- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
saiko ja też lubię,jak nie puszczając dziąsełkami cycolka się do mnie śmieje-bardzo lubię karmić piersią.A co do tych nerw przy kaemieniu,to dzieci maja takie etapy czasami,mój mial prawie cały 2 mies.z tym walczyłam i nie raz nawet na stojaco karmiłam ha ha,ale nie warto się poddawać-to minie
Oj tez na stojaco mi sie zdaza
Mm - ja lubie pure ziemniaczane, innych nie jadlam
Aniu - a jaka operacje mial Kuba?
W ogole zla jestem, ze przez 2m-ce nie zagladalam bo w ogole nie wiem co u Was
Dlaczego nie wszystkie karmicie piersia, jak ze zdrowiem malestw ...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie zrezygnuję jeszcze długo,długo z karmienia,ale już daję słoiczki i raz dziennie Nan-ale to z powodów moich wyjazdów Ignaś jeszcze nie chorował,miał jakiś miesiąc temu niby katarek,albo wysuszona śluzówkę jak zaczęliśmy grzać w domku,ale to raptem 2 dni trwało żadnych infekcji jak na razie Tylko od jakiś 2 tyg.robi kupkę co 3 dni,nie wiem czemu,bo zawsze robił kilka razy dziennie
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka chyba teraz padlo na mojego Twoj polubił spacerki a moj tylko krotkie koło domu ;/ niepodoba mi sie to...
co myslicie o tym skoku rozwojowym m-m ??
Moj jest mega marudny i wiecznie musze Go trzymac na rekach, Od dwóch dni tak ma nawet usypiajac musze go potrzymac na rekach czasem trwa to sporo on sie nagada potem go odloze i zasypia,,, a kiedys polozylo sie go i juz niebylo co za czasy....
A to slinienie jakos mnmie to irytuje..trzymam Go na rekach a ten mi chlipcze wiecznie wyciagam mu reke to ryk;/
Olga mówisz jazdy masz to yy mamy nie wychodzic na ulice zartuje...
Bidol faktycznie wiecznie szpital masz... zdrówka zycze.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój sie aż tak mocno nie ślini,leci mu ale w granicach rozsądku,ale wiem,ze tak musi być i nie mamy na to wpływu To może trwać bardzo długo(u moich córeczek do 9 mies.trwało)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój juz spi a Twoj co robi
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Daners - ja wierzę w te skoki rozwojowe, bo mój już dwa razy miał dziwne zachowanie właśnie w tym "rozwojowym" okresie. Ciesz się z godzinnego spaceru, nasze w najgorszym momencie trwały 8 minut i krążyliśmy jak sępy wokół domu.
Saiko - u nas też ok, Wojtula (odpukać) zdrowy, ale jest nerwusem (oczywiście po tatusiu), nie lubił spacerów, ale wraz z ukończeniem trzeciego miesiąca nagle mu się odmieniło, nie umie jeszcze sam zasypiać, a ja nie wiem, czy umiem go tego nauczyć
Na razie ciągnie tylko cycola, nie próbował nawet jeszcze herbatki
Olga - ja też uwielbiam karmić, nawet mi nocne wstawanie nie przeszkadza
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
tak samo po kąpieli podczas ubierania
Olga - śpi od 20? i do której tak? mam nadzieje, ze moj zasnie dzis normalnie ok 22 a nie jak wczoraj o 1:30
daners - z tym noszeniem tez tak mam - albo spi albo je albo jest noszony i bron boze ustac czy usiasc
mm - mój od kilku tygodni umie juz piszczec i z tego korzysta
Kamyczka - ja śpiworka nie kupuje bo mój będzie miał kombinezon - misia i przykrywam go kocem
bidolku - biedaku, współczuję Sebkowi i mam nadzieje, ze Kamilka się uchroni
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daners dlatego ja zawsze staram się,żeby tak po 16 poszedł spać i spał jak najdłużej,to wtedy wiem,że wytrzyma do 20,a jak wstanie np.przrd 18 to też ciężko mu wytrzymać.Tylko że on jak za wcześnie pójdzie,to od jakiś 2 tyg.ma tak,że budzi się ok.22 gotowy do zabawy,więc wolę nie ryzykować,a jeżeli się o tej obudzi,to daję mu cycola,ale musi być ciemno,bo już za bardzo go rozprasza telewizor
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
zawitam sie i ja jakos wczesniej nie mialam nastroju na pisanie, kurde przez to wszystko trace pokarm ale robie wszusyko zeby go jakos mniec
Kochane jesli bede robic bledy w pianiu przepraszam ale maks mi pozdzieral wszystkie literki z klawiatury w dodatku jednak nie mam okresu, chyba ze moze jeszcze przyjdzie ma co po cicju licze . No i wczoraj znowu zaszalalam i zakupilam sobie kolejna tunike
allegro.pl/210-seksowna-kopertowa-mini-s...15668.html?source=oo
ta turkusowa
no i mezowi swterek niech tez cos ma
allegro.pl/roz-l-longsleeve-cmr-japan-st...49538.html?source=oo
ten z nr 1
Saiko u nas masakra, jak wspomnialam przez ten stres trace pokarm ale te juz na bok u nas szkoda slow jak nie Blazej to teraz maksa czeka operacja na nozki, do tego dla blazeja musze zakupic dodatkowe szczepionki na krztusiec, gdzie jedna kosztuje ok 150zl a my musimy miec 4 takie dawki
Bidol kochana ty to sie tez masz tak jak ja, ale jelitowka chyba nie jest zarazliwa u mnie maks mial ale jakos nas nie pozarazal
U no i sie rozpisalam a na fb sa nowe focie blazeja wiec zapraszam a teraz mykam spac bo sie najadlam, jutro znowy po karmieniu bede pprobowala sciagac mleko zeby wzbudzic lakracje
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
saiko a juz myslalam,że tylko u mnie tak cięzko wiec jedna niejestem w tym noszeniu i sluchaniu narudzenia
Olga wczoraj pytalas czy nie boje sie ze wstanie i nie zasnie ;p i normalnie wykrakałas mi obudzil sie o 2 wyspany ;] naszczescie o 3 zasnol ale odrazu mi sie Twoje słowa przypomniały
Olga mój czasami tak zmeczony pada juz o 16;40 spi jakies 40 minut i potem zasypia po 18 wiec niemam rady na niego :)by pospał i zasnol pozniej ;] ale ja i tak nie lubie spac wiec mnie to pasuje ;]
Maksiu widze szalejesz z ubrankami ;p dla kogo Ty sie tak stroisz hehehe wiadomo..
ja dopiero jak strace kg to sobie poszaleje ;/ narazie jestem za gruba;]
Kurcze u nas brzydko ponuro szaro łeee... wogole wczoraj u nas snieg padal