusie,dzisiaj u nas piękne słonko,ale zzimno chyba.
MM ja tam raczej w takie zabobony nie wierzę....
Zaraz w dzień dobry tvn będzie o chudnięciu po ciąży :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #431470 przez Kamyczka
Majówka nie martw się główką,dzieciaczki są jeszcze malutkie,nie wszystko jest ukształtowane,ale układaj tak jak pisze Chłopek,to tylko dla jego dobra-niech poznaje obie strony.I odpocznij na tych zabiegach i pochwal się koniecznie efektem!

12 lata 3 miesiąc temu #431585 przez Kamyczka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka