BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #436309 przez Daria23
hej Kochane witam sie i ja u mnie nocka cudowna zapamietam ja chyba do konca zycia:)mały spał od 21 do uwaga 5 rana:):)ale to pewnie przez leki i tabletki watpie zeby mu to zostalo na dluzej-a mogło by:):):)

Bidolku- po 2 kropelki do kazdej dziurki tego nasivinu my go stosujemy właśnie...
u nas dzis ladna pogoda ale wiatr silny zreszta my i tak w domku dopoki maly nie bedzie zdrow jak rybka

Chłopek-kaczucha słodka:)wogole strasznie mi sie podobala bluza sebusia ta z elmo:)gdzie ja kupilas?jest boskA:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #436317 przez anszka
Cześć babeczki :)
Jeśli chodzi o szczepienia, to uważam, że jest to niewdzięczny temat i chyba nawet trochę drażliwy dla większości rodziców. Każdy chce dla swojego maleństwa jak najlepiej, a w rzeczywistości nikt z nas nie wie, jaka decyzja jest słuszna. Jest pewnie tyle samo zwolenników, jak i przeciwników szczepień i każdy z nich ma swoje argumenty i przykłady "z życia wzięte". I pozostaje mieć nadzieję, że nie będziemy swoich wyborów żałować.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436323 przez anszka
Anna - a gdzie byłaś na bioderkach?
Bidol - mój mały też nie trzyma zabawek itp., ale się tym nie martwię (na razie ;) )
Daria - ojej, nocka wymarzona, my na razie mamy rekord 6 godz., a dziś w nocy budził się co dwie, ale dopóki nie płacze w nocy, to nie narzekam ;)
Maksiu - mądry ten neurolog, że chce czuwać i świetnie, że Błażejek dobrze się miewa.

12 lata 3 miesiąc temu #436332 przez Insomnia
Hej dziewczyny :)
Mam pytanko... Czy któraś z Was używa termometru bezdotykowego z Lidla?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 3 miesiąc temu #436335 przez anszka
Insomnia - nie mam z Lidla, ale mam taki:
www.doz.pl/apteka/p58020-Termometr_Micro...NC_100_bezkontaktowy
i jestem zadowolona.

12 lata 3 miesiąc temu #436339 przez bidol
Insomnia napisał:

Hej dziewczyny :)
Mam pytanko... Czy któraś z Was używa termometru bezdotykowego z Lidla?

wszelki duch.... Inso witam :lol: :lol: :lol: :lol: jak się miewasz kuleżanko :lol:

Ja mam termometr z lidla i jest super- nie przekłamuje i ma sporo funkcji :lol: polecam :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #436343 przez Insomnia
Bidolku he he :lol: a dobrze się miewam, rosnę w oczach :silly: Pytam o termometr bo w Lidlu maja być po 50 zł i to chyba okazja :silly: I chciałam wiedzieć czy ktoś ma i czy warto :silly: Piękne masz dzieciaczki :kiss: :kiss: Sebuś już taki duży :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 3 miesiąc temu #436360 przez Olga
Witam.

My właśnie odwiedziliśmy lekarza,bo mały ma nosek zapchany i bałam się,że znów w weekend będę szukała pediatry.Ma lekko gardełko zaczerwienione-wirusowe to wszystko.Dostaliśmy tylko Cebion i wapno,Nasivinu nie kazał używać,bo twierdzi,że po tym później jest jeszcze gorzej-tylko Marimer,więc będzie ciężko,bo myślałam,że po kropelkach będzie mu lżej oddychać.Spacery do poniedziałku odstawione-jak my to wytrzymamy :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #436369 przez Majowka
czesc dziewczyny!

Przepraszam, wiem, ze juz wczesniej o tym rozmawialyscie, ale teraz my stoimy przed dylematem...pediatra nam polecil szczepionke na pneumokoki i rotawirusy, ta druga mniej popularna...ktoras z was szczepila na rota?

Sloneczko o jakij szczepionce mowisz odnosnie zachorowania coreczki twojej znajomej?

Witaj Inso! Jak sie masz?

Ciekawe co z Agnessa! Moze tuli juz Maksia! :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #436372 przez Kamyczka
Majówka ja szczepiłam i jest ok jak na razie

12 lata 3 miesiąc temu #436377 przez Majowka
dzieki Kamyczka, wlasnie czytam na necie opinie sa podzielone. Czesto sie mowi o pwiklaniach po tej szczepionce :(

12 lata 3 miesiąc temu #436379 przez daners
Olga to moze kup jeszcze masc majerankowa pod nosek ułatwia podobno oddychanie ;] Ja mojemu smaruje :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436380 przez Kamyczka
Majowka napisał:

dzieki Kamyczka, wlasnie czytam na necie opinie sa podzielone. Czesto sie mowi o pwiklaniach po tej szczepionce :(

po rota?czy pneumo?po kazdej szczepionce mogą być.....ja się wahałam do ostatniej chwili

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436386 przez anszka
Majówka - ja planuję zaszczepić na rota podczas najbliższej wizyty, a na pneumo i meningokoki podczas następnych szczepień.

Patrzę na suwaczek naszego gościa i sobie przypominam, jak to było w okolicach 20 tyg. i stwierdzam, że było super :) brzuszek nie ciążył, początkowe dolegliwości minęły i ten power, który mi towarzyszył, hehe.
A wczoraj moja kuzynka pochwaliła się, że jest w ciąży i ma termin na początek czerwca, więc to oznacza, że niedługo powstanie wątek lipcówek 2013 :ohmy: ależ ten czas leci...
Dobra, dosyć refleksji, biorę się za sprzątanie (może ta moc z połowinek ciąży się pojawi ;) )

...................................

Jeszcze mi się przypomniało, że można było wtedy bezkarnie się objadać :silly:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436425 przez chłopek
daria moja sis na ciucholandzie za 3zl kupiła:P jest nowa
bidol mój tez nie trzyma zabawek musze mu je włozyc do reki, ale kocyk sobie chwyta. dzisiaj próbował siedziec i sie mu udało
inso ja mam podobny termometr jak ten z lidla.
ja czekam na te bluzy misie kolezanka ma mi kupic dla chłopaków

anszka ja wiem czy tak bezkarnie moja szwagierka w ciazy jest w kwietniu rodzi i je strasznie duzo jest w 11 tyg juz przytyła 7kg

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka