BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #437101 przez maksiu
Hej mamusie u nas dzis zimno tzn slonce ale wiatr jak nie wiem, ja mam obiadek prawie przygotowany, teraz siedze pije inke z mleczkiem i buszuje u was:)moj maly czasem, sie przewropci z boku na plecki albo z pleckow na bok ale zadko kiedy, za to z brzuszka latwo m idzie sie przekrecic na bok, ja musze malemu kupic podusie taka okraglo pod plecki, kamyczka ja ze wzgledu na to ze maly ma na prawo przewaznie glowker to ukladm go na lewy boczek apods polecki klade mu misia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #437102 przez Olga
Kamyczka,ale na leżąco na brzuszku pytasz? Czy w pionie? Ignaś z boku na plecki się przewróci,ale odwrotnie nie.

Tak kombinuje na brzuszku. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #437103 przez mloda_mamuska
Heeej

mam pytanie:

Czy mleka pepti to są mleka sojowe ???
mi sie wydaje,ze nie ..

12 lata 3 miesiąc temu #437104 przez maksiu
Olga pisalas ze szukasz na chrzest cos moze cos takiego??
allegro.pl/komplecik-z-kamizelka-macius-...-68-i2639109849.html

12 lata 3 miesiąc temu #437106 przez maksiu
m-m ja ci nie powiem, bo my mleka sztucznego ani z maksem ani z tyum nie stosowalismy, a powiedz mi co wyszlo z tymi cieniami u cb??

12 lata 3 miesiąc temu #437107 przez Daria23
hej Lalunie my wczoraj mielismy imprezke imieninowa ale szczerze takie imprezy jeszcze mnie nie ciesza bo wszyscy ida spac a ty musisz posprxatac zaraz maly w nocy sie budzi potem juz o 6;30 pobudka:(i az mnie to drazni ze jest ta godzina a moj M sobie spi jak lord -tez bym tak chciala:(

Mój Tymi śpi na płasko ale moze przez to ze on kocha spac na brzuszku wiec poduszki nie klade...

Kamyczka a w jakim sensie sie przewraca na boczki?z pleckow na bok czy jak???\
Moj Tymek tez pcha rączki i sie slini

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437108 przez Olga
maksiu coś tego typu,tylko nie koniecznie z taką czapką.I jak by dało rade jeszcze mniej eleganckie.Jak byłam pod koniec ciąży i z ciekawości przeglądałam,to było tyle fajnych,a teraz jakoś nie ma,ale mam jeszcze czas,może coś się trafi. :) napewno chodzi mi o kamizelkę lub sweterek,bo to już listopad będzie :)

Daria Ignasiowi prawie ciurkiem leci z buźki,ale to normalne.Dzieci uczą się teraz przełykać tą ślinkę.Dawałam małemu wit.C i wapno i cwanaik za każdym razem trzymał w bużce i po chwili wszystko wypluwał :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #437110 przez maksiu
olga my mielismy fajny spodenki i sweterek z welny szyte:) i do tego byl becik bialy dla maksajak znajde na strychu to ci zdjecia zrobie chyba ze uda mi sie na allegro znalezc

12 lata 3 miesiąc temu #437111 przez Kamyczka
Daria,Olga Dominik przewraca się z plecków na bok i odwrotnie,ale z brzuszka na plecki nieee
Maksiu fajny komlet,podobają mi się ze sweterkami :blink:
Daria też nie lubię imprez w domku no i niestety taka nasza rola,że musimy wstawać mój mąż i tak jest super,bo wstaje i zmienia pampersa w nocy :blink: i w ogóle zajmuje się małym jak idę do fryjera czy kosmetyczki

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437114 przez mloda_mamuska
maksiu z jakimi cieniami?

Kamyczka
oliwierek przewraca sie z brzuszka na plecki , i trzyma glowke,ale on sie tak rzuca ,ze boje sie i asekuruje go ciagle... ;))
osttatnio tak duzo gada i rechocze sie ;)))
super ze maz Ci pomaga w nocy :) :) :) :)

12 lata 3 miesiąc temu #437115 przez Olga
My jeszcze ze dwa tyg.temu musieliśmy przebierać tak o 3-4 rano pampersa,bo albo kupa była,albo tak zlany,że przeleciało,a od jakiegoś czasu dopiero 6-8 zależy i jeszcze nie jest taki mocno ciężki.Super,bo nie lubiłam w nocy tego robić :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437116 przez maksiu
Kamyczka do mojego chyba tez cos dotarlo bo ja mam wiecej czasu dla siebie, ale oczywiscie chce zebym i ja go puszczala, wiec wczoraj byl na grzybach ale nic nie przywiozl:)
A moj m wstaje do maksa w nocy bo z blazejem klopotow nie mamy
mm pod oczami, bo to ty wczoraj pisalas z masz cienie i mialas isc na makijarz do kolezanki

Olga my mielismy cos na podobe tego allegro.pl/komplet-do-chrztu-dla-chlopca...-68-i2674130260.html
tylko pod tym mial bialego pajacyka ubranego, i zawiniety w taki ala becik-spiworek ciepy

12 lata 3 miesiąc temu #437124 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #437147 przez maksiu
Kurde na moja kieszen to troche przy drogi, ja tez ma takie cienie mocne ja kupuje za niecale 20zl z perfecty bodajze ale jest przy slaby mi sie wydaje zreszta ja kosmetyki nie kupuje za jakies kosmiczne ceny, tylko stram sie tansze kupowac

12 lata 3 miesiąc temu #437163 przez maksiu
my jednak bylismy na sworku chwil a tu fotka:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka