BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #437650 przez chłopek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #437869 przez Olga
chlopek,ale przesyłka droga i na to samo wychodzi.Pogoda u nas do bani,cały dzień pana,nawet na spacerku nie byliśmy :( Ignaś się rozespał,to już 2 godz.śpi :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437876 przez chłopek
a moja kolezanka urodziła córe wczoraj w terminie 3950 :)i jej nie nacinali

12 lata 3 miesiąc temu #437881 przez Olga
Super,mnie w sumie też nie nacinali teraz :) jak sobie pomyślę,że miałbym jeszcze raz rodzić,to aż mi ciarki przechodzą :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #438024 przez bidol
Hej dziewczyny. Jestesmy w szpitalu. Kamilka ma podejzenie zapalenia płuc. :( trzymajcie za Nas kciuki.

12 lata 3 miesiąc temu #438055 przez Anna77
Hej Dziewczyny. Byłam dzisiaj na kontroli i połóg uznaję za zakończony. Mało tego, mój okres rozrodczy również. Kurcze, ale to zabrzmiało. Nie mniej jednak, cytując mojego nowego doktora - "już wystarczy". Trzy cesarki i na tym kończymy. Trochę mi z tym dobrze, trochę.... sama nie wiem.

No a tak poza tym u nas wszystko dobrze. Byłam dzisiaj z Kubą na nauce pływania - on się uczył, a ja intensywnie pływałam - rewelacja :) A z tym rozwojem Mateusza, to muszę chyba go bardziej pobudzać, więcej z nim ćwiczyć. Jest super chłopakiem. Bardzo wesoły i kochany, no i rośnie jak na drożdżach. Chyba powoli udaje nam się wprowadzić jakąś regularność w tą naszą codzienność. A odnośnie codzienności, to zauważyłam że coś niestety nie mogę wejść w tryb regularnego sprzątania. Wkurzają mnie nie umyte podłogi, nieregularnie ścierane kurze. Po prostu coś się nie wyrabiam jakoś. Muszę się wziąć za siebie.

12 lata 3 miesiąc temu #438058 przez Anna77
Bidolku jesteśmy z Tobą :kiss: :kiss: :kiss: Będzie dobrze ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438092 przez mloda_mamuska
hej
agnesssa piekny duzy synus!!!

biolku
jak to ..boziu trzymam kciuki !!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
przekaż buziaki Kamilce od ciotki i Oliwierka! :lol:

u nas srednio.
Oliwierkowi chyba ząbki juz idą.
pewna nie jestem,aleslini sie,nie chce jesc, rzuca sie na mja reke i chce ją ssac,po czym placze jak bierze ja do buzi...... mowia,ze zabki idą bardzo niesppokojny jest :(

a Oli juz tyle gada i smieje sie. i sam bawi sie grzechotkami ,fajnie bo zostawiam go z miskami tymi grzechotkami a ja cos moge zrobic a On leeży i ciągnie zabawki do siebie i gada do nich i smiesznie to wyglada :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #438098 przez Anna77
Agnessa gratuluję Synusia. Piękny, duży chłopak. Uściski dla Was :)

MM ciekawe kiedy u nas zaczną się ząbki :unsure: bo moje dzieci są generalnie "późnozębne". No i na szczęście raczej bez ekscesów się to odbywało, czego i Tobie życzę :)

12 lata 3 miesiąc temu #438114 przez Majowka
czesc dziewczyny!

Bidlku, trzymam mocno kciuki! oby to bylo tylko podejrzenie...jak to sie moglo stac? od kataru tak? boje sie strasznie tutejszej zimy i tego braku centralnego ogrzewania :(

M-M, zabki juz??? tak wczesnie?!
czekam z utesknieniem na moment kiedy i Lucas zacznie sie zabawkami bawic :laugh: :laugh: :laugh:

to nasz aniolek w gondoli, to juz oststnie dni, kiedy w niej spi..4 pazdziernika robimy pierwsza probe spania w jego lozeczku w innym pokoju, ale sie boje :huh:

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438142 przez Daria23
hej Kochane witam sie z rana chyba pierwsza:)u nas nocki juz sa fajne mały budzi sie tylko raz w nocy dzis np o 4;30 gorzej jest pozniej z zasnieciem ale nie ma co narzekac

BIDOLKU-trzymam kciuki dawaj znac jak cos edziesz wiedziec -jestesmy z wami!!!!!

moja kolezanka tez wczoraj urodziła ponad tydzien po terminie i mala miala tylko 2,950 a podobno tak ponacinali ja mocno ze nawet malej na noc nie miala wiec nie ma reguly czy male dziecko czy duze bo na cieta i tak mozesz byc

Majówka- cudny ten twój synek taka słodką buziuchne ma;)

12 lata 3 miesiąc temu #438147 przez chłopek
bidolku bedzie dobrze niech kamilka wraca do zdrowia, mojej szwagierki mała tez miala zapalenie oskrzeli 2 razy i płucka
a u nas wkoncu szczepionka na gruźlice pękła.
a saiko ostatno byla na forum ale pewnie nie miala czasu do nas zajrzeć

12 lata 3 miesiąc temu #438150 przez daners
witam ;]

Daria to pozazdrościc nocy ;] wreszcie sie doczekałas "lepszych czasów" :) przynajmnej pospisz troszke co..

u mnie noc hm co dwie godziny pobudka rozpoczeta juz od 23 eeech ale co zrobic.

Daria a Domis robi sobie drzemki w dzien?zasypia sam? u mnie jakis horros sie rozpoczol ;) zasnac sam niechce lezac placze jedynie na rekach sie uspokaja.. ale walcze i nienosze, ku zdziwieniiu zasnol w wozku ale chyba juz ze zmeczenia ;]

Bidol szybkiego powrotu i calusy dla Kamilki.

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #438166 przez Anna77
Daners u mnie pewnie mniej więcej tak samo z pobudkami. Zasypia ok. 19.30. Potem pobudka między 23 a 24. Czasem śpi do 4, ale zwykle to pobudka po 2, po 4 a potem to już sobie tak na śpiąco niemal podjada :) Ale jakoś póki co daję radę.

12 lata 3 miesiąc temu #438188 przez anszka
Agnesssa- GRATULACJE :)Niech Maksiu zdrowo rośnie :kiss: :kiss: :kiss:
Bidol - kochana, życzymy Wam szybkiego powrotu do zdrowia i domku, jak będziesz mogła, to daj znać, jak córcia się czuje.
Daria - zazdroszczę :)
Daners - podziwiam determinację, mój zasypia tylko na rękach. Jak zaczyna płakać (z byle powodu), to tak się zapętla, że wpada w niesamowitą histerię. Nawet na rękach nie umie się uspokoić :(
Od kilku nocy też budzi się co dwie godziny, a sypiał po trzy.
Anna - myślisz, że w tej przychodni zrobiliby mi też taki "przegląd" maluszka? trzeba mieć skierowanie od pediatry?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka