BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #437211 przez mloda_mamuska
maksiu ja różnie. ale jak kupuje drozsze,to musze miec przetestowane je.bo kiedys wydałam 200 zł na tusz i okazał się strasznie kiepski.gorszy niz te z rossmana za 16-20zl ;/
z diora niby super a g..no bylo ;/
teraz na lancome poluje,ale ponad 100kosztuje ten co ja chce. moze przed powrotem jeszcze kupie
teraz znajoma mi zalatwia dobra odzywke i spray o prostowania wlosow,to od fryzjerki zamawiamy,zawsze to taniej niz w sklepie. ;) a one sa tylko w salonach dostepne i jednym sklepie dla fryzjerek ale cena z kosmosu ;/
Podkladu uzywam z lancome za 200 zł ale puder mam przetstowany za 30 zł super ;)) wiec roznie to bywa. Po prostu patrze na jakosc ;))) jak moge zaoszzczdzic i kupic tansze to wiadomo,ze skorzystam ! ;)))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #437270 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

maksiu ja różnie. ale jak kupuje drozsze,to musze miec przetestowane je.bo kiedys wydałam 200 zł na tusz i okazał się strasznie kiepski.gorszy niz te z rossmana za 16-20zl ;/
z diora niby super a g..no bylo ;/
teraz na lancome poluje,ale ponad 100kosztuje ten co ja chce. moze przed powrotem jeszcze kupie
teraz znajoma mi zalatwia dobra odzywke i spray o prostowania wlosow,to od fryzjerki zamawiamy,zawsze to taniej niz w sklepie. ;) a one sa tylko w salonach dostepne i jednym sklepie dla fryzjerek ale cena z kosmosu ;/
Podkladu uzywam z lancome za 200 zł ale puder mam przetstowany za 30 zł super ;)) wiec roznie to bywa. Po prostu patrze na jakosc ;))) jak moge zaoszzczdzic i kupic tansze to wiadomo,ze skorzystam ! ;)))

ja używam astora podkładu perfect stay i powiem szczerze,że pięknie kryje i jest niemal niezniszczalny :blink: a tusz do rzęs najlepsszy jai używałam to Loreala Telescopic Carbon Black,mam długie ale proste rzęsy a ten super podnosi je i wydłuża :blink: pudru nie używam

12 lata 3 miesiąc temu #437289 przez mloda_mamuska
Kamyczka ja z loreala pudru uzywam doslowie gdzies 30 zl ostatnio za niego placilam.tyle,ze nie jest dostepny w polsc w zadnej drogierii ale na allegro czesto go kupowalam ;)
pędzelek jest do kitu ,ale puder super ;)
a co o podkladu ja musze miec do cery mieszanej,niby już trądziku nie mam,ale cera po nim jednak zostaje taka ...jakby huragan po niej przeszedł :lol: :lol: :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #437331 przez Majowka
Dziewczyny,

Zobaczcie: www.zapytajpolozna.pl/130-wrzesien/27978...n-2012/Page-520.html

Maksio juz z nami!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Gratuluje Agnessa!!!!!!!!!!
Piekny duzy chlopczyk!!!!!!!

12 lata 3 miesiąc temu #437361 przez daners
Witam i odrazu Gratki dla Agness -wreszcie co:) super że juz po wszytskim- synus slodki i duzy :)

dziewczyny jak tam po nocy :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #437381 przez Daria23
hej kochane :) witam sie i ja:)u nas nocki ostatnio super wstaje raz tylko dzis np o 4 ale juz od 6-6;30 maly ma bateryjki naładowane i spac nie chce:):)Wczoraj dostałam okres wiec zaczynam brać tabletki...
Moja kolezanka trafila dzis na porodowke ale narazie 2 cm rozwarcia czekam niecierpliwie:):):)

Maksiu-cudne chlopisko twoje:):)
Agnessa- GRATULUJEMY!!!!!!!!!!:)

12 lata 3 miesiąc temu #437403 przez Daria23
Dziewczyny mam pytanie kupujecie moze nawilżacz powietrza????a jak tak to jaki??
Bo sie zastanawiam bo sa te takie do powieszenia na kaloryfer i te drugie takie na prąd bodajrze

12 lata 3 miesiąc temu #437457 przez chłopek
hej no i oczywiscie nie przetkali kanalików Sebkowi bo powiedzieli ze nie maja dofinansowan i mam w przyszlym roku przyjechac hahaha smieszni sa do przyszłego roku mu przejdzie no i by musilei mi go usypiać nie dziekuje.
25 października bede dzwonic do krakowa na listopad wtedy umawiaja moze sie uda

12 lata 3 miesiąc temu #437560 przez Kamyczka
Witajcie mamusie :blink:
my po wizycie u endokrynologa i pobraniu krwi na tsh,ft3 i ft4,napociłam się okrutnie,bo wszędzie biegałam i ludzi mnóstwo.
Chłopek na nfz wszedzie tak samo -lipa na maxa-jak zapłacisz to jest dobrze,ale w takim razie po co nam ten cholerny ZUS????

12 lata 3 miesiąc temu #437561 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Dziewczyny,

Zobaczcie: www.zapytajpolozna.pl/130-wrzesien/27978...n-2012/Page-520.html

Maksio juz z nami!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Gratuluje Agnessa!!!!!!!!!!
Piekny duzy chlopczyk!!!!!!!

Agnessa gratulacje :kiss: :cheer: :cheer: :cheer: :kiss: piękny Max :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437580 przez Olga
Agnesssa gratuluję ślicznego synusia-duży chłopak z niego :)

Daria ja właśnie się rozglądam za nawilżaczem,takim elektrycznym,ale nie kosmicznie drogim-taki na kaloryfer już mam,ale czy to coś pomaga :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #437604 przez chłopek
olga ja mam taki elektryczny od mamy pozyczony ale widziałam fajne i niedrogie na allegro

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437610 przez chłopek
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #437641 przez Olga
chlopek właśnie coś takiego planuję kupić-myślicie,że chociaż trochę pomorze w nawilżeniu powietrza? Synuś Twój jest uroczy i te jego czaderskie włoski :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437645 przez chłopek
olga ja mam takiego liścia i powiem ci ze dobry jest ja jeszcze do niego olejki eteryczne dawałam

chyba tez sobie kupię bo nie bede ciągle od mamy pożyczać

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka