- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Najpierw się przywitam w tą mroźną sobotę i zaraz was doczytam.Mały śpi od pół godzinki,a ja właśnie sobie kawkę zrobilam.Olga śpi u babci,a Marika poleciała do kosmetyczki,więc chwila relaksu i biorę się za sprzątanie-jeszcze nasza kolej mycia klatki schodowej jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nadrobilam co naskrobalyscie.
A wiec co do seksu - jest bozko - 1000 razy lepiej niz przed ciaza
Anszka - my tez taki zalas pampersow mamy tj 3 nie cale 300 szt. I 4 tez ok tyle. Maz zaszalal na promocji w Carfurze
Saiko - no szkoda ze przepadlas na te 2 miesiace. Wzywalam Cie wielokrotnie. Martwilam sie ze cos u Was sie stalo.
A wiec. My bylysmy w szpitalu. Kamilka miala zapalenie pluc. A tydzidn po szpitalu ostre zapalenie oskrzeli. Ale juz powoli wychodzimy na prosta
M_M - Oli jest booski. Taki zawadiaka a linku nie widzialam bo z telefonu pisze. Wiem tylko ze Kama jest duuza bo jak byłam u dermatologa z mala bo ma takie paskudne znamie na brzuszku - taka malinke wypelniona krwia - to lekarka powiedzala ze jest duza i nie wyvlada na 3 miesieczne dziecko i nie mogla sie napatrzec ze tak sztywno sie trzyma. A ja w tym nic dziwnego nie widze ona juz tak zztywno glowke trzymala jak 2 miesiace miala. Ja to juz spokojnie na jednej rece mozna nosic.
Ania - Mateuszek sliczny i napatrzec sie nie moge jak do Kubusia jest podobny a Kubus bardzo dzielny chlopczyk. Zdrowka zycze i nie dziwie sie reakcji pielegniarek - sama jestem pod wielkim wrazeniem - jaki z niego madry cbopak
Kamyczak - zobaczysz pieniadze zawsze sie znajda na drugie dziecko
)
Majoweczko - no wiesz?! Jestes sliczna zgrabna dziewczyna wracaj do sypialni. A Swojemu facetowi ( z reszta baaardzo przystojnemu) powiedz ze narzad nie uzywany zanika wiec do dziela
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
Bidol hehehehe to mój mąż już nic nie ma skoro nieużywany zanika
Ehhh zazdroszcze tej ochoty,mnie jakos opuściła......
MM Oli jak zwykle przesłodki i super go ubierasz
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol ..hahahahaha dobrze,ze u Nas uzywany,no i sex jak u Was jeszcze lepszy ! a to co ma Kamilka to znajomej corka ma na twarzy takie spore i tez byla u dermatologa z tym ale nie pamietam co mowila... wchłonie się? Kamilka ma to od urodzenia? bo tej znajomej corka to 2 dni po porodzie jakos dostala.tzn pojawilo sie.. jak wrocila ze szpitala po porodzie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Olga to juz po zjedzeniu ? wszystko takie czyste?az za! hehe
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga Ignaś przesłodki a jakie ma oczka i rzęski, do kogo podobny jest????Bo sama nie wiem
Kamyczka ja nie mam pojęcia do kogo Ignaś jest podobny,na początku wszyscy mówili,że do olgi,teraz dużo osób mówi,ze do tatusia,ale oczy i rzęsy to ma na pewno za moim bratem,jak był malutki,miał identyczne
m m on sie wcale nie brudzi przy jedzeniu,jak na razie.Zawsze wszystko ląduje w buźce i nic nie wypluwa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to tak jak mój Dominik ma oczka i rzęsy jak moja siostra-czyli jego chrzestna a resztę po tatusiuKamyczka napisał:
Olga Ignaś przesłodki a jakie ma oczka i rzęski, do kogo podobny jest????Bo sama nie wiem
Kamyczka ja nie mam pojęcia do kogo Ignaś jest podobny,na początku wszyscy mówili,że do olgi,teraz dużo osób mówi,ze do tatusia,ale oczy i rzęsy to ma na pewno za moim bratem,jak był malutki,miał identyczne
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a moj Oliwier jak się 'naburmuszy' to ma mine identyko jak moja siostra kiedy się obraża
Dziewczyny Wy pisałyście,ze ktoras bedzie miala trojaczki w marcu 2013?? ja nie widze zadnego forum na marzec
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga - Ignas sliczny - taki duuuzy i sliczny. A oczyska ma faktycznie piekne - jak kot ze shreka
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Ja wlasnie do kina jade na 007 a maly z babcia zostal
Mm - moj polowy nie robi z tego linka - tej ruchowej jak przekrecanie, trzymanie zabawek, podnoszenie glowki na imie nie reaguje ale mu sie nie dziwie bo zwracamy sie do niego na milion roznych sposobow ale lustro, gadanie juz tak
I w ogole to wczoraj byl postep - polozylam go na brzuszku i nie protestowal tak szybko jak zawsze, wygladal jakby kraem chcial plywac i podkurczyc nozki pod siebie
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko zdaj relację z filmu ehhh zazdroszczęHej
Ja wlasnie do kina jade na 007 a maly z babcia zostal
Mm - moj polowy nie robi z tego linka - tej ruchowej jak przekrecanie, trzymanie zabawek, podnoszenie glowki na imie nie reaguje ale mu sie nie dziwie bo zwracamy sie do niego na milion roznych sposobow ale lustro, gadanie juz tak
I w ogole to wczoraj byl postep - polozylam go na brzuszku i nie protestowal tak szybko jak zawsze, wygladal jakby kraem chcial plywac i podkurczyc nozki pod siebie