BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #439646 przez Anna77
Daria u mnie też coś się psuje, to znaczy piękny błękit zasnuwa się powoli kołderką chmurek :( I mam wrażenie że troszkę wieje. Ale jak byliśmy na spacerku było pięknie. Spacerowaliśmy po lesie i chłonęliśmy zapach pięknej jesieni. Uwielbiam zapach lasu.

Na sobotę umówiłam się do fryzjera. Mam ochotę na choć małą zmianę i to już postanowione!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #439651 przez anszka
U mnie też pogoda się psuje i chyba udziela się to mojemu synkowi, bo humorek mu nie dopisuje :(

12 lata 3 miesiąc temu #439661 przez Daria23
Anna- no my dzień w dzień chodzimy po lasach bo innych dróg nie mamy wkońcu mieszkamy na przeciwko lasu:)ale fakt zapach jest cudny:)
Anszka- mój mały też dziś taki marudny i płaczliwy chyba pogoda mu też nie odpowiada :(

Anna-to co zmieniasz?robisz ten blondzik ciemniejszy??
Ja tez mam ochote na zmiany ale nie mam odwagi jakoś ani ściąć ani pofarbować:(zawsze do ślubu chciałam mieć takie długie włoski i swój kolor i przez to tak si,e trzymam tych włosów

12 lata 3 miesiąc temu #439671 przez Kamyczka
Daria ja na twoim miejscu bym nic nie zmienała-masz piękne długie gęste włosy,zazdroszczę :blink:
Dziewczynki czy wasze maluszki śpią na brzuszku??Mój zasypia tak teraz,ale nie wiem -to pierwszy raz robi,to bezpieczne???

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439680 przez Olga
Kamyczka Ignaś teraz jak go przekładam podczas snu na brzuch,to od razu podnosi głowę i chce obserwować i wtedy nici ze spania,dlatego coraz mniej tak śpi.Nie zasypia tak,bo raczej na rączkach jest usypiany,ale myślę,że to nic złego,widocznie Twojemu synkowi tak dobrze,my przecież też lubimy zasypiać na brzuchu :) Myślę,że niedługo każde z naszych dzieci tak będzie zasypiało,to tylko kwestia czasu :)

A czy wy jeszcze bierzecie dzieci,żeby im się odbekło.Bo Ignaś jak sobie porządnie nie beknie,to nie może spać :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #439684 przez Kamyczka
Olga napisał:

Kamyczka Ignaś teraz jak go przekładam podczas snu na brzuch,to od razu podnosi głowę i chce obserwować i wtedy nici ze spania,dlatego coraz mniej tak śpi.Nie zasypia tak,bo raczej na rączkach jest usypiany,ale myślę,że to nic złego,widocznie Twojemu synkowi tak dobrze,my przecież też lubimy zasypiać na brzuchu :) Myślę,że niedługo każde z naszych dzieci tak będzie zasypiało,to tylko kwestia czasu :)

A czy wy jeszcze bierzecie dzieci,żeby im się odbekło.Bo Ignaś jak sobie porządnie nie beknie,to nie może spać :unsure:

ja biorę,ale czasami w nocy nie,jak ładnie zasnie przy cycu

12 lata 3 miesiąc temu #439692 przez Olga
No ja właśnie czasem też w nocy nie wezmę,to później się tak kręci,że i tak muszę wstać :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #439695 przez Kamyczka
Olga napisał:

No ja właśnie czasem też w nocy nie wezmę,to później się tak kręci,że i tak muszę wstać :)

mój ładnie spi zazwyczaj,ale ostatnio nad ranem jak się obudzi,to gaworzy i nie da się go uspac

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439698 przez anszka
Kamyczka - mój maluch lubi czasem spać na brzuszku, ale pozwalam mu na to jedynie w ciągu dnia.
Olga- Wojtkowi też musi się odbić, w nocy niekiedy zasypia od razu przy piersi, więc go kładę na łóżko, on się przeciągnie, wtedy go podnoszę i jest bekuś.

12 lata 3 miesiąc temu #439706 przez Kamyczka
dziewczynki jak nauczyć maluszka ssac smoka???Bo Dominik wklada cale raczki do buzi i kciuka powoli tez(

12 lata 3 miesiąc temu #439712 przez Daria23
Kamyczka-mój Tymek prawie cały czas spi na brzuszku cale noce tak przesypia na pleckach sie budzi i kreci a na brzuszku spi jak borsuk ale chyba ma to po tacie swoim bo moj M tylko na brzuchu spi:)a co do odbekania to zawsze czekam az odbeknie nawet w nocy chyba ze to juz trwa baaardzo dlugo to wtedy na brzuszek go klade i samo mu sie odbije za jakis czas...

12 lata 3 miesiąc temu #439719 przez anszka
Kamyczka - nie wiem, Wojtek na początku ssał, a potem przestał i już nie chce, a chciałabym, żeby ssał, bo łatwiej go było uspokoić w samochodzie lub w wózku.
Daria - mój na plecach też nie umie spać, w nocy śpi na boku

12 lata 3 miesiąc temu #439725 przez Daria23
laseczki a w nocy pod czym śpią wasze maluchy?????pod kołderka czy kocykiem jeszcze???
Kamyczka-może posmaruj smoczek czymś słodkim tak tyci tyci żeby poczuł i moze polubi smoka mój Tymek od urodzenia ciagnał smoka z Aventu

12 lata 3 miesiąc temu #439726 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

laseczki a w nocy pod czym śpią wasze maluchy?????pod kołderka czy kocykiem jeszcze???
Kamyczka-może posmaruj smoczek czymś słodkim tak tyci tyci żeby poczuł i moze polubi smoka mój Tymek od urodzenia ciagnał smoka z Aventu

Daria smarowałam swoim mlekiem to possał i wypluł cwaniak :blink:
mój śpi pod kołderką swoją

12 lata 3 miesiąc temu #439731 przez anszka
Mój też już śpi pod kołderką.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka