BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #439817 przez chłopek
słoneczko moja lekarka tez powiedziała ze nie ma potrzeby zeby dawac cebion ale i tak dawałąm i maść majerankowa te stosowałam przeciez tylko troszeczkę sie stosuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439880 przez Anna77
Przepraszam, że z opóźnieniem, ale nie było mnie w domku.

Wiadomość od Bidolka

"Mamy obustronne zapalenie płuc. A co ciekawe osłuchowo czysto, tylko na prześwietleniu wyszło. Na szczęście coś mnie tknęło i poszłam do lekarza. Pobędziemy do poniedziałku - może dłużej".

12 lata 3 miesiąc temu #439898 przez chłopek
bidolku niech Kamilka wraca do zdrowia buziaki od cioci i chłopaków

12 lata 3 miesiąc temu #439915 przez Olga
Jejkuś trzymajcie się dziewczyny,a Kamilka niech zdrowieje :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #439926 przez słoneczko
bidolku trzymajcie sie :) bedzie dobrze :)

12 lata 3 miesiąc temu #439937 przez chłopek
czekam na męża :( ma wrócic o 21 masakra tak długo robi a wypłaty nie ma

12 lata 3 miesiąc temu #439940 przez słoneczko
jejkus jak ja jej współczuje. Jak słysze o szpitalu to az mnie skreca w żołądku :(

12 lata 3 miesiąc temu #439954 przez Anna77
Daria, Anszka pogoda chyba faktycznie zepsuła się chyba już na dobre niestety. Pada i pada :( Ale mogłam się tego spodziewać, w końcu udało mi się umyć okno w kuchni, he he.

12 lata 3 miesiąc temu #439958 przez słoneczko
Anna - ja tez tak mam jak umyje okna to pada :) umnie dopiero teraz sie rozpadało, i znajac zycie jak mocno pada to zaraz niebedzie pradu, zawsze tak jest :( świeczki juz pozapalałam na wszelki wypadek bo ostatnio jak nagle prad wyłaczyli to małego szukalam po łózku 5 min bo spał i nic niewidziałam. :(

12 lata 3 miesiąc temu #440198 przez maksiu
O widze ze ja dzis pierwsza az w szoku jestem, kurde laski powiem wam ze jak sie wali to sie wszystko wali
Dzis nam spalila sie sasiadka tu jest artykul mszanowo.wm.pl/125349,87-letnia-kobieta-...zginela-w-ogniu.html
a co najlepsze moj maz jak wstal do pracy zobaczyl ogien i ze cos strzela polecial na dol tak jak stal w bluzie spodniachi kapciach, nie atrzal na ogien tylko wywalil okno i drzwi i wsazedl do srodka bo chcial ja uratowac ale niestety bylo za pozno:( i na dodatek on by sie zaczadzil bo juz sam czad szedl i sie wycofal z domu:( a strazaki jechali godzine co maja kawalek szlak trafia normalnie jeszcze teraz byla pan i z policji i chciala di niego nr wiec podalam mam nadzieje ze nie bedziemy mieli klopotow bo przecie\z chcialeismy pomoc

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #440214 przez Kamyczka
maksiu napisał:

O widze ze ja dzis pierwsza az w szoku jestem, kurde laski powiem wam ze jak sie wali to sie wszystko wali
Dzis nam spalila sie sasiadka tu jest artykul mszanowo.wm.pl/125349,87-letnia-kobieta-...zginela-w-ogniu.html
a co najlepsze moj maz jak wstal do pracy zobaczyl ogien i ze cos strzela polecial na dol tak jak stal w bluzie spodniachi kapciach, nie atrzal na ogien tylko wywalil okno i drzwi i wsazedl do srodka bo chcial ja uratowac ale niestety bylo za pozno:( i na dodatek on by sie zaczadzil bo juz sam czad szedl i sie wycofal z domu:( a strazaki jechali godzine co maja kawalek szlak trafia normalnie jeszcze teraz byla pan i z policji i chciala di niego nr wiec podalam mam nadzieje ze nie bedziemy mieli klopotow bo przecie\z chcialeismy pomoc

o matko :( czytalam o tym w olsztyńskiej,masakra,problem to powinni miec ci ze strazy!!!!
mszanowo.wm.pl/125349,87-letnia-kobieta-...zginela-w-ogniu.html

12 lata 3 miesiąc temu #440224 przez maksiu
aj nic nie mow teraz tylko czekamy na to co policja bedzie sie wypytywac??

12 lata 3 miesiąc temu #440227 przez bidol
Hej kochane moje :)

U Nas w miare wszystko dobrze :) Kamilka jest nawet grzeczna :) juz jest duza poprawa. Przeniesli nas na inna sale bo na poprzedniej lezalysmy z taka patologia. Na dniach MOPS ma przyjechac i odebrac jej dziecko. Lekarze i pielegniarki zbieraja tamie bluzgi na kazdym kroku. Smrod brud i ubustwo. Cos strasznego. Ze szpitala nie chca malego puscic bo tylko rodzina zastepcza moze go zabrac a jak dotad zadna sie nie zglosila.
Buziakujemy Was mocno i dziekujemy za kciuki :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #440228 przez Kamyczka
Maksiu no przesłuchaja Was pewnie na tą okoliczność,masz dzielnego męża :)
Bidol maskra niektórzy ludzie nie powinni miec dzieci,zdrówka dla Was kochane! :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #440229 przez maksiu
Bidolku buziaczki od tesciowej i ziecia:) haha
trzymajcie sie cieplutko bedzie dobrze wiem co czujesz tak jak mowi sloneczko ja tez mam dosc szpitaal

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka