BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #439472 przez anszka
Witajcie mamusie :)
Bidol - jak Kamilka się miewa?
Anna - biedny synuś, dobrze, że udało się wykryć i można jeszcze zareagować. Szkoda mi dzieciaczków, które muszą spędzać czas w szpitalach i być poddawane jakimkolwiek zabiegom. Wyobrażam sobie, ile nerwów Cię to kosztuje, ale na pewno będzie dobrze :kiss:
Daners - mój to w ogóle nie umie zasnąć na dworze, nasze spacery trwają ok. 10- 15 min. i zawsze kończą się histerią. Powoli mnie to dołuje, bo sama jestem już niedotleniona :(
Anna - czy fotelik do kapsa ma daszek, bo może muszę kupić i brać go na spacery choćby w foteliku. Nie mam już patentu na te spacery :(
M_M - mnie się podoba nowa fryzura, nawet bardzo, kolor pasuje i grzywka też :)
Maksiu - jak nie urok, to... może trzeba ponowić badanie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #439473 przez Kamyczka
Witajcie mamusie :)
Sandra ładnemu we wszystkim ładnie,teraz rzeczywiście jesteś wyraźniejsza :blink: nie martw się męzowi się w kazdym kolorku będzieszz podobać. :blink: ja zrobilam wczoraj odrost-w blondzie się czuję najlepiej,tez kiedyś zafarbowałam wloski-miał byc ciemny bllond a czarny prawie wyszedł-okropnie wyglądałam i źle się czułam-jakoś tak staro.
Daners też lubię spacerki,ale z 2go pietra znieść wózek to nie lada wyczyn,a mąż rano nie zniesie,bo się boję-u nas kradną z klatek wózki,rowerki-co za chamstwo takim dzieciaczkom kraść,niech im reka uschnie

12 lata 3 miesiąc temu #439474 przez Anna77
MM moim zdaniem wyglądasz super i kolorek Ci pasuje :)

U nas dzisiaj troszkę się poprzestawiało, bo coś wstać nie mogłam i wygrzebałam się z łóżka ok. 8.20. A że Mati obudził się o 6.30 i chwilę kompletnie nie chciał spać, to jak zasnął obudził się przed 9 :ohmy: Właśnie położyłam go spać na pierwszą drzemkę, która zwykle trwa ok. 40 minut. Tylko że normalnie po 10 to my wychodzimy na spacer, więc teraz kompletnie nie wiem ile on będzie spał.

W P-niu póki co kolejny pięknym, bardzo ciepły i słoneczny dzień :lol:

Aaa, no i też mam ochotę na jakąś zmianę koloru. Od kilku lat mam ten sam, co prawda już dwie fryzjerki mi powiedziały że nie mam go zmieniać bo jest ok, ale ile można. do tego jeszcze postanowiłam troszkę zapuścić, bo od 3 m-cy i tak nie miałam jak iść do fryzjera. W weekend pewnie coś zadziałam.

12 lata 3 miesiąc temu #439476 przez Olga
Hej dziewczynki.
Przywitam się najpierw,nadrobię to,co naskrobałyście i zaraz wracam :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439477 przez Kamyczka
Anszka to Wojtuś taki wrog spacerów jest???
Anna ty jesteś blondynką?ja byłam wczoraj u fryzjera 2ipól godzinkina szczęscie Dominik wytrzymał z tatusiem-na spacer poszli,ale ściągnęłam butlę mleka a on nie chciał jeść :( tylko jak wróciiłam to rzucił się na cycka

12 lata 3 miesiąc temu #439486 przez anszka
Kamyczka - wróg i to ogromny, od początku nie przepadał, ale teraz, jak jest taki ciekawy świata, to jest masakra. Budka musi być odsłonięta i najlepiej jakbym tylko pod drzewami jeździła, a tych, jak na złość, u nas jest niewiele i zanim bym doszła do lasku, to histeria na maksa :(
Boję się jesieni, o zimie nawet nie wspomnę...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439494 przez Olga
daners napisał:

chlopek ja tam wole byc na spacerze bo w domu to czesciej musze go nosic bo polezec samemu t tylko chwile a potem tylko mama;p a na spacerze smacznie spi :)
wogole zaczyna sie denerwowac i podejrzewam ze niechce juz lezec w gondoli hmm czyzby mu za plasko bylo ;]

daners to ja też mam tak,że wolę na dworzu-wczoraj cały dzień,chyba z 10 km zrobiliśmy ha ha.My już próbę spacerówki zrobiliśmy i Ignasiowi bardzo się podobało,był lekko wyżej niż w gondoli i dużo więcej widział,oczywiście tylko w pokoju,ale był zachwycony. :)

My też niedługo idziemy na spacerek,jak Ignaś wstanie,bo zapowiada się kolejny piękny dzień :laugh:

m m,mi też się bardzo podoba i kolorek i grzywka też.Super wyglądasz i mężuś będzie zadowolony-zobaczysz :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #439496 przez Anna77
Kamyczka tak, jestem blondynką, chcę nią zostać, ale trochę ciemniejszą, taką bardziej karmelową chyba. Nie wiem jak to opisać.

A mój Mateusz od dłuższego czasu jeździ w gondoli z podniesionym oparciem na środkowym poziomie (mam 3 + na płasko). Na płasko układam go jak zaśnie. Na spacerówkę jeszcze nie zmieniam, choć faktycznie Mateusz już wypełnia całkiem nieźle gondolę ;)

12 lata 3 miesiąc temu #439499 przez maksiu
Hej sandra czemu mowisz ze tatmym lepiej cos ty i w tym i wtym ci by,lo ladnie
U nas dzis sloneczko chyba sie do babci z malymi przejde moze mi spodnie zrobila juz:)a do kawy zrobilam herbatniki przelozone kasza manna z poolewa z czekolady, ale nie ciasto tylko ciastka takie:) nawet dobre wyszly
olga ajaki wy macie wozek ze ty juz w spacerowce Ignasia wozisz?? ja chyba jeszcze poczekam i w gondoli bede wozic

12 lata 3 miesiąc temu #439506 przez Olga
maksiu nie wożę go jeszcze,to tylko próba była,bo i tak mi dłużej jak 2-3 tyg.w gondoli nie wytrzyma.Mamy wózek firmy MUTSY,spacerówk jak jest na płasko to jak w gondoli,tyle że więcej ma miejsca. :)

12 lata 3 miesiąc temu #439522 przez Daria23
hej kochane witam sie z ranka ale wczoraj dalyscie czadu juz dawno nie mialam 5 stron zaleglych:):):)
Anna,Maksiu,Słoneczko-trzymam kciuki za wasze pociechy żeby były zdrowe jak rybki

M_m-jak dla mnie bosko wygladasz fajna laska z ciebie jak dla mnie lepiej teraz jak wtedy
Anna-cos sie pogoda nam knoci co nie ?:(

12 lata 3 miesiąc temu #439543 przez chłopek
mm super wygladasz, ja uzywam garniera rubinowy kolor.
anna moja szwagierka(uczyła sie na fryzjerke) tez mi zawsze mówi ze mi brzydko w grzywce i wogóle ale ja sie tak dobrze czuje, i mi si podoba

12 lata 3 miesiąc temu #439581 przez Kamyczka
chłopek napisał:

mm super wygladasz, ja uzywam garniera rubinowy kolor.
anna moja szwagierka(uczyła sie na fryzjerke) tez mi zawsze mówi ze mi brzydko w grzywce i wogóle ale ja sie tak dobrze czuje, i mi si podoba

i pasuje ci :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #439597 przez Daria23
chłopek-a ty pisałaś że masz pożyczony ten nawilżacz powietrza i powiedz mi jak go używać >?bo zamówiłam ten nawilżacz powietrza i nie wiem jak go używać czy wieczorem czy w ciągu dnia i jak długo?

12 lata 3 miesiąc temu #439601 przez chłopek
daria ja wieczorem włączałam przed spaniem Ksawciowi, i czasem w dzien i nie powiem ci na jak długo chyba na godz

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka